Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Napi horoszkóp – 2017. Szeptember 25.

Napi horoszkóp – 2017. Szeptember 25.

Hirdetés

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Kos

Sokkal lazábbnak kellene lenned hétfőn! Nem kellene olyan nagyon ragaszkodnod ahhoz, hogy minden úgy legyen, ahogyan azt kitaláltad. Azzal, ha ma tudsz nevetni a dolgokon sokkal nagyobb erőt adhatsz az eseményeknek. Azzal, ha a vidámabb oldalát nézed a helyzeteknek sokat segítesz mindenkinek.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Bika

Hétfőn szívesen emlékszel vissza arra, hogy milyen nehézségek voltak az életedben régebben. Ma szívesen nosztalgiázol azon, hogy honnan indultál, és hogy hova érkeztél. Ma szívesen nézegeted azt a hatalmas utat, amit megtettél. Hidd el: Ez az út innen még messzire vezet tovább, nem kell megállnod.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ikrek

Ezen a héten elkezdheted az őszi sportok kipróbálását. Ha folyamatosan sportolsz, akkor most próbálj ki valamilyen új mozgásformát. Ha pedig lustálkodással töltötted az elmúlt heteket, akkor most érdemes egy nagy sétával, vagy egy laza kocogással felkészítened magadat az őszi sportolásra.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Rák

Vigyázat, most könnyedén eltéveszthetsz egy időpontot. Lehet, hogy az órát nézed el, de az is lehet, hogy most áll le az órád. Ma ellenőrizz minden időpontot legalább kétszer, és figyelj oda arra, hogy mindig tudd: Mennyi idő áll a rendelkezésedre az egyes munkafázisok elvégzéséhez, vagy az utazáshoz.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Oroszlán

Hétfőn egy új ciklust indíthatsz el. Észrevétlenül elértél egy nagyon fontos eredményt, és most lehetőséged van arra, hogy egy új ciklusban, valami más megszerzésébe kezdj bele. Bármit is szeretnél megszerezni, hétfőn elindíthatod azt a manifesztációs ciklust, ami segít megteremteni azt, amire vágysz.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Szűz

Talán nem is sejted, hogy nem azzal segítesz a barátnőidnek, ha megmondod, hogy mit tegyenek. Lehet, hogy azzal segítenéd a legtöbbet, ha hagynád, hogy elkövessék a saját hibáikat. Igen, ezt nézni talán nem kellemes neked. De ha nincs más megoldás, akkor meg kell engedned nekik, hogy hibázzanak.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Mérleg

Sokkal egyszerűbb megoldások is vannak hétfőn, mint amilyeneket figyelembe veszel. Ma valamiért mindenből a legbonyolultabbat választod ahelyett, hogy a legegyszerűbbet, vagy a legkönnyedebbet kérnéd. Figyelj oda arra, hogy egyszerűsíts hétfőn, és tudatosítsd magadban, hogy mindannak, amit ma bonyolultan teszel van egy egyszerűbb formája is.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Skorpió

Valaki olyan kétségbeesetten akar tőled valamit, hogy képtelen vagy nemet mondani neki. Ettől azonban te is kétségbeesetté válsz, és most már ketten akartok valamit nagyon kétségbeesetten. Ma tudatosítsd magadban, hogy a segítséged meg is oldja ezt a helyzetet, és neked nem kell kétségbeesned.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nyilas

Szükséged van arra, hogy hétfőn tisztázz egy féle értést. Ez a félreértés már régóta nyomaszt téged és már régóta bonyolítja a kommunikációdat valakivel. A hétfő tökéletes alkalom ahhoz, hogy tisztázzátok valójában ki mit gondol ebben a helyzetben. Hidd el, végül kiderül majd, hogy egy oldalon álltok.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Bak

Mi az, amit magadnak sem vallasz be? itt az ideje annak, hogy őszinte legyél magaddal, és itt az ideje annak, hogy mélyen magadba nézz. Eddig talán kerülted azt, hogy önvizsgálatot tarts, és eddig talán az volt a kényelmes, hogy elmismásolod a dolgokat. Ezen a héten azonban nagyon fontos lesz az önismeret a számodra.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Vízöntő

Ideje lenne kibékülnöd valakivel! Könnyen lehet, hogy ő nincs is haragban veled, és lehet, hogy te vagy az egyetlen, aki haragszik a másikra. Ez harag azonban nem segít senkinek sem. Sőt! Ez a harag kifejezetten rossz tanácsadó. Sokkal rosszabb tanácsokat ad, mint ahogyan azt eddig gondoltad volna.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Halak

Érdemes ma egy helyzetet megvizsgálnod egy másik szempontból is. Érdemes ma megfordítanod a dolgokat, és megnézned ezt az ügyet mások szemszögéből is. Azzal, ha beleéled magad a többi érintett szerepébe olyan új információkra tehetsz szert, amelyek felbecsülhetetlenek, és amelyek győzelemre segítenek.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: