Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp 2020. november 19. – Feszültség és enyhülés
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. november 19. – Feszültség és enyhülés

Az Oroszlán ne adjon a szóbeszédre, a Vízöntőnek ne legyenek kétségei most. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Hiába is igyekszik bárki, téged nem lehet megváltoztatni, csak akkor, ha te is akarod. Talán vannak a közeledben olyanok, akik igyekeznek és próbálkoznak is rendesen, de a te akaratodat megtörni elég nehéz lenne. Talán segíthetnéd őket egy kicsit azzal, hogy elmagyarázod nekik, teljesen felesleges az erőlködésük.

Bika – napi horoszkóp

Néha annyira szeretnénk, hogy valami működjön, hogy képesek vagyunk lehetetlen helyzeteket valószínűtlenül sokáig fenntartani és beleragadni olyan viszonyokba is, melyek valójában csak elszívják az energiánkat. Ma dönthetsz úgy, hogy egyszer és mindenkorra visszanyered a függetlenségedet és végre elszakadhatsz valakitől, akitől már régóta sokkal nagyobb távolságot kellene tartanod.

Ikrek – napi horoszkóp

Vannak dolgok, melyeket nem lehet egyedül megvalósítani és az előtted álló időszak számodra is valami ilyesmit tartogat. Ha pedig a legjobb formádat szeretnéd hozni, akkor érdemes olyan segítőket bevonnod a dologba, akikre igazán lehet számítani. Ma tehetsz ez ügyben lépéseket, de készülj fel arra is, hogy talán lesz olyan, aki először nem is örül a lehetőségnek.

Rák – napi horoszkóp

Az előtted álló napok nem lesznek könnyűek, hiszen te a stabilitást és a nyugalmat szereted és most pont ebből lesz a legkevesebb körülötted. Ne feledd azonban, hogy a feszültség és bizonytalanság, amely most egy ideig rád vár rád, igen gyorsan elmúlik. Enyhülés jön utána, hiszen körülötted már egy egész világ ezen dolgozik.

Oroszlán – napi horoszkóp

Az aggodalom és a bizalmatlanság előbb-utóbb mindig valahol feszültséget szül és te most tele lehetsz ezekkel az érzésekkel. Gondolkodj el, hogy vajon mi táplálja ezeket az érzéseket most benned? A konkrét tapasztalat, vagy netán csak a pletyka és a szóbeszéd, amely folyamatosan ott kering körülötted? Ne csak azt nézd, mit mondanak, hanem azt is, hogy ki mondja! Bolond lyukból bolond szél fúj!

Szűz – napi horoszkóp

Ma legyen bármi is, ami problémákat okoz neked, te maradj higgadt. Még akkor is tégy így, ha úgy érzed, valaki folyamatosan akadályoz, gáncsoskodik veled. Ha nyugodtan kezeled a problémákat, akkor sokkal gyorsabban úrrá leszel azokon és nem adod meg az illetőnek azt az elégtételt, hogy látja, sikerült kihoznia téged a sodrodból.

Mérleg – napi horoszkóp

Mostanában igazán elfoglalt vagy, így egyelőre nem sok esélyed van arra, hogy dolgozz egy kapcsolatodon. Hamarosan azonban esélyed lesz arra, hogy vigyél egy kis egy kis színt a magánéletedbe. Addig pedig igyekezz fenntartani a várakozás izgalmát azzal, hogy már most elárulsz a párodnak valamit abból, hogyan is képzeled el a következő együtt töltött minőségi időt.

Skorpió – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy folyamatosan hajtasz, kergetsz valamit, ami eközben valaki miatt ez egyre távolabb kerül tőled, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy vajon olyan célpontot választottál-e magadnak, amelyért érdemes is küzdened. Lehet, hogy van körülötted valaki, aki nem tud és nem is akar illeszkedni ehhez. Akkor pedig nem ő a te embered és nem ez a cél, amiért dolgoznod érdemes.

Nyilas – napi horoszkóp

Keress fedezéket, mert ma könnyen lehet, hogy körülötted egy érzelmi hullámvasút zakatol egész nap föl és alá. Lesz olyan, aki túláradó jókedvvel, lesz, aki nagyon lelombozódottan közeledik hozzád és néha azon kapod magad, hogy már nem is emlékszel, kinek mit érdemes mondanod. Ha teheted, ma inkább mutatkozz nagyon elfoglaltnak és hagyd ki a körülötted zajló drámát.

Bak – napi horoszkóp

Határozott és bátor vagy és ezt ma a környezeted is sokkal erőteljesebben látja rajtad. Ugyanakkor egy válaszúthoz is érkeztél, ahol egy rossz döntés sok gondot okozhat neked és a környezetednek egyaránt. Talán egy nagy kockázatot készülsz vállalni, de az is lehetséges, hogy egy erőteljesebb elkötelezettség vár rád valamely területen. Hallgass most a megérzésedre is és ha úgy érzed, hagyd inkább az egészet.

Vízöntő – napi horoszkóp

Az nagyon is természetes, hogy néha kétségeid vannak önmagaddal kapcsolatban, de ma pont nem kellene ilyesmivel foglalkoznod. Most inkább annak van az ideje, hogy mindent beleadj és dolgozz keményen a sikerért. Ahhoz pedig, hogy ez sikerüljön, ma határozottnak kell mutatnod magadat, hiszen valakit most a magad oldalára kell állítanod egy szituációban.

Halak – napi horoszkóp

Talán azt gondolod, hogy ma egy döntést a függetlenségről, vagy az elköteleződésről hozol meg, de ha jobban belegondolsz és egy kicsit szakítasz a hagyományos elképzelésekkel, akkor rájöhetsz, hogy nem ilyen egyszerű a képlet. Felejtsd el az ósdi gondolkodási modelleket és vedd észre, hogy a helyzet, amiben vagy, ennél sokkal többről szól.

alon

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. május 31. szerda

Edit

Napi horoszkóp – 2017. 08. 09.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. január 9., szombat

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!