Hirmagazin.eu
Főoldal » Nehezen viselte a szakítást, ezért húsklopfolóval verte szét exe autóját egy pécsi nő
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nehezen viselte a szakítást, ezért húsklopfolóval verte szét exe autóját egy pécsi nő

1 év 6 hónap próbára bocsátotta a bíróság azt a pécsi nőt, aki a szakításukat követően szétverte volt élettársa autóját, méghozzá egy húsklopfolóval.

Tavaly novemberben szakított egymással a vádlott N. A. és a sértett N. R., akik között a gyerekfelügyelet, illetve a vagyonmegosztás miatt vita alakult ki. Idén január közepén a nő üzent egykori kedvesének, hogy találkozni szeretne vele, amelynek N. R. eleget is tett: 12:40-kor megérkezett a megadott pécsi parkolóba. Ekkor volt barátnője felszólította, hogy szálljon ki a kocsiból, amelyet ezután egy, a táskájából elővett húsklopfolóval szabályszerűen szétvert. Összesen 330 ezer forintnyi kár keletkezett: N. A. kitörte a lámpákat, az irányjelzőket, a hátsó, illetve a jobb oldali üveget is. Az első szélvédő megrepedt, ráadásul az összes karosszériaelem megsérült. Az autó a sértetté volt, de közösen megtakarított pénzükből vették előzőleg. A nő cselekménye az elkövetés helyére és idejére tekintettel alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen, ezért a Pécsi Járásbíróság az előkészítő ülésen a vádlottat garázdaság és kisebb kárt okozó rongálás miatt jogerősen 1 év 6 hónapra próbára bocsátotta, a húsklopfolót pedig elkobozta.

blikk

Hasonló hírek

Százmilliós pénzmosás – képek, videók! Gratulálunk rendőreinknek!

Géza

Szomorú vallomás, óriásit csalódott Erdei Zsolt

Mazsi

Egy férfi – de ítéljétek meg ti a videó alapján, hogy milyen férfi – lopni akart a buszon! A rendőrség keresi! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------