Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp. Nézd meg, mire számíthatsz a mai napon!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Napi horoszkóp. Nézd meg, mire számíthatsz a mai napon!

A napi horoszkóp minden nap új meglepetéseket tartogat Számodra, itt megtudhatod, mi vár Rád! Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a szerelemben mennyire áll Melléd a szerencse!

Bak: 

A mai nap egyértelmûen a te napod lesz, szerencsére minden kardinálisabb projekt, szituáció, beszélgetés neked fog kedvezni. Élvezd a napot! Nem lesz hiány flörtben és szenvedélyben, adj teret az új impulzusoknak. Rajtad áll, mi az, amit vagy akit beengedsz az életedbe. A bátorság most többszörösen megtérül. Minden, amit most megélsz, azt úgy hívják, szerelem.

 

 

Bika:

Már az járt a fejedben, hogy inkább vesszen kárba az egész eddigi munkád, de feladod. A legjobbkor érkezett egy kissebb siker megerõsítésként afelõl, hogy valamit mégis csak jól csinálsz. Többen is kopogtatnak szíved ajtaján, s neked gyorsan kell döntened, kit választasz közülük. Könnyen belehabarodsz valakibe, s már csak azon kapod magad, nagyon várod a találkozást vele. A jó hír az, hogy Ő is meglátja benned a nőt, a szerető társat.

Halak:

Ami a szakmai dolgokat illeti, eme változás hozó nap, sok kellemetlenséget hoz magával. Próbáld megõrizni a hidegvéredet. Egy kapcsolat elmélyülését nem szabad siettetni, bármennyire is szeretnéd, ugyanakkor, azért akadhat a repertoárodban néhány extra, amivel megtorpanás nélkülivé teheted a folyamatot.

Ikrek:

Meg kell próbálnod ma egyedül dolgozni, nem kérhetsz segítséget. Eleinte nem lesz könnyû, de amint felfedezed a képességeidet, elkezded majd élvezni a feladatot. Sokkal jobban fogod magad utána érezni, hogy egyedül csináltál mindent. Légy megértő, s ismerd be, ha mostanában nem mentek a dolgok döccenőmentesen. Sok egyéb dolog mellett talán kicsit elhanyagoltad a kedvesedet? Lényegtelen, hol hibáztál, csak tedd jóvá!

Kos:

Nem vagy teljesen elégedett, mert valami nem jött össze elsõ nekifutásra. Érthetetlen a csalódottságod, hiszen ezzel még nem vesztettél semmit sem. Újra megpróbálhatod és nagy valószínűséggel másodjára sikerülni is fog! Szaturnusz próbára teszi türelmedet, s kicsit később a hűségedet is. Könnyen csábítás áldozata lehetsz, a kérdés az, vajon lesz elég akaratod ellenállni? Ha eltévedsz, akkor légy őszinte! Az, hogy megmaradsz-e kedvesed mellett, vagy inkább belevágsz az ismeretlenbe, csakis rajtad áll.

Mérleg:

Szervezz egy igazán romantikus estét a kedvesednek, rátok fér! Ne tegyél hirtelen és meggondolatlan kijelentéseket a munkahelyeden, mert rossz vége lehet! A kedvesed melletted lesz, s nem tudsz olyat tenni vagy mondani, amivel elüldözheted magad mellől. Esze ágában sincs lazítani a kapcsolatotok kötelékén. Őszinte odaadással és tiszta szívvel van feléd, amitől szüntelenül elvarázsolva és szeretve fogod magad érezni.

 

Nyilas:

Több forrásból azt hallod, hogy megbízhatónak, felelõségteljesnek tartanak. Hidd el végre, hogy tényleg szuper ember vagy. Számolj le a magad felé felépített előítéleteiddel. Sok olyan pillanat adódik, amikor nem leled a kiutat, nem kapsz válaszokat a kérdéseidre, és a közös jövő homályba borul. A kevés együtt eltöltött idő gondot okozhat, vajon van mód ezen változtatni? A hónap végére érezni fogod, hogy módosítás nélkül el fogtok távolodni egymástól. Cselekedj!

Oroszlán:

Komoly ügyben kértél tanácsot egy barátodtól, de amikor ő nem azt a választ mondja, amit hallani szerettél volna, homlokegyenest mást csinálsz. Gondold csak át! Hiányérzeted van? Meg tudod pontosan határozni, mi okozza? Esetleg a romantika, a szenvedély, a mély érzelmek csökkentek köztetek mostanság? Netán alább hagyott a lendület és az érdeklődés egymás iránt? Felejtsd el a féltékenységet, dicsérd a másik felet, s a válasz is ennek megfelelő lesz.

Rák:

A megnyerő modorod miatt minden elérhetsz a mai nap folyamán, amit csak szeretnél. Ha eddig volt egy rázós ügy, amit halogattál, akkor itt az idõ, hogy megold! Ma sikerülhet, csak akarnod kell! Történjen, aminek történnie kell, s ha ez látszólag semmi, azt fogadd el. Hirtelen fordulat jöhet, s az örömteli egyedülálló életet most párosra cserélheted. Vonzóvá válsz a másik nem szemében, és valaki feltűnik a színen, aki azon nyomban levesz a lábadról.

Skorpió:

Egy közeli rokonod segítségre szorul, mind anyagilag, mind lelkileg. Keresd fel és segíts, ahogy tudsz, te is sokkal jobban fogod magad érezni a bõrödben, hogy segítettél! Készen állsz a változásra? Akkor tudd, hogy ideje kicsit kitárulkozni, s befogadni a külvilág impulzusait. Nincs más dolgod, mint hagyni, hogy megérkezzen és megmutassa magát az a személy, aki jó ideje rád vár. Mert bizony van valaki, aki kitartóan követ egy ideje.

 

Szűz:

Elképesztő pletykaáradat veszi kezdetét a munkahelyed folyosóin! Ne csatlakozz azokhoz, akik generálják, maradj független és élvezd a szabadságodat! Segíts gyakrabban, ne mondj mindig nemet! Ha túl intenzíven keresed az igazit, akkor nem látod meg a lényeget, ami szinte ott van a szemed előtt. Ne légy akaratos, még valaki megriad tőled. Hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. A férfi udvaroljon, a nő pedig engedje meg ezt. Élvezd azon lehetőségeket, melyeknek az oldalán állsz. Alakítsd át az elvárásaidat, ami gyors eredményt hoz!

 

Vízöntő:

Tartsd magad távol a pletykás emberektől, és ne adj tovább semmilyen hírt, ami nem megbízható forrásból való. Ne keverd magad kellemetlen helyzetbe, mert sok időbe telik majd mire kimosod magad ebből a helyzetből. A héten rendkívül őszinte beszélgetésekre kerülhet sor közted és párod között. amiknek akár pozitív, de sajnos negatív irányba is jelentős végkifejletei lehetnek. Lényeg, hogy az őszinteség mindig megtérül!

Forrás: ezoworld

Hasonló hírek

Hogyan lehetünk úrrá a káoszon? + VIDEÓ

Edit

Teszt: Melyik pirítóst választanád? Ezt árulja el rólad a kenyered!

Mazsi

A holtukból feltámadt és örök életre kárhoztatott vérszívók

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------