Főoldal » Nem akart apa lenni: felgyújtotta 8 hónapos várandós barátnőjét
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nem akart apa lenni: felgyújtotta 8 hónapos várandós barátnőjét

A brutális kegyetlenséggel végrehajtott gyilkosságért a férfi 14 évet kapott.

felgyújtotta 8 hónapos várandós barátnőjét

Németországban egy kegyetlen gyilkosságért kiszabott börtönbüntetés borzolja a kedélyeket. Mint arról az Independent és a Mirror is beszámolt, a bűnügyben ítéletet hoztak.

A vádirat szerint a 20 éves Eren Toben megölte a 19 éves barátnőjét, Maria Peinert. A lány teherbe esett, a férfi azonban nem akart apa lenni, ezért a fiatal férfi úgy döntött, hogy megöli a lányt.

Tavaly januárban egy régi iskolatársával, Daniel Puellerrel elcsalták otthonról Maria Peinert, azzal, hogy elmennek babaruhát venni. Egy Berlin közeli erdőbe vitték az akkor nyolc hónapos várandós nőt.

Toben egy fadarabbal fejbe ütötte a barátnőjét, majd többször megszúrta egy kanérvágó késsel. Ezután benzint locsolt rá, és felgyújtotta. A bíróság szerint felgyújtása után 10-30 másodperccel még tudatánál volt a lány és mozgott.

Toben a gyilkosság után a kést elhajította, ezt később megtalálták az ujjlenyomatával együtt. A tettét a bíróság előtt azzal indokolta, hogy nem akart apa lenni. Regina Alex bíró elmondta, hogy a vádlott úgy gondolta: számára a bűncselekmény megoldást jelent, mivel “szabad, boldog életet” akart.

Eren Toben és bűntársát, Daniel Pueller 14 év börtönbüntetésre ítélték. Az ítélethozatal után a lány testvére azt mondta, hogy reméli, végre békét lel a családjuk.

 

Forrás: szeretlekmagyarország

Hasonló hírek

A rendőröket is meglepte a döbbenetes fordulat: mégsem akart rosszat a szomszédja arcába láncfűrésszel belevágó dunavecsei férfi – ez történt valójában

Mazsi

Embercsempészek őrizetben

Géza

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Darida Szabolcs Vilmost!

Géza