Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem hiszed el, hol folytathatják Sebestyén Balázsék
Média és szórakozás

Nem hiszed el, hol folytathatják Sebestyén Balázsék

A na­pok­ban ér­de­kes plety­kák kel­tek szárnyra a Se­bes­tyén Ba­lázs által ve­ze­tett Mor­ning Show-val kap­cso­lat­ban.

Többen biztosra veszik, hogy a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna kezében lévő Rádió 1 kapja meg a Class FM által bérelt országos frekvenciát, és a producer ajánl szerződést Sebestyén Balázséknak.

Balázs egy a minap megjelenő interjújában latolgatta, érdekes helyzetnek találná, ha Andy Vajna rádiója keresné fel őket. Úgy gondolja, hogy az amerikai üzletember egyáltalán nem haragszik rá, hiába kritizálták többször is a TV2-t. Balázs pontosan tudja, hogy reggeli műsorukkal mindenki jól járna. Egy valódi üzletember meg pláne.

Nem hiszed el, hol folytathatják Sebestyén Balázsék

A témával kapcsolatban megkerestük Andy Vajnát is, aki a sajtósán keresztül azt üzente, nem kíván az üggyel kapcsolatban nyilatkozni.

Van azonban egy másik, talán még őrültebb feltételezés is.

Úgy hallottuk ugyanis, hogy a Petőfi rádió folyosóin azt suttogják, a Petőfi Rádió hamarabb megpróbál lecsapni az egymillió hallgatót vonzó reggeli műsorra.

Ez elsőre elég vad ötletnek tűnik, hiszen itt néhány hete újították fel teljesen a reggeli műsort, ám a Talpra magyar! nem hozta a várt eredményt. Sőt a megújított reggeli műsoruk miatt rengeteg hallgatót vesztettek el.

Szóval nem lenne a valóságtól elrugaszkodott ötlet, hogy egy újabb frissítéssel, újabb gárdával próbálják orvosolni a problémát. Kérdés azonban, hogy ha valóban megkeresik Balázsékat, milyen választ kapnának.  Nemrégiben ugyanis még keményen bírálta Balázs, hogy mennyire rossz döntést hozott a rádió vezetősége, amikor megvált a reggeli műsor bemondójától, Buda Mártontól.

Nem kétséges, hogy a Morning Show-ra szívesen lecsapnának a konkurens rádiók. Kérdéses azonban, hogy Sebestyén Balázsék merrefelé mozdulnak majd.

Amint a Ripost is megírta, a Médiatanács hétfőn jelentette be, hogy népszerűsége ellenére sem hosszabbítják meg a 2009 novembere óta sugárzó Class FM szerződését, hanem megpályáztatják az országos frekvenciát. Ezen persze indulhat a Class is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kiderült, mi fájt a legjobban a menesztett Gaál Noéminek!

Mazsi

Ha megnézed ezt a videót, a Te szád is tátva marad! :o

Edit

Boszniában folytatná Vujity Tvrtko

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!