Főoldal » Napokig feküdt az ürülékében, mert nem adott hálapénzt!
Egészség - betegség

Napokig feküdt az ürülékében, mert nem adott hálapénzt!

Nem adott pénzt a nővérnek, ezért napokra a saját ürülékében hagyták a kórházban – állítja egy 83 éves budapesti férfi, akinek a lábát is levágták. – írja a Bors.

2015-08-11_073714

Érszűkülettel kezelték évekig Gots Lászlót, 2011 végén térd alatt mégis le kellett vágni a jobb lábát. Ezzel még nem ért véget a tragikus kálváriája, ugyanis szerinte az orvosok hibája miatt a seb elfertőződött, és egy újabb darabot vágtak le a lábából.

– Az orvos teljes nyugalommal mondta, igen, valami fertőzést kaphattam a kórházban. Hagyták, hogy így történjen! – kesereg a 83 éves férfi. – Az újabb operáció előtt ráadásul az egyik adjunk­tus azzal riogatott: vállaljam az újabb műtétet, különben le fog rohadni a lá­bam!

László ezután már haza akart menni, hiszen sokáig volt távol feleségétől. De hiába is kérte, kötözzék be előtte a gennyes lábát, nem tették meg. Aztán a második műtét is megtörtént 2012 májusában.

– Ahogy felébredtem, jött a nővér: mennyi pénz van önnél, Laci bácsi? Ugyanis kellene a pénz az altatóorvosnak, mert a saját munkáját megszakítva dolgozott rajtam. És ilyenkor szokás adni. De nem adhatunk akármennyit, mondta, úgy öt-hatezer az általános. Nálam 500 forint volt, nem tudtam fizetni – meséli történetét László.

A férfi nemrég újra kórházba került. A 21 nap alatt – állítása szerint – szintén szörnyű elbánásban volt része.

– Itt sem tudtam pénzt adni. Nem akartak kivinni vécézni, rám parancsoltak, végezzem a nagydolgomat az ágyban. Mikor a többi beteg bepisilt, azonnal cserélték a lepedőt. Engem három napig úgy hagytak. Azt mondták, 72 lepedő helyett csak 71 jött, mind a három nap… – legyint szomorúan.

László, mint mondja, a borzalmak ellenére nem akar kártérítést egyik kórháztól sem.

– Csak annyit szeretnék, kérjenek bocsánatot. Akár egy levéllel.

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

A kamilla, mint házi praktika

info

Egy kis pattanással kezdődött de aztán elmérgesedett… az ok nagyon gyakori, ezért vedd komolyan a figyelmeztetést!

Edit

Fejfájás megszüntetése gyógynövényekkel!

info