Hirmagazin.eu
Főoldal » Nejének akart fájdalmat okozni a hétéves lányát megfojtó férfi
Külföld

Nejének akart fájdalmat okozni a hétéves lányát megfojtó férfi

A napokban kezdődött Düsseldorfban annak az egyiptomi migránsnak a pere, aki saját hétéves lányát fojtotta meg tavaly nyáron. A férfi olyan nyugodtan ült a vádlottak padján, mintha nem is az ő gyermeke lett volna az áldozat. A bírónak azt mondta, feleségét akarta megbüntetni.

Az egész tragédia azzal kezdődött, hogy tavaly júliusban megcsörrent a német anyuka telefonja munka közben. A vonal másik végén a 33 éves egyiptomi Ahmed F. volt, aki azzal fenyegette meg feleségét, hogy végezni fog közös lányukkal. Nem ez volt az első eset, hogy Ahmed kifordult önmagából. Az észak-afrikai bevándorlót ismerő tanúk egyöntetűen azt állították, hogy a férfi rendszeresen kapott féltékenységi rohamot. Az említett telefonhívásnál is Ahmed szajhának nevezte nejét, és azt kifogásolta, hogy milyen ruhában ment dolgozni.

Az anyuka a beszélgetést követően azonnal riasztotta a rendőrséget, majd ő maga is hazasietett. A segítség azonban már így is túl sokára érkezett, a hétéves kislány élettelenül feküdt a lakás padlóján. A 2010-ben Németországba érkezett migráns a tárgyalás első napján semmilyen megbánást nem mutatott, érzelemmentesen viselkedett. Csupán azzal törődött, hogy a fotósok elől el tudja takarni az arcát.

Nejének akart fájdalmat okozni a hétéves lányát megfojtó férfi
A hét éves kislány és az egyiptomi édesapa egy korábbi fotón. Kép: Bild videó

Egy korábbi kihallgatás során az egyiptomi gyilkos elismerte, hogy azért akarta a lányt megölni, hogy ezzel is fájdalmat okozzon feleségének.

A nő egyébként nem jelent meg a bíróságon, az ügyvédje közölte, hogy Katharina most is a temetőben van kislánya sírjánál, akárcsak az elmúlt több mint fél év minden másik napján is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Lavrov Észak-Koreáról: Zuhanórepülésbe szakadhatunk bele

Géza

Vérfürdőt terveztek a British Múzeumban

Mazsi

Legalább heten meghaltak egy brit légi bemutatón (+Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------