Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Napi horoszkóp – 2017. Szeptember 13.
horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. Szeptember 13.

Hirdetés

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Kos

Olyasmit is elvállalhatsz, amihez nem is értesz. Szerdán azt hiszed, hogy nem szabad nemet mondanod, és attól tartasz, hogy nem adhatsz vissza egyetlen feladatot sem. Ez azonban nem igaz. Reálisan kellene felmérned a képességeidet, és nemet kellene mondanod minden olyan feladatra, amely meghaladja az erődet vagy a tudásodat.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Bika

A hét legjobb része még hátra van. Nem kell attól tartanod, hogy minden olyan lesz ezen a héten is, mint ahogyan az eddig volt. Sőt! Ma pont azt fogod megtapasztalni, hogy a múltadból valóban nem következik a jelened. Ma pont azt veszed észre, hogy csupa olyasmi történik veled, aminek sem jele, sem oka nem volt. Szerdán megváltoztathatod a jelenedet.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ikrek

Megvannak azok a módszereid, amelyekkel meggyőzhetsz másokat. Pontosan tudod, hogy kinek milyen érvekre van szüksége ahhoz, hogy elhiggye, amit mondasz, vagy egyenesen megtegye azt, amit kérsz. Most szívesen beszélsz rá másokat arra, hogy segítsenek neked, de ne felejtsd el, hogy az csak úgy az igazi, ha ők is profitálnak ebből az együttműködésből, nemcsak te.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Rák

Rengeteg jó barátod van, és rengetegen vannak körülötted, akik szívesen segítenek neked. Néha nem is kell segítséget kérned, hanem elég csak egy segélykérő pillants, vagy még annyi sem. Hagyd, hogy ma a barátnőid kisegítsenek, és hagyd, hogy ugyanők olyan új programokat javasoljanak, amelyek egyébként az eszedbe sem jutottak volna.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Oroszlán

Amikor belenézel az emberek szemébe pontosan tudod, hogy mit várhatsz tűlük. A szem a lélek tükre, és amikor egy pillanatra egymás szemébe nézel valakivel, akkor a lelkeitek összekapcsolódnak. Ma nézz bele mindenki szeméb. Szerdán nyugodtan mosolyogj bele mindenki szemébe. Mert a mosolygó szemeddel hosszútávú szövetségeket köthetsz.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Szűz

Van egy terved. Nevezhetnénk ördögi tervnek is, mert az jól hangzik, és szépen megmutatja, milyen hatásosnak is szánod ezt a tervet. Az igazság azonban az, hogy az ördögi terved végrehajtása mindenkinek jó lesz. Szóval, hívhatnánk angyali tervnek. Tehát van ez a terved. Az angyali terved. Ma tegyél egy lépést annak érdekében, hogy ez a terv megvalósuljon.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Mérleg

Egyeztetned kellene a szavaidat valakivel. Meg kellene beszélnetek, hogy ki mit ért az egyes szavakon. Tudom, ez butaságnak tűnik, hisz mindketten ugyanazt a nyelvet beszélitek. Mégis úgy tűnik, hogy a szavak mögé mást és mást hallotok, emiatt pedig elbeszéltek egymás mellett. Ez pedig nemcsak félreértéseket okoz, de feszültséget is teremt köztetek.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Skorpió

Az életedet beragyogja a fény, és egyre sikeresebb vagy valamiben, amire már hónapok óta készülsz. Szerdán megkönnyebbülsz, és sokkal könnyebbé válnak a hétköznapi feladataid is. Most teljes bizonyossággal tudod, hogy erős, szeretetteli segítők vesznek körül. Olyan égi segítők, akik mindenben támogatnak téged.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nyilas

Szükséged van arra, hogy valaki erőt adjon neked szerdán. Úgy érzed, hogy fogytán van a hited, és úgy érzed, hogy belefáradtál egy folyton ismétlődő helyzetbe. Jól érzed: Ebből a monotóniából az segít kitörni, ha valaki feléleszti benned annak a hitét, hogy van más megoldás is. Most elég egy kis biztatás ahhoz, hogy megleld a kiutat a monotóniából!

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Bak

Az lenne az igazi megoldás, ha felelősséget vállalnál az életedért. Felelősséget vállalni annyit jelent, mint a kezedbe venni az irányítást. Nem az a kérdés, hogy ki okozta a jelenlegi állapotot, hanem az a kérdés, hogy ki fogja megoldani azt. Ez az ember pedig te leszel. Legalábbis akkor, ha végre beleállsz ebbe a helyzetbe.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Vízöntő

Nem vagy benne biztos, hogy jól csinálod a dolgokat. Nem vagy benne biztos, hogy mindent megtettél egy helyzetben, amit meg tudtál tenni. Most meg kellene nyugtatnod magadat és növelned kellene az önbizalmadat. Hidd el: Valóban megtettél mindent, amit ott és akkor tenni tudtál. Nem szabad tovább gyötörnöd magad emiatt.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Halak

Fordítsd az előnyödre a vesztesnek tűnő helyzeteket is! Ne felejtsd el, hogy egy-egy helyzet csak azért tűnik vesztesnek, mert nem látod át a mögöttük húzódó folyamatokat. Ha veszed magadnak a fáradtságot, és megismered ezeket a folyamatokat, akkor viszont képes leszel arra, hogy minden vesztes helyzetet megfordíts.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: