Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp február 17. vasárnap
Horoszkóp

Napi horoszkóp február 17. vasárnap

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkező 12 hónapban valamilyen módon meg kell találnod a személyes igényeid és a szakmai kötelezettségeid közötti egyensúlyt. Mindet birtokolhatod, de áldozatokra is kötelezett leszel.

Ha egyedülálló vagy, a vonzerőd tagadhatatlan és meg is fogod találni az Igazit még ebben az évben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kapcsolatotok növekedni fog az egymás iránti kölcsönös tisztelet révén. Kezeljétek a különbözőségeiteket megértéssel.

Kos

A Nap a jegyed legérzékenyebb szegmensébe lépett és annak ellenére, hogy Kos létedre, te szoktál lenni a leghangosabb, most kifejezetten visszafogottá válsz. Ha másra nem is lesz ez jó, hát arra, hogy lélegzetvételhez juss.

Bika

Nem fogod tudni ráerőltetni a hiedelmeidet másokra, szóval kár is az erőlködésért. Nincs semmi gond a meggyőződéseiddel, de azt inkább hason szőrűekkel oszd meg és olyan módon, hogy abból ne kerekedjen ki harc.

Ikrek

A Nap a karrier szektorodba lép és még inkább ambiciózussá tesz, mint általában vagy. Nagy dolgokat érhetsz el és ezek lehetnek akár állandósultak is, ha gondosan tervezel, mielőtt akcióba lendülsz.

Rák

Valami történni fog, ami emlékeztet arra, hogy milyen jó élni. Az utazás jó csillagállást élvez és ha nem is vagy most fizikailag olyan aktív, az elméd akkor is nagy felfedezésekre ösztökél majd. Amit ma megálmodsz, holnap valósággá válhat.

Oroszlán

Legyen meg a magabiztosságod, hogy fedezd az előérzeteidet. Számos lehetőséggel fogsz találkozni, amelyek anyagilag talán kockázatosak lesznek, de egyben ígéretesek is. Ne aggódj, többet fogsz nyerni, mint veszteni.

Szűz

Szánj egy kis időt arra, hogy visszatekints az elmúlt 6 hónapra és megítéld, hogy hová jutottál eddig a szoláris évedben. Ebből tudni fogod, hogy mennyi utat kell még megtenned ezután.

Mérleg

Lehetséges, hogy támogatnod kell egy személyt, akinek a tetteit nem igazán érted. Fókuszálj a munkádra és a jóllétedre. A központi szerepedben hamarosan újra tetszeleghetsz.

Skorpió

A Nap és a Merkúr is a Víz cimborád jegyébe lép, így hamarosan a tavaszt fogod érezni minden mozdulatodban. Ha még egy kis mosolyt is erőltetsz az arcodra, azt fogod érezni, hogy az ellenségeid is szeretnek téged.

Nyilas

Ami a mai napon és a következő hét első felében történik, talán egy visszalépésnek fog tűnni, de lecke is lesz számodra. A legfontosabb, hogy engedd el az elvárásaidat minden szinten.

Bak

Igen nagy volt rajtad a nyomás az elmúlt időben, de képes voltál helyt állni és a bolygók is kezdenek a te kegyeid szerint „működni” és végre hasznot húzhatsz az erőfeszítéseidből. A társasági életed is fellendül.

Vízöntő

Az elmúlt hetekben azt érezhetted, hogy bármit megtehetsz, amit csak akarsz, de most rájössz, hogy neked is vannak gátjaid, mint mindenki másnak. A pénz nagy szerepet fog játszani a kapcsolataidban, szóval igyekezz nem szórni azt.

Halak

Nem számít, hogy mennyi csalódást kellett átélned az elmúlt időszakban, a mai nap arra való, hogy visszatérj. Ne sajnáld magad tovább, hanem csak előre nézz és keresd a lehetőségeket, hogy mitől válhat az életed még izgalmasabbá.

Forrás: tudasfaja.com

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. január 30., péntek

info

Napi horoszkóp – 2016. augusztus 15., hétfő

Mazsi

Ezért választasz rossz párt! Csillagjegyed megadja a választ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------