Hirmagazin.eu
Főoldal » Négy gyermekkel az autóban Facebook élőzött egy sofőr
Külföld

Négy gyermekkel az autóban Facebook élőzött egy sofőr

Élőben közvetítette Facebookon vezetés közben egy fiatal román sofőr a sétakocsikázását négy gyerekkel. Be sem volt kötve, az egyik kicsit pedig az ölébe is vette!

Újabb román sofőrről került elő egy Facebook-élőzés vezetés közben, az eset szeptember elején történt Olténiában. A fiatalember útja egy részén egy kislánnyal az ölében vezetett, miközben a telefont figyelte, és a barátaival beszélgetett. A sofőr rengeteg negatív kommentet kapott Facebookon, sokan figyelmeztették arra, hogy veszélyezteti nemcsak a saját, de a gyerekek testi épségét is.

Négy gyermekkel az autóban Facebook élőzött egy sofőr

Emlékezzünk: május végén Ceglédbercelnél történt tragédia, kilenc ember halt meg, amikor az ugyancsak román sofőr élőben közvetítette a vezetést Facebookon. Akkor csak a szerencsén múlt, hogy nem volt magyar áldozata a tragédiának. Egy erdélyi sofőr azt mondta a %RIPOST-nak: Romániában finoman szólva is furcsák a vezetési szokások.

Én Kolozsváron kezdtem a sofőriskolát, végül Szatmáron vizsgáztam. Mindkét helyen kérdés nélkül elmondták, hogy kinek mennyit kell adni, és akkor meglesz a jogsi

– elevenítette fel a Ripost-nak Judit, aki nem nagyon mer vezetni a Romániai szakaszokon, ugyanis ott alig használnak indexet és rendszeres a gyorshajtás.

Négy gyermekkel az autóban Facebook élőzött egy sofőr 1

Amikor egy román sofőr átjön Magyarországra, ugyanabban a stílusban vezet, nem érdekli semmi. A büntetésnek sincs visszatartó ereje

– fogalmazott lapunknak Judit.

A szakemberek szerint sokszor az is előfordul, hogy a román autók, kisbuszok nincsenek megfelelő műszaki állapotban, nem is lehetne velük útnak indulni.

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Fehéroroszország lezárja Litvániával, Lengyelországgal és Ukrajnával közös határát

Mazsi

Szexrabszolgaként tartották a magyar férfiakat

Mazsi

Sokkoló részlet derült ki II. Erzsébet családjáról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------