Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Négyes ikreket szült a rákos asszony

A bol­dog­ság és a két­ség­be­esés kéz a kéz­ben jár Kayla Gay­tan éle­té­ben: nem sok­kal az­után, hogy ki­mondta a bol­do­gító igent ta­valy a pár­já­nak, meg­ál­la­pí­tot­ták, hogy a rák egy ag­resszív faj­tá­já­ban, Hodg­kin-lim­fó­má­ban szen­ved.

Négyes ikreket szült a rákos asszony

Az amerikai nő teljesen összetört, főként, mivel az orvos azt is közölte vele: nem lehet gyermeke. Elképzelhető, mekkora döbbenet lett rajta úrrá, amikor egy hónap múlva kiderült:állapotos, és nem sokkal később az is: ráadásul négyes ikreket vár! Ettől fogva már a magzatok érdekeit kellett néznie. A babák hét hónapra születtek, így azonnal inkubátorba kerültek.

Négyes ikreket szült a rákos asszony 1

A család nehéz helyzetbe került. Úgy gondolták, ha legalább négyezer dollárhoz (átszámítva kb. 1,1 millió forint) jutnának, meg tudnák venni a legszükségesebb dolgokat. Eldöntötték, hogy segítséget kérnek, már csak a babák miatt is.

17 ezren adományoztak a családnak

Megkerestek egy segélyvonalat, és feltárták helyzetüket. Ám alábecsülték az emberek segítőkészségét. Mindenkit meglepett, hogy attól a pillanattól kezdve, amikor felkerült kérésük a segélyszervezet oldalára, tíz percen belül 200 ezer dollár gyűlt össze.Most 1,1 millió dollárnál tartanak (315 millió forint), amit több mint 17 ezer felajánló adott össze.

Négyes ikreket szült a rákos asszony 2

Négyes ikreket szült a rákos asszony 3

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Újabb gólyatábori balhé: szájba lengetett banán a 14 éves lányoknak.. (18+)

Géza

Nagy siker a Budapesti Műszaki Egyetem által indított hallgatói ösztöndíjprogram

Géza

Az Autizmus világnapja, április 2.

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian