Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem akar elmenni Miskolcról a pár napja odatévedt barnamedve
Állatvilág

Nem akar elmenni Miskolcról a pár napja odatévedt barnamedve

Fokozódik a medve-pánik Miskolcon – ha egyáltalán még lehet fokozni.

Hajnalban megint látták a medvét, vélhetően ugyanaz, amelyik napok óta a városban és a város környékén kószál, több videó is készült róla. Kora reggel egy férfit a saját telkén látogatott meg a medve, gyümölcsszedés közben.

Az utolsó pillanatban ugrott be a kocsijába és onnan hívott segítséget.

Nemrég került nyilvánosságra az a felvétel, amelyen jól látszik, hogy egy barnamedve rohan Miskolc belvárosa felé. Az autó szorosan követi a medvét, aki emiatt egyre gyorsabban menekül.

Az állat valószínűleg megijedt az autótól, amely üldözte, és így a városba menekült. Az első nagyobb kereszteződésnél le is tért, hogy minél távolabb kerüljön a kocsitól. Hétfőn pedig egy férfi telkén látták a medvét: éppen gyümölcsöt evett. A férfi az utolsó pillanatban ugrott be a kocsijába és onnan hívott segítséget. A helyiek azt mondták: nem tudják, mit csináljanak, ha összefutnak a medvével.

Miskolcon rendkívüli őrjáratba kezdtek azokon a területeken, ahol látták a medvét. Hétfőn a Bükki Nemzeti Park szakemberei is átvizsgálták a területet. Az egyik kerítésen korábban szőrcsomót is találtak. Az állatot azóta is keresik.

A szakemberek az elmúlt napokban többször is elmondták, hogy aki medvével találkozik, ne próbálja megközelíteni, hanem halkan húzodjon fedezékbe. Ha az állat mégis észreveszi az embert, akkor higgadt hanghatásokkal kell megpróbálni távol tartanai: például kiabálással.

M1

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A világ legvidámabb hintázó kiskutyáját neked is látnod kell!

Edit

Kongatják a vészharangot: az őshonos emlősök jelentős része kihalhat Angliában

Géza

Senki sem hitte el neki mit csinál a kutyája mosás közben, ezért készített egy videót! Nem hittünk a szemünknek! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------