Image default
Bulvár

Nem bír leállni: egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné

A két­sze­res anyuka öl­töz­kö­dési hó­bort­jait apósa pénz­tár­cája bánja.

Ha divatról van szó, az egész világ issza Katalin hercegné szavait. Amikor felvesz valamit, azonnal megrohamozzák a nők a boltokat, hogy beszerezhessék az adott ruhadarabot. Viszont már egyre nehezebb a lépést tartani vele, ugyanis változtatott a szokásain.

Eddig, kevés kivételtől eltekintve, hétköznapi fizetésből is megengedhető szetteket választott. Mostanság viszont egyre gyakrabban jelenik meg egyedi, méregdrága összeállításokban. Vagyis az eddigi spórolós Katalin már a múlté.

Nem bír leállni egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné

Vessünk csak néhány pillantást a kétszeres anyuka eddigi ruhakölteményeire: 2014-ben Ausztráliában még csak egy közel tizenháromezer forintos ruhát hordott. 2016-ban a Tádzs Mahalnál már egy Naeem Kahn dresszben tündökölt, ami körülbelül nyolcszázezret ért.

Nem bír leállni egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné 1

Az idei ascoti fellépése pedig még az eddigieknél is több pénzbe került. Gyönyörű fehér ruhájának, cipőjének és kalapjának ára mintegy másfél millió forintra rúgott. A legmegdöbbentőbb az egészben pedig az, hogy Katalin most már egy esemény alkalmával megdönti az eddigi egész éves költségvetését.

Nem bír leállni egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné 2

A hercegné pedig bátran szórhatja a pénzt. Ruhája költségeit ugyanis apósa, Károly herceg fizeti. Hivatalos megjelenéseiken nemcsak fiai, Vilmos és Harry öltözködését kénytelen finanszírozni, hanem menye divatőrületét is.

Ráadásul nemrégiben a királyi könyvelő arról tájékoztatta a királyi családot, hogy jelentősen megnőttek Károly herceg pénzügyi kiadásai.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Nem titkolják tovább: egymásba szeretett a sorozat két szereplője

info

Sokkoló VIDEÓ: Ütéseket hallott a család a tini koporsójából

Mazsi

Katalin hercegné terhességéről cikkeznek a külföldi lapok

Edit