Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem bír leállni: egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné
Bulvár

Nem bír leállni: egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné

A két­sze­res anyuka öl­töz­kö­dési hó­bort­jait apósa pénz­tár­cája bánja.

Ha divatról van szó, az egész világ issza Katalin hercegné szavait. Amikor felvesz valamit, azonnal megrohamozzák a nők a boltokat, hogy beszerezhessék az adott ruhadarabot. Viszont már egyre nehezebb a lépést tartani vele, ugyanis változtatott a szokásain.

Eddig, kevés kivételtől eltekintve, hétköznapi fizetésből is megengedhető szetteket választott. Mostanság viszont egyre gyakrabban jelenik meg egyedi, méregdrága összeállításokban. Vagyis az eddigi spórolós Katalin már a múlté.

Nem bír leállni egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné

Vessünk csak néhány pillantást a kétszeres anyuka eddigi ruhakölteményeire: 2014-ben Ausztráliában még csak egy közel tizenháromezer forintos ruhát hordott. 2016-ban a Tádzs Mahalnál már egy Naeem Kahn dresszben tündökölt, ami körülbelül nyolcszázezret ért.

Nem bír leállni egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné 1

Az idei ascoti fellépése pedig még az eddigieknél is több pénzbe került. Gyönyörű fehér ruhájának, cipőjének és kalapjának ára mintegy másfél millió forintra rúgott. A legmegdöbbentőbb az egészben pedig az, hogy Katalin most már egy esemény alkalmával megdönti az eddigi egész éves költségvetését.

Nem bír leállni egyre több pénzt költ ruhákra Katalin hercegné 2

A hercegné pedig bátran szórhatja a pénzt. Ruhája költségeit ugyanis apósa, Károly herceg fizeti. Hivatalos megjelenéseiken nemcsak fiai, Vilmos és Harry öltözködését kénytelen finanszírozni, hanem menye divatőrületét is.

Ráadásul nemrégiben a királyi könyvelő arról tájékoztatta a királyi családot, hogy jelentősen megnőttek Károly herceg pénzügyi kiadásai.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Férfi volt Hollandia új topmodellje

info

A szupermodell és fiatal pasija a tengerparton borzolták a kedélyeket

info

Óvodába megy Nagy-Britannia jövendő uralkodója

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!