Image default
Bulvár

Nem fél a botránytól, keményen beszólt a 83 éves színésznő

Sophia Loren mindenáron kiáll a bajba jutottak mellett. Akkor is, ha neki szerencséje volt az életben.

A többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas olasz színésznő, Sophia Loren is megszólalt a #MeToo kampánnyal kapcsolatban. Bár őt sosem zaklatták, együttérez azokkal a nőkkel, akik megalázó helyzetbe kerültek – írja a Daily Mail.

A színésznő azt üzente a fiatal filmcsillagoknak, hogy csak olyanokkal dolgozzanak, akiben megbíznak. Loren tudja, hogy nehéz ezekről a dolgokról beszélni, de mindenkit arra biztat, hogy legyen erős, ha ilyen helyzetbe kerül és ne hagyja magát zsarolni.

A színésznő úgy véli, neki szerencséje volt, mert “megfelelő időben” találtak egymásra férjével, amikor még a filmipar nem volt ennyire zűrös. Szerinte ő neki köszönheti, hogy nála nem is próbálkoztak.

A 83 éves művésznő erősen kritizálta Catherine Deneuve-t, aki több ismert francia nővel egyetemben aláírt egy nyílt levelet, amely szerint “meg kell hagyni a férfiaknak az udvarlás szabadságát”. Deneuve szerint a férfiak elleni feljelentéskampány csak az erkölcscsőszök és a vallási szélsőségesek kezére játszik. Loren ezt a megnyilvánulást felháborítónak tartja.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Caitlyn Jenner bámulatos átalakulása

info

Családi dráma: Infúzióra kötötték Győzike nagybeteg édesapját!

Mazsi

Forgalmi dugóban szült egy kismama

info