Főoldal » Naponta 1 db kérdés! Talán te tudod a választ, ha igen, írd le, lájkold és osztd meg a fejtörőt!
Rejtvények és fejtörők

Naponta 1 db kérdés! Talán te tudod a választ, ha igen, írd le, lájkold és osztd meg a fejtörőt!

 A www.hirmagazin.eu online média főszerkesztősége “Fejtörő-sorozatot” indított, ahol a helyes megfejtők közül 3 fő kisorsolt szerencsés játékos, egyenként megkapja a HIRMAGAZIN.EU online média kedves ajándékát, az iskolaszer-, írószer-csomagot akkor, ha egyben lájkolja és meg is ossza a fejtőrőt!

A fejtörő-sorozat a mai napon (2017. augusztus 14. napján) kezdődik, és 12 napon keresztül tart, azaz 2017. augusztus 25. napjáig! Másnap, 2017. augusztus 26. napján sorsoljuk ki azt a 3 fő nyertest, akik mindegyike iskolaszer-, írószer-csomagot kap ajándékba, postai úton elküldve. A postaköltség a mi költségünk!

A nyereménysorsolásra való bejutás elérésének feltétele az alábbi: fejtsd meg a fejtörőt, lájkold és osztd meg a kérdést!

A sorsolást Budapesten, közjegyző jelenlétében tartjuk, az eredményről 2017. augusztus 27-én adunk hírt, a csomagokat a postai adatok egyeztetése után azonnal elküldjük! A csomagok legkésőbb 2017. augusztus 29-31-én a címzetteknél vannak!

A nyertesek postacímének adatait, a nyertesektől a Facebook – fiókjaikon keresztül kérjük be, vagy a postacím adatok küldhetőek ide is: [email protected]

Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a HIRMAGAZIN.EU online média főszerkesztősége!

Negyedik nap, 4. kérdés:

Forrás és képek: https://www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Fejtörő: Kisegerek

info

Fejtörő: Lehet találgatni, kit ábrázol a képrészlet (24)

info

Fejtörő: Metró

info