Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. május 28. vasárnap
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. május 28. vasárnap

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai A mértéket és a megfelelő arányokat keresed vasárnap. Meg fogsz lepődni azon, hogy milyen gyorsan rálelsz a megfelelő arányra a pihenés és a munka (vagy a munkáról elmélkedés) között. Ma szükséged van arra, hogy megtaláld azt a megnyugtató gondolatot, amellyel felvértezve holnap sokkal nyugodtabb szívvel mész majd el dolgozni.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai A legfontosabb az, hogy tudd kimutatni a szeretetedet, és hogy tudd megmondani másoknak, milyen nagyra értékeled őket. Fontos, hogy ne csak érezd a szeretetet, de beszélj is róla, és gesztusokkal, cselekedetekkel is mutasd meg. A vasárnap az a nap, amikor könnyedén gyakorolhatod a szereteted kifejezését. A környezetednek most erre van a legnagyobb szüksége.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai A nagy családi beszélgetéseknek megvan az a hátránya, hogy bármikor a felszínre bukkanhat egy régóta védett titkod. Bármikor kiderülhet valami, amiről már teljesen el is felejtkeztél. Nem arra biztatlak, hogy ne vegyél részt családi beszélgetésekben. Arra biztatlak, hogy időben előzd meg azt, hogy neked kellemetlen témák is szóba kerüljenek.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai Nagyon fontosnak tartod, hogy megcáfolj egy pletykát és helyreigazíts egy tévedést. Ezt azonban akkor lenne a legegyszerűbb megtenni, ha nem szóval, hanem tettekkel intéznéd el. Úgy értem, ha be akarod bizonyítani, hogy nem vagy buta, akkor nem kell butaságokat csinálni. Ha be akarod bizonyítani, hogy nem vagy lusta, akkor ne lustálkodj – ilyen egyszerű ez.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai Könnyen lehet, hogy ma a testeddel kellene foglalkoznod. Tudom, hogy mostanában hol arra gondolsz, hogy a tested edzése, erősítése, szépítése a legfontosabb feladatod, hol pedig arra, hogy nem is kellene olyan komolyan foglalkoznod a fizikai dolgokkal, és minden jó dolog a szellemiben, a spirituálisban van. Mi lenne, ha hosszú távon az egyensúlyra törekednél?

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai Ismét megerősödik benned a meggyőződés, hogy milyen csodálatos ismerőseid vannak, és hogy milyen nagyon számíthatsz rájuk. Nem kell egyedül megoldanod semmit sem, hiszen mindenben ott áll melletted a családod, és mindenben ott állnak melletted a barátaid. Azt pedig, hogy ma ki tudja neked a legtöbbet segíteni abból is látod, hogy ki sürgölődik melletted a legélénkebben.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai A világ tele van olyan csodákkal, amelyekről talán még nem is hallottál. Vasárnap olyan új információkkal gazdagodsz, amelyek teljesen új utakat és teljesen új lehetőségeket villantanak fel előtted. Hagyd, hogy kitáguljon a világképed, és engedd meg magadnak, hogy jóval szélesebbé váljék az érdeklődési köröd. Ha így teszel, boldogabb lesz az egész életed.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai Csendre vágysz, arra van szükséged, hogy végre csendes magányodban befelé figyelhess, és végre végig vehesd azt a sok mindent, ami veled történt mostanában. A vasárnap tökéletes nap ahhoz, hogy feldolgozd a veled történt eseményeket, és ahhoz hogy végiggondold: Legközelebb, hasonló helyzetekben mit csinálsz majd máshogy.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai Sokan talán nehezen értik meg, hogy neked milyen fontos az egymásra figyelés. Van, aki talán azt hiszi, hogy azért szeretsz kettesben beszélgetni az emberekkel, mert nem tudsz egyszerre több felé figyelni. Pedig kifejezetten jó vagy abban, hogy egyszerre több dologra figyelj. Csak éppen szereted megtisztelni a többieket azzal, hogy csak rájuk koncentrálsz.

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai Nagyon szeretnél már túl lenni egy kínosnak ígérkező beszélgetésen vasárnap. A legjobb megoldás az, ha nem húzod-halasztod a dolgot, hanem a lehető leghamarabb belevágsz. Őrizd meg a nyugalmadat és őrizd meg a magabiztosságodat. Ne felejtsd el, nem annak van igaza, aki hangosabban beszél, hanem annak, aki a belső bölcsességéhez kapcsolódik.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai Néha az embereknek arra van szükségük, hogy meghallgasd őket. Néha az emberek ne akarnak tőled mást, csak egy értő fület, és némi csendet. Nem kell mindig tanácsot adnod, és nem kell mindig bölcsnek lenned. Vasárnap is megengedheted magadnak azt, hogy hallgatsz, és megengedheted magadnak azt, hogy csendes odafigyeléssel és baráti ölelésekkel gyógyítod mások szívét.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai Tudnod kell nemet mondanod azokra a felkérésekre, amelyek nem neked valók. Tudnod kell nemet mondanod annak érdekében, hogy senki se csalódjon. ha olyasmit is elvállalnál, ami valójában nem neked való, akkor könnyen csalódás lehet a vége. Ráadásul ilyenkor a számodra legfontosabb személyben csalódsz: Önmagadban. Egy ilyen csalódás után pedig nehezebb lenne talpra állnod.

 

forrás

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. január 20., péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2015. december 30., szerda

Edit

Rejtélyes összefüggések a számok között

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------