Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Napi horoszkóp. Nézd meg, mire számíthatsz a mai napon!

A napi horoszkóp minden nap új meglepetéseket tartogat Számodra, itt megtudhatod, mi vár Rád! Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a szerelemben mennyire áll Melléd a szerencse!

Bak: 

A mai nap egyértelmûen a te napod lesz, szerencsére minden kardinálisabb projekt, szituáció, beszélgetés neked fog kedvezni. Élvezd a napot! Nem lesz hiány flörtben és szenvedélyben, adj teret az új impulzusoknak. Rajtad áll, mi az, amit vagy akit beengedsz az életedbe. A bátorság most többszörösen megtérül. Minden, amit most megélsz, azt úgy hívják, szerelem.

 

 

Bika:

Már az járt a fejedben, hogy inkább vesszen kárba az egész eddigi munkád, de feladod. A legjobbkor érkezett egy kissebb siker megerõsítésként afelõl, hogy valamit mégis csak jól csinálsz. Többen is kopogtatnak szíved ajtaján, s neked gyorsan kell döntened, kit választasz közülük. Könnyen belehabarodsz valakibe, s már csak azon kapod magad, nagyon várod a találkozást vele. A jó hír az, hogy Ő is meglátja benned a nőt, a szerető társat.

Halak:

Ami a szakmai dolgokat illeti, eme változás hozó nap, sok kellemetlenséget hoz magával. Próbáld megõrizni a hidegvéredet. Egy kapcsolat elmélyülését nem szabad siettetni, bármennyire is szeretnéd, ugyanakkor, azért akadhat a repertoárodban néhány extra, amivel megtorpanás nélkülivé teheted a folyamatot.

Ikrek:

Meg kell próbálnod ma egyedül dolgozni, nem kérhetsz segítséget. Eleinte nem lesz könnyû, de amint felfedezed a képességeidet, elkezded majd élvezni a feladatot. Sokkal jobban fogod magad utána érezni, hogy egyedül csináltál mindent. Légy megértő, s ismerd be, ha mostanában nem mentek a dolgok döccenőmentesen. Sok egyéb dolog mellett talán kicsit elhanyagoltad a kedvesedet? Lényegtelen, hol hibáztál, csak tedd jóvá!

Kos:

Nem vagy teljesen elégedett, mert valami nem jött össze elsõ nekifutásra. Érthetetlen a csalódottságod, hiszen ezzel még nem vesztettél semmit sem. Újra megpróbálhatod és nagy valószínűséggel másodjára sikerülni is fog! Szaturnusz próbára teszi türelmedet, s kicsit később a hűségedet is. Könnyen csábítás áldozata lehetsz, a kérdés az, vajon lesz elég akaratod ellenállni? Ha eltévedsz, akkor légy őszinte! Az, hogy megmaradsz-e kedvesed mellett, vagy inkább belevágsz az ismeretlenbe, csakis rajtad áll.

Mérleg:

Szervezz egy igazán romantikus estét a kedvesednek, rátok fér! Ne tegyél hirtelen és meggondolatlan kijelentéseket a munkahelyeden, mert rossz vége lehet! A kedvesed melletted lesz, s nem tudsz olyat tenni vagy mondani, amivel elüldözheted magad mellől. Esze ágában sincs lazítani a kapcsolatotok kötelékén. Őszinte odaadással és tiszta szívvel van feléd, amitől szüntelenül elvarázsolva és szeretve fogod magad érezni.

 

Nyilas:

Több forrásból azt hallod, hogy megbízhatónak, felelõségteljesnek tartanak. Hidd el végre, hogy tényleg szuper ember vagy. Számolj le a magad felé felépített előítéleteiddel. Sok olyan pillanat adódik, amikor nem leled a kiutat, nem kapsz válaszokat a kérdéseidre, és a közös jövő homályba borul. A kevés együtt eltöltött idő gondot okozhat, vajon van mód ezen változtatni? A hónap végére érezni fogod, hogy módosítás nélkül el fogtok távolodni egymástól. Cselekedj!

Oroszlán:

Komoly ügyben kértél tanácsot egy barátodtól, de amikor ő nem azt a választ mondja, amit hallani szerettél volna, homlokegyenest mást csinálsz. Gondold csak át! Hiányérzeted van? Meg tudod pontosan határozni, mi okozza? Esetleg a romantika, a szenvedély, a mély érzelmek csökkentek köztetek mostanság? Netán alább hagyott a lendület és az érdeklődés egymás iránt? Felejtsd el a féltékenységet, dicsérd a másik felet, s a válasz is ennek megfelelő lesz.

Rák:

A megnyerő modorod miatt minden elérhetsz a mai nap folyamán, amit csak szeretnél. Ha eddig volt egy rázós ügy, amit halogattál, akkor itt az idõ, hogy megold! Ma sikerülhet, csak akarnod kell! Történjen, aminek történnie kell, s ha ez látszólag semmi, azt fogadd el. Hirtelen fordulat jöhet, s az örömteli egyedülálló életet most párosra cserélheted. Vonzóvá válsz a másik nem szemében, és valaki feltűnik a színen, aki azon nyomban levesz a lábadról.

Skorpió:

Egy közeli rokonod segítségre szorul, mind anyagilag, mind lelkileg. Keresd fel és segíts, ahogy tudsz, te is sokkal jobban fogod magad érezni a bõrödben, hogy segítettél! Készen állsz a változásra? Akkor tudd, hogy ideje kicsit kitárulkozni, s befogadni a külvilág impulzusait. Nincs más dolgod, mint hagyni, hogy megérkezzen és megmutassa magát az a személy, aki jó ideje rád vár. Mert bizony van valaki, aki kitartóan követ egy ideje.

 

Szűz:

Elképesztő pletykaáradat veszi kezdetét a munkahelyed folyosóin! Ne csatlakozz azokhoz, akik generálják, maradj független és élvezd a szabadságodat! Segíts gyakrabban, ne mondj mindig nemet! Ha túl intenzíven keresed az igazit, akkor nem látod meg a lényeget, ami szinte ott van a szemed előtt. Ne légy akaratos, még valaki megriad tőled. Hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. A férfi udvaroljon, a nő pedig engedje meg ezt. Élvezd azon lehetőségeket, melyeknek az oldalán állsz. Alakítsd át az elvárásaidat, ami gyors eredményt hoz!

 

Vízöntő:

Tartsd magad távol a pletykás emberektől, és ne adj tovább semmilyen hírt, ami nem megbízható forrásból való. Ne keverd magad kellemetlen helyzetbe, mert sok időbe telik majd mire kimosod magad ebből a helyzetből. A héten rendkívül őszinte beszélgetésekre kerülhet sor közted és párod között. amiknek akár pozitív, de sajnos negatív irányba is jelentős végkifejletei lehetnek. Lényeg, hogy az őszinteség mindig megtérül!

Forrás: ezoworld

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Tudtad? Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője

Mazsi

Ezért maradt el a világvége: módosított a jóslatán az önjelölt próféta

Mazsi

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

Mazsi