Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem enyhül a gyász: a színpadon sírta el magát L.L. Junior
Bulvár

Nem enyhül a gyász: a színpadon sírta el magát L.L. Junior

L.L. Junior még csak közel két hónapja vesztette el kisebbik fiát, Dávidot, akinek hiánya teljesen felemészti őt. Junior az eset óta többször is a színpadon, éneklés közben tört össze és sírta el magát – írja a Ripost.

Augusztus végén történt a döbbenetes tragédia, amikor a mindössze 3 éves Dávidka egy autó elé szaladt Zuglóban, az autós pedig már nem tudta elkerülni a balesetet. így elütötte a kisfiút, aki a baleset következtében életét vesztette. Az énekes teljesen összetört az esetet követően, mégis igyekezett kifelé erősnek mutatni magát, pedig nyilvánvalóan belül felemésztette őt a gyász. Junior igyekszik tartani magát, mivel van egy másik fia is, Lacika, akinek szüksége van az apjára, és arra hogy erősnek lássa őt.

Ennek is betudható talán , hogy L.L. Junior már szeptemberben visszatért a színpadra, mivel számára a zenélés is gyógyírt jelent, segít elterelni a gondolatait a szörnyű tragédiáról.

Olyan furcsa szó ez dolgozni, hiszen ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt. Ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket– írta a zenélésre utalva még korábban az Instagramján.

Az énekes most a tragédiát követő fellépésekről is nyilatkozott a lapnak:

Mióta újra fellépek kétszer is elsírtam magam a színpadon, amikor elkezdtem énekelni a Legszebb tévedés című dalomat, abba kellett hagynom, egyszerűen potyogni kezdtek a könnyeim. Nem tudtam végigénekelni, azonnal egy gyors nótával folytattuk

Junior tisztában van azzal, hogy kisfia hiánya már sosem fog megszűnni, de igyekszik erőt venni magán és ugyanúgy élni a hétköznapokat, mint a tragédia előtt.

Nincs na,p hogy ne gondolnék Dávidkára, nincs nap, hogy ne sírnék miatta, de azt is tudom, hogy van még egy gyermekem. Lacikának apa kell, és én tudom, hogy az életben a mi varázslatos utazásunk még nem ért véget. Sok minden vár itt még ránk

mondta bizakodóan az énekes.

L.L. Junior azt is elárulta, hogy tragikusan elhunyt kisfia emlékére most egy dalt is ír, ezen dolgozik a csapatával.

Dávidka emlékére írunk egy nagyon szép dalt, most ezen dolgozunk. Nem tudom, mikor lesz kész, iszonyúan nehéz volt, amikor néhány hete leültem a zongora elé. Nagy erő kell egy ilyen dal megírásához. Hozzáláttam és sírtam. Tetszene neki, biztos hogy szeretné, hiszen minden számomat tudta kívülről. Nagyon okos kisgyerek volt

– mesélte el rajongóinak szintén Instagramján Junior.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Meglepő titkot árult el szerelmi életéről Friderikusz Sándor

Mazsi

Megtörte a csendet Gaál Noémi! Képtelen feleszmélni a gyászból!

Mazsi

Az egész világot sokkolták a vízen járó férfiak

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------