Hirmagazin.eu
Főoldal » Négy évre ítélték a berlini mészáros római segítőjét!
Külföld

Négy évre ítélték a berlini mészáros római segítőjét!

Ő is az Anis Amrit tá­mo­gató há­ló­zat tagja volt és ká­bí­tó­szer­rel is ke­res­ke­dett. Az in­ter­ne­ten ke­re­sett lő­fegy­ve­re­ket és ra­ké­ta­ve­tő­ket, il­letve le­írá­so­kat azok hasz­ná­la­tá­hoz.

Emlékezetes, hogy 2016. december 19-én a tunéziai Anis Amri egy elrabolt lengyel kamionnal behajtott Berlin egyik karácsonyi vásárának helyszínére, 12 fő halálát és több tucatnyi ember sérülését okozva.

Csak az elmúlt héten derült ki, hogy a német hatóságok figyelték a terroristát, lehallgatták a telefonját, de hagyták szabadon mozogni, mert kíváncsiak voltak a kapcsolatrendszerére. Stefan Schubert exrendőr, a Németország destabilizálódása című könyv szerzője szerint a szövetségi kormány hozta meg a végső döntést, amelyért a kancellári hivatal, így maga Angela Merkel kancellár a felelős.

Ezzel kapcsolatos az a friss hír, hogy

egy római bíróság 4 év börtönre ítélte Abdel Salem Napulsi palesztin férfit, akiről bebizonyosodott, hogy a berlini mészárost segítő háttérhálózat tagja.

Napulsit kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt már márciusban őrizetbe vették négy további bűnözővel együtt, a bírósági tárgyalásra azonban csak most került sor.

A vádiratból kiderült, hogy Napulsi az interneten keresett lőfegyvereket és rakétavetőt, illetve leírásokat azok használatáról, valamint arról, hogyan lehet nehéz járműveket vásárolni. A Róma, Marconi negyedében lakó 38 éves férfit bűnösnek mondták ki terrorizmus támogatásában és a börtönbüntetés letöltése után kiutasítják Olaszországból.

Forrás: Ilfattoquotidiano /Ripost

Hasonló hírek

Készültségben a török légierő, pilótáik engedély nélkül lőhetnek a határsértő vadászgépekre

info

Az Egyesült Államok történetének legbrutálisabb sorozatgyilkosa elkezdett mesélni: az FBI sorra zár le szörnyű, eddig megoldatlan ügyeket

Mazsi

Újabb támadás: embereket késelt meg egy ámokfutó a manchesteri bevásárlóközpontnál

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------