Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. Október 28.
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. Október 28.

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Kos

Nem kellene olyan komolyan venned az életedet és a dolgokat! Úgy tűnik, hogy szombaton sokkal komolyabb vagy, mint ahogyan az indokolt lenne. Könnyen lehet, hogy valójában ma ki kellene nevetned azokat a problémákat és helyzeteket, amelyeken máskor mindig hosszasan gondolkozol.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Bika

Nagyon szívesen töltöd azzal a napodat, hogy utalgatsz. Ma szívesen utalgatsz arra, hogy kinek mit kellene tennie szerinted. Talán mindenféle ködös jutalmat és eredményt is kilátásba helyezel, pedig valójában teljesen mást kellene tenned. Egyszerűen csak arra lenne szükség, hogy nyíltan kimondd, mit szeretnél, és megkapnád.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ikrek

Egyfajta társasági méregtelenítésre van szükséged szombaton. Úgy is mondhatnánk, hogy ma szociális böjtöt tartasz, és kerülöd azokat az embereket, akikkel máskor nagyon szívesen találkozol, és akikkel máskor nagyon is szívesen vagy együtt. Nyugodtan legyél ma egy kicsit zárkózottabb, és nyugodtan vonulj el a saját kis kuckódba feltöltődni, és kipihenni magadat.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Rák

Könnyen megfázhatsz szombaton, és az is lehet, hogy a lakásodban érdemes lenne megszüntetned a huzatot. Úgy tűnik hogy van néhány kósza légáramlat, amely a hidegben egyre zavaróbb lesz, és amelyeket érdemes lenne valahogy eldugaszolnod. A szellőztetés természetesen fontos, de jobb lenne, ha nem a rossz szigetelések gondoskodnának róla.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Oroszlán

Mindig megfogadod, hogy lényegre törő leszel, és hogy nem fecsérelsz sok időt a felesleges dolgokra, de valahogy ezt az ígéretedet sohasem sikerül igazán betartanod. Szombaton is teljesen felesleges megfogadnod, hogy csak annyit beszélsz, amennyit szükséges, hiszen valójában ma is szájmenésed van, és szinte képtelen vagy abbahagyni a mesélést.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Szűz

A szavak csodálatos hidak, amelyek összeköthetnek a szeretteiddel. Szombaton játssz a szavakkal, és legyél elég bátor ahhoz, hogy ne csak a jól megszokott, jól bejáratott szavakat használd. Legyél elég bátor ahhoz, hogy olyan szavakat, szókombinációkat alkoss meg, amelyeket még senkitől sem hallottál. Hidd el: ezek a saját szavak ma jobban kifejezik a mondanivalódat.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Mérleg

Azzal, akivel nemrég még barátnők voltatok, majd összevesztetek továbbra is rengeteg a közös tulajdonságotok. Pontosan ugyanúgy szeretitek egymást mint eddig. Szombaton ideje lenne ezt végre ki is mondanod, és ideje lenne végre kibékülnötök. Nem kell tovább játszanotok a durcás óvodást. Mindegy, ki a hibás, kezd te a békülést!

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Skorpió

Sokkal nagyobb szeretettel és elfogadással kellene az idegenek felé fordulnod szombaton. Úgy tűnik, hogy ma kicsit morcos és zárkózott vagy, pedig valaki szívesen megismerkedne veled. Valaki szívesen beszélgetne veled, és szívesen lenne az új barátnőd. Neked csak egy kicsit kellene barátságosabbnak és mosolygósabbnak lenned ehhez.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nyilas

Talán észre sem vetted, milyen mély és fontos változások mentek végig az életedben az elmúlt héten. Ezek a változások most mélyednek majd el, és most érted meg a héten történtek jelentőségét. Különösen igaz ez azokra a beszélgetésekre, amelyeket egy új vállalkozásról, egy új projektről, vagy a saját céged elindításáról folytattál valakivel.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Bak

Talán keresed a szavakat, talán úgy döntesz, hogy nem is érdemes szavakba önteni azt, amit mondani szeretnél. Akár felvállalod ezt a mondandót, akár megfutamodsz tőle, érdemes tudnod, hogy létjogosultsága van a gondolataidnak. Érdemes elmondanod azokat és egyáltalán nem kell magadba fojtanod őket.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Vízöntő

Könnyedén félreérted valaki szavait szombaton. Könnyen lehet, hogy ebből a félreértésből egyre nagyobb és egyre kínosabb csetepaté keveredik. Épp ezért fontos lenne, hogy szombaton kérdezz vissza: Pontosan hogyan érted ezt? Könnyen lehet, hogy kiderül: Te vagy az, aki azt is támadásnak veszed, ami valójában segítő szándék, és támogató ötlet.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Halak

Ne tartsd magadban a jó híreket szombaton. Ma sok jó dolog történik veled, és te a legszívesebben magadba fojtanád az örömödet. Engedj szabad áramlást az érzelmeidnek és bátra beszélj arról másoknak, hogy milyen jó dolgok történtek veled ma. Figyeld meg: Sokkal többen örülnek veled, mint ahogyan azt te eredetileg gondoltad volna.

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. július 21., csütörtök

Mazsi

Napi horoszkóp – 2017. április 26. szerda

Edit

Napi horoszkóp – 2015. február 2., hétfő

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------