Image default
Programinfó

Négynapos fesztivállal ünnepli Harkány a gyógyvizet

Forrás: MTI

A harkányi víz gyógyító erejéről szóló előadásokkal, valamint koncertekkel és vizes programokkal is várják az érdeklődőket a ThermalFest fesztiválra, amelyet először rendeznek meg május 19. és 22. között a Baranya megyei fürdővárosban.

 

harkány fesztivál
Fotó: wikipedia

A szervezők MTI-nek megküldött közleménye szerint a rendezvény programjaival a harkányi gyógyvíz által csillapítható panaszokkal küzdőket kívánják megszólítani elsősorban.     Mint írták, a harkányi vízen alapuló eljárás hatékonyságát több mint 160 ezer sikeresen gyógyított és kezelt reumatológiai, bőrgyógyászati és nőgyógyászati eset igazolja. A harkányi gyógyvíz kiemelkedő gyógyulási eredményeket ér el akár gyógyszeres kezelések nélkül is a reuma, pikkelysömör, vagy éppen a meddőség esetében – részletezték.

A hétvégén koncertezik mások mellett Mága Zoltán, Vásáry André, Janicsák Veca, Horgas Eszter és a Vivat Bacchus. Lesznek továbbá kiállítások, előadások, aquazumba, jóga, aquafitness, színházi-, gyermek- és művészeti programok – hívták fel a figyelmet a szervezők.

 

 

Hasonló hírek

Kiállítása lesz az Astoria hajléktalan bácsijának!

info

Októberben újra Kürtőskalács Fesztivál

info

Ma kezdődik a Budapesti Tavaszi Fesztivál – számos világsztár jön

Edit