Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem csűrjük-csavarjuk a szót.. Itt van, mit mondott előtte és mit mond most a Karácsony Gergely! – videók
Pro és kontra

Nem csűrjük-csavarjuk a szót.. Itt van, mit mondott előtte és mit mond most a Karácsony Gergely! – videók

Nem mondjuk azt, hogy itt vagy ott, ez meg az volt, mert sehol sem Magyarország..

Az számít, ami itt van.

…. És nézzük Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatait, amit a 888.hu közölt le, és a mai ripotját, amit az Index készített vele:

1.
Semmiképpen se kerüljön sor határ menti kerítés építésére. Az új vasfüggöny megépítése ugyanis nyolcszor annyiba kerülne, mint amennyit Magyarország egy év alatt összesen költ menekültügyre„

– nyilatkozta Karácsony még 2015-ben, a migrációs válság idején.

Emlékezetes, hogy pártja, a már akkor is nulla százalékot számláló Párbeszéd Magyarországért közleményben üres laktanyákat nyitott volna meg a bevándorlóknak, de volt olyan előterjesztésük is a XIV. kerületben, amely alapján önkormányzati lakásokat utaltak volna ki a migránsok számára.

2.
A faszért hagytam magam rábeszélni erre.”

Ezt a leplezetlen őszinteséget Karácsony Gergelynek még az országgyűlési választások idején sikerült produkálnia a miniszterelnök-jelöltségéről.

3.
Földi-Kovács Andrea: „Nem nácizmus Ön szerint zsidó képviselőket listázni?”
Karácsony Gergely: „Nem.”
—————————————–

Ez az interjú idén februárban készült.  A Hír TV műsorában Földi-Kovács Andrea próbálta “faggatni” Karácsony Gergelyt, azonban nem mentünk vele semmire, csak azt tudtuk meg, amit a saját ellenzéki lapja, a Mérce és a Balra át azóta megírt róla – nagyon óvatosan fogalmazunk, hogy ne bántsunk meg senkit se:

Az adott feladatot, amit rábíznak, nem a kellő körültekintéssel, nem a jó gazda gondosságával, és szakmai tapasztalat hiányában, nem szakmai felkészültséggel végzi el, mint ahogy erről a zuglói ténykedése alapján meg tudtuk ítélni.

—————————————–  Hirmagazin.eu

4.
Én konkrétan az észak-pesti fejlesztésekről beszélek. Az egész csepeli fejlesztés a Galvani-híddal…„

Újabb gyönyörű momentuma Karácsonynak. A politikust a Pesti Srácok egy rögtönzött ”Ki mit tud Budapestről„ kérdésre kapta el még idén márciusban, amelynek keretén belül gyakorlatilag Karácsony azt hitte, Csepel Észak-Pesten van. „A budapestiek jelöltje.”

4+1.
A Nemzeti Múzeum épülete egy olyan brutális épület egy park közepén, amit nagyon nagy őrültségnek gondolom ezt a projektet.

Karácsony Gergelynek nemcsak egy egész kerületet, de Budapest egyik ikonikus épületét sem sikerült belőnie a térképre, egészen konkrétan azt hitte, hogy a Nemzeti Múzeum a Városligetben van. Azért valljuk be: nem kell ahhoz fővárosinak lenni, hogy az embernek legalább sejtése legyen arról, hogy hol is van a Nemzeti Múzeum, Karácsonynak viszont ez sem ment.

5.
Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak.”

Nem hiányozhat erről a listáról természetesen Karácsony Gergely őszödi beszéde. Ebben többek között arról beszél, hogy az a veszély nem fenyeget, hogy az ellenzéki moslékkoalíció jelöltje, Gy. Németh Erzsébet megnyeri a XVII. kerületet. Majd arról beszél, hogy Zugló – amennyiben ellenzéki polgármestere lesz – azért járna jól Horváth Csabával, mert a zuglói szocialisták szabad rablását csak egy erős szocialista politikus tudná kordában tartani. A felvételen arról is beszél, hogy az MSZP zuglói elnöke, Tóth Csaba többször megfenyegette Karácsonyt és családját.

Az ominózus, un. öszödi beszéd:

https://streamable.com/4e5td

A beszéd utóélete igen látványos volt, először Karácsony arról beszélt, hogy magánbeszélgetésről van szó, utána már a Párbeszéd politikusai arról beszéltek, hogy az elnökségi ülésükről származik a felvétel.

——————————————

Hát ennyi az (egy-két gondolat), amit korábban mondott, és nézzük meg azt a leglényegesebbet, az interjút, mit mondott, miután főpolgármester lett!

https://www.facebook.com/Indexhu/videos/2428839154070536/

Videók: 888.hu és Index

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Szovjet legénységével hazatartó amerikai gépet lőttek le hazánk felett

Géza

Kiderült, mi Gyurcsány Ferenc terve 2022-ig

Géza

A világ nem a mezőgazdasági és élelmezési fenntarthatósági célok teljesítése felé halad

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------