Bulvár

Nem fél a botránytól, keményen beszólt a 83 éves színésznő

Nem fél a botránytól, keményen beszólt a 83 éves színésznő

Sophia Loren mindenáron kiáll a bajba jutottak mellett. Akkor is, ha neki szerencséje volt az életben.

A többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas olasz színésznő, Sophia Loren is megszólalt a #MeToo kampánnyal kapcsolatban. Bár őt sosem zaklatták, együttérez azokkal a nőkkel, akik megalázó helyzetbe kerültek – írja a Daily Mail.

A színésznő azt üzente a fiatal filmcsillagoknak, hogy csak olyanokkal dolgozzanak, akiben megbíznak. Loren tudja, hogy nehéz ezekről a dolgokról beszélni, de mindenkit arra biztat, hogy legyen erős, ha ilyen helyzetbe kerül és ne hagyja magát zsarolni.

A színésznő úgy véli, neki szerencséje volt, mert “megfelelő időben” találtak egymásra férjével, amikor még a filmipar nem volt ennyire zűrös. Szerinte ő neki köszönheti, hogy nála nem is próbálkoztak.

A 83 éves művésznő erősen kritizálta Catherine Deneuve-t, aki több ismert francia nővel egyetemben aláírt egy nyílt levelet, amely szerint “meg kell hagyni a férfiaknak az udvarlás szabadságát”. Deneuve szerint a férfiak elleni feljelentéskampány csak az erkölcscsőszök és a vallási szélsőségesek kezére játszik. Loren ezt a megnyilvánulást felháborítónak tartja.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Luxusszigeten tengeti életét Palik László és Marsi Anikó!

info

Törvénymódosítást akar Hajdú Péter Sarka Kata miatt

Mazsi

Elválaszthatatlanok voltak – Katalin hercegné öccse döntött

Edit