Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Négy országos elfogatóparancs volt ellene érvényben

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök Debrecenben fogták el a 18 éves fiút.

Négy országos elfogatóparancs volt ellene érvényben

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2016. január 25-én 18 óra 30 perckor Debrecen, Petőfi téren járőröztek, amikor a Nagyállomáson észrevettek egy gyalogost, aki az egyenruhások láttán hirtelen megfordult és elindult az ellenkező irányba.

A rendőrök megállították és igazoltatták a 18 éves fiút, majd megállapították, hogy őt a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi, mivel a részére jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le, valamint a Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szintén országos elfogatóparancsot adott ki ellene.

A helyi lakost a járőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók N. G.-t gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalember 2015. július 26-án Debrecen, Nagyerdőben eltulajdonította a sértett mobiltelefonját és pénztárcáját, valamint 2015. szeptember 18-án a Hatvan utcában a lakat levágása után ellopott egy női vázas kerékpárt.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Elképesztő rombolást okoztak az elszabadult lovak a tragikus balesetben

Edit

Igazi hőstettek: kimenekítette egy égő ház lakóját a zirci rendőr, és égő házból mentettek a zuglói rendőrök! Olvasóink nevében is köszönjük áldozatos munkájukat! Oszd meg!

Géza

Közlekedésbiztonsági vetélkedő középiskolásoknak

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------