Image default
Külföld

Nejének akart fájdalmat okozni a hétéves lányát megfojtó férfi

A napokban kezdődött Düsseldorfban annak az egyiptomi migránsnak a pere, aki saját hétéves lányát fojtotta meg tavaly nyáron. A férfi olyan nyugodtan ült a vádlottak padján, mintha nem is az ő gyermeke lett volna az áldozat. A bírónak azt mondta, feleségét akarta megbüntetni.

Az egész tragédia azzal kezdődött, hogy tavaly júliusban megcsörrent a német anyuka telefonja munka közben. A vonal másik végén a 33 éves egyiptomi Ahmed F. volt, aki azzal fenyegette meg feleségét, hogy végezni fog közös lányukkal. Nem ez volt az első eset, hogy Ahmed kifordult önmagából. Az észak-afrikai bevándorlót ismerő tanúk egyöntetűen azt állították, hogy a férfi rendszeresen kapott féltékenységi rohamot. Az említett telefonhívásnál is Ahmed szajhának nevezte nejét, és azt kifogásolta, hogy milyen ruhában ment dolgozni.

Az anyuka a beszélgetést követően azonnal riasztotta a rendőrséget, majd ő maga is hazasietett. A segítség azonban már így is túl sokára érkezett, a hétéves kislány élettelenül feküdt a lakás padlóján. A 2010-ben Németországba érkezett migráns a tárgyalás első napján semmilyen megbánást nem mutatott, érzelemmentesen viselkedett. Csupán azzal törődött, hogy a fotósok elől el tudja takarni az arcát.

Nejének akart fájdalmat okozni a hétéves lányát megfojtó férfi
A hét éves kislány és az egyiptomi édesapa egy korábbi fotón. Kép: Bild videó

Egy korábbi kihallgatás során az egyiptomi gyilkos elismerte, hogy azért akarta a lányt megölni, hogy ezzel is fájdalmat okozzon feleségének.

A nő egyébként nem jelent meg a bíróságon, az ügyvédje közölte, hogy Katharina most is a temetőben van kislánya sírjánál, akárcsak az elmúlt több mint fél év minden másik napján is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Előzetesben marad a hatvannégy vármegye kézdivásárhelyi elnöke

Edit

Bűncselekményekkel vádolja Merkel Oroszországot

Edit

Obama 300 katonát küld a Boko Haram ellen

info