Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. Október 10.
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. Október 10.

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Kos

Folyton rohanni akarsz kedden, mintha azt éreznéd, hogy lemaradsz valamiről. Pedig nem kellene úgy kapkodnod. A rohanás helyett ma koncentrálj az elért eredményeidre. Vedd észre, hogy milyen messzire jutottál, és vedd észre azt is, hogy mindaz ami mögötted van szükségtelenné teszi, hogy most rohannod keljen. Már van mire nyugodtnak lenned.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Bika

Egy kicsit szomorkásra sikeredik a kedd a számodra. Most szomorkás emlékek rohannak meg, és nagyon szívesen nosztalgiázol egész nap. Talán a környezeted folyton fel akar vidítani, de érdemes lenne elmondanod nekik, hogy most pont erre a szomorkás érzésre van szükséged. Talán szomorú vagy, de az embernek néha szüksége van arra, hogy átélje, megélje a szívében lévő szomorúságot is.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ikrek

Talán egy kis pihenésre van szükséged. Talán egy kis szünetre van szükséged. Talán arra van szükséged, hogy több időt tölts együtt a barátnőiddel, és olyan csajos programokat csináljatok, amilyenekre mostanában nemigen volt időtök. Hívd meg a csajokat egy borozásra, dobj össze egy egyszerű vacsorát, és beszéljétek ki az életeteket végre!

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Rák

Ha egy raktárosnak mutatnád meg az életedet, ő azt mondaná, hogy abban minden rendben van, hiszen listaszerűen rendelkezel mindennel, amire csak vágyhatsz. Minden megvan, amit szeretnél, de valahogy ezek a dolgok nem érintkeznek egymással. Mintha az életed egymástól elszigetelt részekből állna. Kedden érdemes ezeket a részeket összekötnöd egymással.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Oroszlán

Extra motivációra van szükséged kedden. Ma nagyon sok mindent szeretnél megcsinálni, és lehetőséged is van arra, hogy ezt a sok mindent mind meg is csináld, de a lelkesedésed talán elmarad a lehetőségekhez képest. Ma meg kell találnod magadban azt az extra lelkesedést, amely segíteni fog abban, hogy túllépj ezen a motiválatlanságon.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Szűz

Olyan gyorsan illant el ez a hétfő, hogy szinte még semmit sem csináltál meg mindabból, amit szerettél volna. Nem baj, ha most úgy érzed, hogy nem volt elég hatékony a tegnapi napod. A valódi cél nem a hatékonyság keddre sem, hanem az, hogy megtaláld a belső békédet és a nyugalmadat. Ma fordulj mélyebb figyelemmel a többiek felé, és tölts olyan sok időt a családoddal, amennyit csak tudsz.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Mérleg

Néha úgy érzed, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit kellene tenned. Tudod, hogy mi a legjobb ezekben az elbizonytalanodott helyzetekben? Ilyenkor az működik a leges legjobban, ha elismered a bizonytalanságodat. Kedden nyugodtan kimondhatod: „Nézd, fogalmam sincs, mit kellene tennem ebben a helyzetben.” A bizonytalanság nem a gyengeség jele. A bizonytalanság felvállalása erőssé tesz.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Skorpió

Érdemes lenne meghallgatnod, hogy mások milyennek látnak téged. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy vajon mi a valóságalapja annak, hogy ők olyannak gondolnak. Könnyen lehet, hogy ha ezt megvizsgálod, akkor észreveszed, hogy mi mindent lenne érdemes változtatnod magadon. Könnyen lehet, hogy az, amilyennek mások látnak segít abban, hogy olyan legyél, amilyennek te látod magadat.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nyilas

Merd megélni a sikereidet. Ma elérsz valamit, amit már régóta tervezel, amin már régóta dolgozol, de mégsem vagy képes örülni ennek, hiszen azt hiszed, hogy valaki még elveheti az eredményeidet, elvitathatja az érdekeidet. Pedig az igazság az, hogy senki sem veheti el azt, amit elértél, és senki sem szabadíthat meg a sikereidtől. Engedd meg magadnak az ünneplést ma!

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Bak

Nem szívesen rejted véka alá a véleményedet kedden. Ami azt illeti, ma mindenkinek szívesen a szemébe mondod azt, amit gondolsz róla. Ezt azonban nem lenne szabad nyersen tenned. Az, hogy véleményed van, nem jelenti azt, hogy meg kell bántanod másokat. Sőt! A véleményed akkor lesz igazán komolyan vehető, ha a legnagyobb nyugalommal, minden személyeskedés nélkül fogalmazod meg azt.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Vízöntő

Sokkal több önbizalomra lenne szükséged. Ugye tudod, hogy amikor egyre feszültebben bizonygatod azt, hogy te jól csinálsz valamit, míg mások nem csinálják jól ezt a dolgot, akkor valójában pont az önbizalomhiány beszél belőled? Ha tényleg magabiztos vagy kedden, akkor nem bizonygatod az ügyességedet, hanem teszed tovább a dolgodat szó nélkül, és tudod, hogy az eredmények is megérkeznek hamarosan.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Halak

Talán beszélned kellene egy barátoddal. Lehet, hogy ő az utóbbi időben már teljesen az agyadra ment. Lehet, hogy itt lenne az ideje annak, hogy meghúzd a határaidat, és elmondd neki: Nagyon szeretlek, de most egy kicsit sok vagy nekem. Lehet, hogy ő is érzi azt, hogy átlépett egy határt.

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. május 24., kedd

Edit

Napi horoszkóp – 2015. május 3., vasárnap

info

Napi horoszkóp – 2017. Október 30.

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!