Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Napi horoszkóp – 2017. május 19. péntek
horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. május 19. péntek

Hirdetés

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai Attól tartasz, hogy az emberek kiforgatják a szavaidat, ezért minden egyes szót megfontolsz, vagy egyszerűen meg sem szólalsz. Tudnod kell, hogy a félelmeid túlzóak. Egyrészt senki sem akarja kiforgatni a szavaidat. Másrészt ahelyett, hogy megfontolsz minden szót, elég lenne egyszerűen csak kijavítani azokat, akik félremagyarázzák a mondandódat.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai Dicsérd meg a gyerekeidet, és biztosítsd őket arról, hogy büszke vagy rájuk. Jó, lehet, hogy pénteken nem a legjobb jegyeket, vagy nem a legjobb híreket hozzák haza. De ez téged ne zavarjon. Ne felejtsd el, hogy bármi is történjék szükségük van a feltétel nélküli szeretetedre és a támogatásodra. Épp ezért, ma biztosítsd a gyerekeket a támogatásodról és a szeretetedről.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai Úgy érzed, hogy be kell dobnod minden beszélgetésbe egy-egy titokzatos mondatot. Úgy érzed, hogy nem vagy elég érdekes önmagadtól, és úgy érzed, hogy szükséged van erre a titokzatosságra, ha izgalmas akarsz lenni mások számára. De mennyivel izgalmasabb lenne, ha végre önmagadat vállalnád fel, és ha nem bújnál mindenféle álarcok mögé.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai Végre megérkezel abba a tudatállapotba, amikor át tudod gondolni a terveidet. Eddig csak azt érezted, hogy valami nem jó az életedben, de most már érzed azt is, hogy mivel van a baj. Pénteken képes vagy arra, hogy a nagy egészet lásd, képes vagy arra, hogy megvizsgáld, hol akarsz lenni huszonnégy év múlva, és arra is képes vagy, hogy felismerd, mi a következő lépés a számodra.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai Érdekes felismerésre jutsz, amikor rájössz, hogy a barátaid valójában rajtad veszekszenek. Valójában te vagy az, akit a barátaid ki akarnak sajátítani, és azt méricskélik: Kinek mennyire vagy a barátja valójában. Pedig könnyen lehet, hogy te pont egyformán szereted őket. Talán most végre azt is érted, hogy a szeretet a megosztástól nem kevesebb, hanem több lesz.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai Terjeszd szét a szárnyaidat, és szárnyalj! Nem kell megvárnod, hogy mások megengedjék neked a szárnyalást, és főleg nem kell arra várnod, hogy mások a szárnyaik alá vegyenek. A legjobb az lenne, ha belátnád: Valójában mindennel rendelkezel, ami a szárnyaláshoz kell, eddig egyszerűen csak biztonsági játékot játszottál, és nem mertél szárnyalni.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai Könnyen mondod: Másoknak sokkal könnyebb dolguk van. Nekik minden az ölükbe hullik. Persze azért, ha ebbe belegondolsz, akkor azért te is tudod, hogy ez nem igaz. Te is tudod, hogy csak arról van szó: Sokan nem mutatják meg a küzdelmeket vagy a kudarcokat és a gyötrelmeket. Ezért hiheted azt, hogy nekik minden az ölükbe hullott magától.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai Végre ki kellene fejezned a háládat. Végre hálát kellene adnod azoknak, akik mindig melletted állnak, és mindig segítenek neked. És, ami ennél is fontosabb: Végre hálát kellene adnod magadnak. Végre meg kellene engedned magadnak, hogy elégedett, boldog és jókedvű legyél. Végre felismerhetnéd, hogy milyen sok köszönettel tartozol önmagadnak is.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai Több energiára, nagyobb lendületre vágysz pénteken. De nem véletlen a lendületvesztésed: Most olyasmiket akarsz megcsinálni, amikhez semmi kedved sincs, és a szervezeted az energiaszinted lecsavarásával védekezik ezek ellen a teendők ellen. Ideje lenne komolyan átszervezned a napodat, hogy többet ne kelljen nemszeretem dolgokkal foglalkoznod.

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai Milyen ironikus: Mindig azokban a helyzetekben vagy kemény, amelyekben lágyságra lenne szükség. Amikor viszont a sarkadra kellene állnod, akkor valahogy elmegy a merszed. Pénteken próbáld végiggondolni, hogy melyik helyzetekben voltál eddig kemény, és ezekben most legyél lágy és engedékeny. Ez a módszer meglepő eredményeket hozhat.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai A legszívesebben egész nap lassú zenéket hallgatnál, szerelmes dalokat játszanál és a lehető legtöbbet sétálnál a tavaszi napsütésben. Ami azt illeti, valóban ez a legjobb, amit pénteken tehetsz. Az érzelmek most extra fontosak lesznek neked, és az is fontos, hogy merd felismerni és felvállalni ezeket az érzelmeket. A péntek sokkal romantikusabb lesz, mint gondoltad.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai Egy apró gondolati váltásra van szükséged. Mindössze annyit kellene tenned, hogy a fonákjukról nézed meg a dolgokat. Amit eddig hátránynak láttál, az valójában talán egy rejtett előny. Megéri elvégezned ezt a gondolatkísérletet, mert kiderülhet, hogy a megoldás sokkal közelebb van, és sokkal egyszerűbb, mint azt eddig gondoltad volna.

 

forrás

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...