Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem akart gyereket, ezért elhagyta szerelmét Frei Tamás
Bulvár

Nem akart gyereket, ezért elhagyta szerelmét Frei Tamás

A le­gen­dás tévés Fri­de­ri­kusz Sán­dor­nak me­sélt élete egyik leg­rosszabb dön­té­sé­ről. Frei Tamás vá­lása után meg­ta­lálta élete sze­rel­mét, de nem volt kész arra, hogy újra csa­lá­dot ala­pít­son, ezért el­hagyta pár­ját.

Nem mindenkinek adatik meg az a boldogság, hogy megtalálja élete szerelmét, viszont vannak olyanok is, akik nem értékelik a szerencséjüket. Frei Tamás az Összezárva Friderikusszal felvételen mesélt Zsannáról, aki élete szerelme volt, mégis úgy döntött, hogy elhagyja.

Ritkán beszél magánéletéről a legendás tévés, de Friderikusszal kivételt tett. Őszintén beszélt arról Frei, hogy két gyerekkel és egy válással a háta mögött találta meg az igaz szerelmet. Zsanna és Tamás hosszú ideig éltek párkapcsolatban, ám mégis szakítás lett belőle, ugyanis nem volt közös a jövőképük.

Nem voltam képes újra családot alapítani. Akkor viszont őt el kell engedni, mert nem ítélhetsz arra egy nőt, hogy neki ne legyen gyereke

– mesélte a 49 éves tévés Fridinek, aki azt is elárulta, hogy már bánja ezt a döntést, de akkor így látta helyesnek. Friderikusz nem tudott azonosulni egykori kollégája döntésével, ugyanis szerinte ez önző dolog volt.

Nem akart gyereket, ezért elhagyta szerelmét Frei Tamás

(Fotó: TV2)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Váratlan: Kulka János megváltoztatta döntését – Elárulta, miért

Géza

Keanu Reeves szomorú története – Ő Hollywood egyik legszerényebb színésze!

Mazsi

Itt van Berki legdurvább videója: Felszólítja Karácsonyt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------