Hirmagazin.eu
Főoldal » „Ne üljetek a szekérre, a halálba visz titeket!” – Tragikus részletek a szerelmesek végzetes balesetéről
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Ne üljetek a szekérre, a halálba visz titeket!” – Tragikus részletek a szerelmesek végzetes balesetéről

Segesd — Két szerelmespár és egy ismerősük ült azon a kivilágítatlan lovas kocsin, amibe csütörtök éjjel hátulról egy furgon belerohant a Somogy megyei Segesd határában.

Az ütközés ereje a becsapódástól 18 méterrel lökte előre a lovat, míg a darabokra robbant szekér száz méterre repült. K. D. (†13) a helyszínen meghalt, míg három hónapos terhes nővére, K. I. (†15) és szerelme, a fogatot hajtó B. R. (†21) a kórházban vesztette életét. A szekér két másik utasát, B. K.-t (19) és O. I.-t (61) súlyos, életveszélyes sérülésekkel a kaposvári kórházban ápolják. A falut sokként érte a fiatal szerelmesek tragédiája.

A rokonok szerint R. hajtotta a lovas kocsit – ő is meghalt

– A kisfiam utolsó mondata hozzám az volt, hogy szia, anya, késő este jövök. Nem jött… Most én megyek hozzá a kórházba, az orvosok szerint nagyon sokáig tart, mire felépül – sírta el magát K. édesanyja, Gizike.

Gizella, K. édesanyja aggódik, mivel a fia súlyosan megsérült

– Szegénykém, súlyos koponyasérülést szenvedett, több bordája, a medencéje, a combcsontja, a sípcsontja is eltört. Mégis hálát adok az istennek, hogy vigyázott rá. A kislányt két nappal a halála előtt mutatta be a kisfiam. Friss szerelem volt az övék, a neten ismerkedtek össze. Amikor megmondtam, hogy a barátnője meghalt, telefont kért, hogy megnézze a közösségi oldalán, valóban meghalt-e. Aztán ki akarta tépni a karjából az infúziót, hogy elmenjen hozzá – zokogta az asszony.

A 13 éves K. D. lezuhant a lovasszekérről, neki nem is volt esélye a túlélésre, a helyszínen életét vesztette

Gizike úgy tudja, a lovas fogatot R. vezette, akinek I. volt a barátnője. Pár perccel azután, hogy párja a kaposvári kórházban életét vesztette, szerelme is követte őt.

– A két tini igazából hányatott sorsú kislány volt. Megszöktek az intézetből, én pedig befogadtam őket, mégse az utcán aludjanak – mondta a Blikknek Tálas László, akinek az otthonából indult a két kamasz lány az utolsó útjára.

– Megkapták a kisebb szobát, azt tervezték, itt töltik a karácsonyt. A nagyobbik lány úgy tervezte, hogy itt neveli majd fel a kisbabáját. Kérte, legyek a gyámja. Igent mondtam, én 18 éve elváltam, örültem, hogy újra lesz családom, kis unokám – sóhajtott a férfi.

Az idősebbik testvér, a 15 éves K. I. kisbabát hordott a szíve alatt. Párjával együtt a kórházban halt meg

 – Szörnyű, hogy elveszítettem ezt a két kislányt. Hányatott sorsuk volt, csak egy otthonra vágytak, ahol jó szóval, szeretettel fogadták őket. Kora este volt, amikor a lovas kocsi megérkezett. Többször figyelmeztettem a lányokat: „Ne üljetek a szekérre, a halálba visz titeket!” Megéreztem, hogy tragédia lesz ebből – idézte fel a megtört férfi.

Az elhunyt lányok nővére, Evelin a szomszédos Ötvöskónyiban lakik a barátjával.

– Nem jártunk iskolába, ezért január elején mindhármónkat Toponárra vittek intézetbe, de többször is megszöktünk onnan. Pár napja találkoztam a húgaimmal, akkor fotókat készítettek rólam és anyuról. Olyan volt, mintha búcsúznának tőlünk. Nagyon szerették Laci bácsit is. A kaposvári gyámhatóság vállalta a temetés költségeit, így itt, Ötvöskónyiban helyezik őket örök nyugalomra – sóhajtott a fiatal nő.

Nyugtatókat kap a sofőr 

A Blikk megtalálta a furgon vezetőjét, akinek az életét csak az mentette meg, hogy be volt kötve a biztonsági öve. „Nyugtatókon élek, mert nagyon megviselt, ami történt – mondta lapunknak a sofőr. – Nem vettem észre azt a lovas kocsit, mert nem volt kivilágítva. Sajnos ,még nem vagyok olyan állapotban, hogy a részletekről beszéljek.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Virág Márton

 

Hasonló hírek

Nem akart apa lenni: felgyújtotta 8 hónapos várandós barátnőjét

info

Majdnem 50 fő illegális migráns érkezett hazánkba! A nagy esőben, az éj leple alatt és hajnalban jöttek!

Géza

Még nem keresték a szülei a Miskolcon talált kisfiút

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------