Főoldal » Nem hiszed el, hol találták meg a Biblia elveszettnek hitt oldalát
Tudástár - minden érdekesség

Nem hiszed el, hol találták meg a Biblia elveszettnek hitt oldalát

A félig el­sze­ne­se­dett pa­pír­lapra egy döb­bent ta­ka­rító buk­kant rá, aki egy tűz­eset után se­gí­tett rend­be ­hozni az érin­tett te­rü­le­tet.

A régészek már feladták, most mégis előkerült a Biblia kincset érő, eddig elveszettnek hitt oldala! Jóel könyvének első, telepesektől származó másolatára egy mit sem sejtő takarító bukkant rá, aki évek óta a Dollywood nevű vidámparkban dolgozott. Isaac McCord egy fenyegető tűzeset után ragadott seprűt, miután a lángok majdnem elérték az élménypark kapuját.

A CNN szerint az alkalmazott épp a kapu környékékét próbálta rendbetenni, amikor egy pad alatt hirtelen megpillantotta az elszenesedett papírlapot. Bár először nem is sejtette, mekkora kincsre bukkant, döbbenten olvasta a következő sorokat:

“Ó, Uram, érted fogok imádkozni a pusztító tűz közepette, ami minden fát porig égetett és a vadon minden szépségét kiirtotta.”

McCord később izgalomtól remegő hangon mesélt a CNN-en élete legmeghatározóbb élményéről.

“Először azt hittem, csak egy újságpapírra bukkantam a pad alatt, de valamiért felkeltette az érdeklődésemet. Letérdeltem, és amikor sikerült megszereznem, nem hittem a szememnek”

– magyarázta a takarító, aki egyből posztolt is egy fotót a Facebookra a meglepő felfedezésről.

A felvétel óriási vihart kavart a neten, sokan isteni jelnek tartják, hogy az elveszettnek hitt másolat végre előkerült.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157774589280317&set=a.10151198349700317.796792.561755316&type=3

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat! + VIDEÓK!

Edit

Feltalálták a nem olvadó fagyit

info

Horror: Mutáns mélytengeri szörnyeket rejtett a halász hálója

Mazsi