Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp.., nézzük, mit tartogatnak nekünk a csillagok..
Horoszkóp

Napi horoszkóp.., nézzük, mit tartogatnak nekünk a csillagok..

Horoszkóp, csillagjegyek, jövőkép, munka, szerelem, család, gyerekek, karrier, pénz, boldogság…

 

 • Kos – 03.21 – 04.20

  Uralkodó bolygója a szerencsehozó Jupiterrel alkot ma fényszöget. Bármibe fog is a mai napon: a siker garantált. Használja ki ezt egy jó fordulat lehetőségére. A tettei, a vágyai ma különös erővel hatnak. Először is hát ki kell találnia, hogy mit is szeretne: szerelmet, a társkapcsolata javulását, új otthont, esetleg mindezeket egyszerre. Ha új munkahelyre vágyik, vagy előre akar lépni, ma vágjon bele!

 • Bika – 04.21 – 05.20

  Ön általában nagyvonalú, és ezért könnyen elsiklik a mellékesnek hitt apróságok felett. Ám tudja, hogy az ördög éppen ott fészkelhet. Jól teszi hát, ha figyel a részletekre, kézben tartja az eseményeket és nyitott szemmel, füllel jár. Az maradhat talpon, aki tisztában van a változásokkal. A legjobb, ha elébe megy mindennek. Ma önnél a lehetőség és esély, hogy maga indítson el egy változást.

 • Ikrek – 05.21 – 06.21

  Ön általában a kapkodó gyorsaságot szereti, ámde a lassúság ma inkább erény, mintsem hiba. Annál is inkább, mivel a kapkodás ma biztos hiba és egyben veszélyforrás lehet. Az autója is talán túlságosan is gyorsan szalad, és ez, no meg a csúszós utak, növelhetik a balesetveszélyt. Ellenőrizze az autója műszaki állapotát, mielőtt a volán mögé ülne! A kommunikációs eszközök is megzavarodnak ma.

 • Rák – 06.22 – 07.22

  Ha sűrűn vannak konfliktusai a környezetével mostanában, talán nem ártana, ha kissé magába is nézne. Nem lehet mindig másra kenni a hibákat. Van, ami önből indul ki. Talán a látása is elhomályosult egy-két dologban. Szakítson az előítéleteivel! És ne akarjon mindig ön a középpontban lenni! Persze az sem megoldás, ha folyton a háttérbe húzódik. A menekülés sem lehet út, mert annak a fal a vége.

 • Oroszlán – 07.23 – 08.23

  Úgy érzi, hogy túl sok kompromisszumra kényszeríti önt a társkapcsolata. Folyton fel kell adnia az elveit annak érdekében, hogy másvalaki igényeinek megfeleljen. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy ez a jó kapcsolathoz vezető igazi út. Lehet, hogy ezzel a hozzáállásával valójában több kárt okoz, mintsem hasznot. Ha kitart önmaga, a saját elképzelései mellett, azzal tiszteletet ébreszt a másikban.

 • Szűz08.24 – 09.22

  Érzelmes napja lesz, és az érzelmeit végre szavakban is kifejezi. Ezzel imponálni fog a környezetében levő embereknek is. Talán egy nagyobb súlyú fontos társadalmi, vagy családi esemény részese is lesz, ami miatt fontos a jelenléte, és az, hogy milyennek mutatkozik meg mások előtt. Néhány múltbeli csorbát is lesz alkalma kiküszöbölni, ezáltal sokkal jobb színben tűnhet fel a nyilvánosság szemében.

 • Mérleg – 09.23 – 10.23

  A jegyében járó Hold a Neptunusszal alkot ma fényszöget. Hatására valamilyen kellemes meglepetés érheti a társasági élet és az üzlet terén. Menjen vásárolni, merüljön el egy kicsit a forgatagban! Talán rálel arra a menthetetlenül szükséges ruhadarabra, amit már régóta hiába keresett. Vagy, amiről nem is tudta, hogy szüksége van rá. Most megleli. Ne hagyja, hogy bárki is lebeszélje önt!

 • Skorpió – 10.24 – 11.22

  Az ötletadó Merkúriusz önnel van, ne nyugtalankodjon! Akármi jön is közbe, sőt, akárki akármit is mond, jók az ötletei: tartson hát ki mellettük! Az sem baj, és nem válik a jelleme kárára, ha valamilyen plusz segítséget is igénybe vesz a megvalósításhoz. Egy idősebb ember most tartósan a támaszává válhat a karrierje építésében. Az érvényesüléshez kevés a tehetség. Aktívnak kell lennie!

 • Nyilas – 11.23 – 12.21

  Nemcsak saját magáért tartozik felelősséggel. Sokan mások is függnek öntől, felelősséggel tartozik értük épp annyira, mint önmagáért. Mostanában elsősorban a gyermeke szorulhat az ön támogatására. Lelki, szellemi és anyagi értelemben is. Nem lehet hát nemtörődöm, vagy felületes problémái megoldásában. A hirtelen elhatározásokból fakadó cselekedetektől pedig különösképpen óvakodjon!

 • Bak – 12.22 – 01.20

  Bár önt általában másként ismerik, akik ismerik, mostanában megváltozott, és nem előnyére. Sajnos igen haragtartó és sértődékeny lett, ma mégis felül kellene emelkednie a sértettségén, ha javítani szeretne a társkapcsolatán. El kellene döntenie, hogy mi a fontosabb önnek: a ragaszkodása, vagy a hiúsága. Talán megérné a jó érzés érdekében egy kicsit önkritikát gyakorolnia.

 • Vízöntő – 01.21 – 02.18

  A Szaturnusz nyomását egyre erőteljesebben érzi. Szeretne egy kicsit lazítani, mert, bár még csak a hét kezdetén járunk, ön máris túlterheltnek érzi magát. Ehhez azonban jobban meg kellene szerveznie a heti programját, hogy a közelgő hétvégén ne kelljen túlóráznia. Készítsen időbeosztást! A kötelezettségek alól sajnos senki nem fogja felmenteni. A betegség csak átmeneti kiút, nem megoldás.

 • Halak – 02.19 – 03.20

  Bár ereje teljében érezhetné magát, és a külvilág szemében nagyon jó helyzetben is van, mégis szakmai, vagy rosszabb esetben szerelmi féltékenység gyötörheti ma a szívét. Nincs pedig oka rá, hiszen, ha biztos a saját képességeiben, és odaadásában, akkor a másoké sem kellene, hogy zavarja. Az csak önnek is jó, ha mások is tehetségesek. A kedvese hűségében pedig nem kell kételkednie. Csak megbántaná vele.

blikk

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. 08. 02.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2017. Szeptember 16.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2017. április 2., vasárnap

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!