Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Négygyermekes édesapa vesztette életét a brutális vonatbalesetben Kemenesmihályfán

Megszólalt a barát a borzalmas tragédia kapcsán. Kegyeletsértő hozzászólások árasztották el a közösségi oldalakat az édesapa balesete kapcsán.

Mint arról a Ripost beszámolt, egy autós Tokorcs irányából érkezett a Kemenesmihályfa közelében lévő vasúti átjárójához.

A középkorú férfi a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, brutális volt az ütközés, a vonat 100 méter hosszan tolta maga előtt a kocsit.

 

autó és vonat ütközött Kemenesmihályfán
Fotó: Tények

 

A Tények hírműsora kiderítette, hogy egy négygyerekes apa halt szörnyet a vonatbalesetben.

Az áldozat barátja, aki már 15 éve ismeri az édesapát megtörten nyilatkozott, szerinte a hírhez érkezett kommentek kegyeletsértőek.

Ráadásul ebben az évben nem ez volt az első tragédia, amit a család elszenvedett. Az év elején a férfi felesége egy hét alatt veszítette el a szüleit.

A videó itt érhető el!

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Ripost

Hasonló hírek

Lehűlt az idő, de egy helyen maradt a kegyetlen kánikula.., nem tudjuk meddig

Géza

A krumpliszsákkal hadonászó jobbikos büntetéséről, és több, e kérdésnél jóval fontosabb ügyről szavaz a parlament e héten..

Géza

Gyurcsány Ferenc Orbán Viktornak: „Hú, csávókám! Hát, azért ez nagyon lent van!”.. “11 éve minden nap loptok. Te hol voltál, Viktor, amikor a családod közpénzen meggazdagodott?”.. – videók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------