Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp szeptember 1. szombat – A hónap első napja sok titokra fényt derít! A te életed hogy fordul fel?
Horoszkóp

Napi horoszkóp szeptember 1. szombat – A hónap első napja sok titokra fényt derít! A te életed hogy fordul fel?

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben olyan dolgok iránt fogsz vonzódni, amelyek eddig nem igazán voltak rád jellemzőek és annyira bele fogsz merülni egy adott tevékenységbe, hogy az lesz az első számú a fontossági sorrendedben.

Ha egyedülálló vagy, akkor az igazival az új tevékenységi körödnek köszönhetően találkozhatsz. Feltéve, hogy elég nyitott vagy rá, hogy közel engedj valakit magadhoz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel gyakran civakodtok, de képesek lesztek az őszinte kommunikációnak köszönhetően túllendülni a problémákon.

Kos

Korán indul a mai napod, mivel van néhány fontos elintéznivalód. Semmilyen nagyobb igénybevételt jelentő programot ne tervezz későbbre. Eleget dolgoztál a héten, megérdemelsz egy laza, pihentető hétvégét.

Bika

Egy családi ügy nehezedik a válladra, ami már hetekkel, ha nem hónapokkal ezelőtt elkezdett lógni a levegőben. Értsd meg a problémát, ismerd fel a gyökerét és elimináld egyszer, s mindenkorra.

Ikrek

Ne is foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy nem fogod elérni az álmaidat. Nem tudják, hogy miről beszélnek. Ha akarsz valamit, akkor képes vagy rá és meg is fogod találni a módját, hogyan valósítsd meg.

Rák

Még egy törtető embernek is, mint te, szüksége van néha segítségre. Úgy fest a dolog, hogy ez pont egy olyan nap lesz. Ami számodra bonyolultnak tűnik, valaki másnak nagyon is egyszerű. Kérj meg valakit, hogy támogasson téged.

Oroszlán

Jövő hét keddig tele leszel energiával, ezért ideje, hogy valami újba kezdj, vagy új életet lehejl egy folyamatban lévő projektbe, amely kezd elgyengülni. Ideje összeszedned magad és sikert aratni.

Szűz

Nem számíthatsz csendes és nyugodt napokra mostanság. Túl sok a tennivaló és a kavarodás körülötted. Semmi értelme ellenszegülni, inkább vedd fel a ritmust és te is hallasd a hangodat.

Mérleg

Az elsődleges, hogy te jól legyél, mert ha nem vagy kiegyensúlyozott és boldog, akkor nem tudsz segítségére lenni azoknak sem, akik számítanak rád. Ne aggódj, ha valakit elkedvetlenítesz, később kárpótolni fogod.

Skorpió

A munkahelyeden most sok váratlan dolog következett be, ami egyben izgalmas és inspiráló is. Ez segített kissé felpezsdíteni a véredet, így a mai napod is aktívan fogod tölteni.

Nyilas

Ha valaki a kollégáid vagy barátaid közül mostanában durván bánt veled, akkor a legjobb lesz, ha még ma szembesíted vele. Nem kell, hogy ingerült légy, közöld vele higgadtan, hogy a rosszindulatúságból épp elég volt.

Bak

Ne engedd, hogy a váratlan akadályok visszatartsanak. Bármi is kell ahhoz, hogy túljuss rajtuk, menni fog és képes leszel egy új úton tovább haladni, ha arra van szükség. A rugalmasság és magabiztosság a kulcs.

Vízöntő

Talán nem te vagy a legromantikusabb jegy mind közül, legalábbis nem úgy fejezed ki és éled át a romantikát, ahogyan mások. Ami ma történik az vagy pozitívan, vagy negatívan fog felizgatni. Ha az utóbbi, ne vedd túl komolyan.

Halak

Meglesz az oka annak, hogy a mai napon kissé visszavonulsz és magadba fordulsz. Tudd, hogy a bensőd próbál üzenni neked. Egy kis belső munka hasznodra válik, hogy sikeresen haladhass tovább.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. május 6., szerda

info

Napi horoszkóp – 2015. április 11., szombat

info

Napi horoszkóp – 2016. március 26., szombat

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------