Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. Október 23.

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Kos

Lustasággal nem fog menni semmi, amit mára tervezel! Fontos, hogy értsd: Nem baj az, ha lusta vagy. A lustálkodásnak, is megvan az ideje és a cselekvésnek is. Hétfőn – bár a hangulatod talán a lustálkodásra csábít – a cselekvésnek van itt az ideje. Annak a cselekvésnek, amikor végre nemcsak tervezed, hogy megteszel valamit, hanem ténylegesen meg is teszed.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Bika

Attól tartasz, hogy nagyon elszabadulnak az indulatok hétfőn. Ma örülnél neki, ha mindenki nagyon békés, kedves és csendes lenne a közeledben, de úgy tűnik, hogy a többiek pont most akarnak harsány érzelemnyilvánításba kezdeni. Lehet, hogy neked kellene megnyugtatnod őket? Lehet, hogy a te szereped pont az lesz ma, hogy csillapítsd mások érzelmi kirohanásait, és mindenkit szeretettel vegyél körül?

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ikrek

Szívesen játszod meg magad hétfőn. Úgy érzed, hogy az igazság túl szomorú vagy túl érdektelen ahhoz, hogy azt mutasd meg másoknak. Ezért szívesen találsz ki egy képet, és szívesen mutatod ezt a képet a külvilágnak. Amit azonban tudnod kell, az az, hogy ez a kép könnyen összetörhet. Ha úgy érzed, hogy nem elég színes a valóságod, akkor azzal színezheted ki, ha megváltoztatod, nem pedig azzal, hogy elleplezed.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Rák

A szerelmed lesz a biztos pont az életedben hétfőn. Ő az, akihez mindig fordulhatsz. Akkor is, ha egyébként nem tudod pontosan, hogy mit kellene tenned, vagy, hogy ki segíthetne neked. Még olyan ügyekben is fordulhatsz hozzá, amely ügyekben egyébként azt gondolod, hogy nem ő a megfelelő ember. Hidd el: Az ő támogatása és figyelme minden helyzetben segít neked.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Oroszlán

Eljött a megújulás ideje a számodra. Régóta gondolkozol azon, hogy hogyan tudnád teljesen új módon szemlélni az életedet, és az is régóta foglalkoztat, hogy hogyan tudnád megváltoztatni a munkahelyedet, vagy a munkádat. Tudom, hogy hosszú hétvége van, mégis ma kapod meg azokat az inspirációkat, amelyek ahhoz kellenek, hogy tudd: Milyen irányban érdemes tovább menned szakmai szempontból.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Szűz

A mosolyoddal gyógyítani lehet hétfőn. Ez azért is jó hír, mert ma lesz néhány olyan helyzet az életedben, amelyben nem fogod tudni egészen pontosan, hogy mit is mondhatnál. Nos, ezekben a helyzetekben nem kell semmit sem mondanod. Ezekben a helyzetekben egyszerűen elég lesz mosolyognod. A mosolyod ugyanis most segít megoldani a legnehezebb, legátláthatatlanabb ügyeket is.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Mérleg

Hallgass a megérzésedre hétfőn! Igen, lehet, hogy máskor ezt nem tartod jó ötletnek. Lehet, hogy máskor a megérzéseid bizonytalanok, halványak, vagy ködösek. Az elmúlt napokban azonban egyre erősebbé vált benned egy szeretetteli előérzet, egy örömteli várakozás, egyfajta belső noszogatás. Erre az érzésre érdemes hallgatnod hétfőn, mert ez az érzés csak előre visz téged.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Skorpió

Nagyon szeretnéd jól csinálni a dolgokat hétfőn, és emiatt van is a fejedben egy forgatókönyv arról, hogy hogyan kellene alakulnia a napodnak. Lehet, hogy a forgatókönyv nem tökéletes, te mégis ragaszkodsz hozzá. Pedig lehet, hogy az lenne a legjobb, ha ezt a forgatókönyvet részben, vagy egészben újraírnád most. Hiszen könnyen lehet, hogy rugalmasabbnak kellene lenned.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nyilas

Szükséged van arra, hogy tudd: Egy értelmes, hasznos és izgalmas jövő áll előtted. Hogy ezt hogyan tudhatod? Csak úgy lehetsz ebben biztos, ha a kezedbe veszed a jövőd irányítását, vagy legalábbis a megtervezését. Tele vagy olyan kérdésekkel, amelyekre nem tudod a választ, talán azért, mert sohasem vetted a bátorságot ahhoz, hogy szembenézz ezekkel. Ma jött el a szembenézés ideje.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Bak

Nagyon szeretnéd, hogy valaki végre elmondjon neked valamit. Talán a szavakat is pontosan megtervezted. Talán szó szerint tudod, hogy mit szeretnél hallani, és talán már azt is eltervezted, hogy te mit mondasz majd az ő szavaira. Tudod, mi a baj ezekkel az előre eltervezett párbeszédekkel? Hogy szinte sohasem történnek meg. Ma azokra a párbeszédekre koncentrálj, amelyek valóban vannak.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Vízöntő

A hétfő különleges feladatot tartogat a számodra. Most ki kell békítened két barátnődet, de mielőtt elkezdenéd szervezni az új békéjüket, és az új egymásra találásukat először neked kellene őszintén átgondolnod, hogy kivel szemben és miért őrzöl neheztelést a szívedben. Lehet, hogy a barátnőid vitája csak azt tükrözi, ami a te életedben is történik.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Halak

Vannak néhányan körülötted, akik nem az igazi arcukat mutatják neked. Ők azok, akik azt hiszik, hogy önmagukban nem elég érdekesek, vagy szeretni valóak. Ők azok, akik attól tartanak, hogy a valódi arcuk nem elég érdekes a számukra. Ha szeretnéd, hogy levegyék az álarcukat ma egyszerűen biztosítsd őket arról, hogy te mindig elfogadod majd őket.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Napi horoszkóp – 2017. 09. 02.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2015. január 17., szombat

info

Napi horoszkóp – 2016. május. 15., vasárnap

Edit