Image default
Bulvár

Nem bízták a véletlenre! Így juttatták el Gesztesit Szegedre

Gesz­tesi Ká­roly szer­dán nem je­lent meg a Győri Vas­ka­kas Báb­szín­ház­ban, emi­att a Ma es­tére sza­bad a kecó, avagy a lon­doni szex­tett című elő­adás el­ma­radt. Teg­nap este kol­lé­gái gon­dos­kod­tak arról, hogy a szí­nész biz­to­san le­jus­son a sze­gedi elő­adásra.

Ahogy a Ripost is megírta, Gesztesi Károly hatalmas csalódást okozott a közönségnek azzal, hogy nem érkezett meg szerda este a győri Vaskakas Bábszínházba, ezért elmaradt a Ma estére szabad a kecó telt házas előadása.

Nem csoda, hogy a következő alkalommal kollégái nem bízták a véletlenre a dolgot, hanem mindenki együtt, a turnébusszal ment le Szegedre, így Gesztesire is biztosan számíthattak színésztársai.

– Délután két óra körül indultunk el Budapestről – fogalmazott Horváth Csaba producer a Blikknek. – Busszal jöttünk, Gesztesi is időben a megbeszélt helyen volt. Úgy gondolom,

Károly mindent megtett, ami csak emberileg lehetséges, hogy fátylat borítsunk a múltra. Bocsánatot kért a történtek miatt, és a többiek meg is békéltek. Ami történt, megtörtént, de az élet megy tovább, és vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak…

A társulat egyébként jó hangulatban volt egész úton, és már csak időpont-egyeztetés kérdése, hogy a Vaskakas Bábszínházban mikor pótoljuk az elmaradt előadást.”

Nem bízták a véletlenre! Így juttatták el Gesztesit Szegedre

Forrás: Ripost

Kapcsolódó cikk: Keményen beszóltak a nézők Gesztesi Károlynak

Hasonló hírek

Kellett neki politikussal vacsorázni – elítélték csalásért a színésznőt

info

Unokájával együtt fog egyetemre járni a 82 éves nagypapa

Edit

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán mondott köszönetet

Mazsi