Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. június 03. szombat
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. június 03. szombat

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai A legjobb megoldás az lenne, ha nem hagynád, hogy a családodban elharapózzon egy furcsa hozzáállás. Nem kell hagynod, hogy a tudatlan, de nagyhangú családtagjaid mindenkit befolyásoljanak, és főleg nem kell hagynod, hogy végül az egész család egy emberként összefogva induljon el a rossz úton!

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai Mindig elhatározod, hogy a hosszú hétvégéken végre jól kipihened magadat, de vajon tényleg teszel is azért, hogy pihenhess? Ma engedj el minden feladatot, engedd el a kötelességeket, és egyszerűen csak szánj időt a pihenésre. Egyszerűen csak engedd meg magadnak azt, hogy kipihend a mögötted lévő időszakot.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai Ha meg akarod gyorsítani a családodban zajló folyamatokat, akkor most kell rákapcsolnod. Minden eszközöd megvan ahhoz, hogy felgyorsítsd ezeket a folyamatokat, és a döntések sokkal előbb megszülessenek, mint máskor. Azt se felejtsd el, hogy a gyorsítással másoknak is segítesz.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai Észreveheted, hogy nem mindig mindenki mond igazat. Észreveheted, hogy ezek az apró füllentések félelemből keletkeznek: Abból a félelemből, hogy az igazság talán megbánt valakit. Nyugtasd meg a többieket: Senki sem sértődik meg az igazságon, ha azt szeretettel mondják el.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai Nagyon fontos neked a kényelem, az, hogy a lehető legkomfortosabban legyél szombaton. Ma helyezd magadat kényelembe: Keresd meg a számodra legkényelmesebb vízpartot és keresd meg azt a könyvet, amely a legjobb olvasmány lesz a számodra a hosszú hétvégén.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai Attól félsz, hogy valaki kizökkenthet a „nyerő szériádból”, abból a hangulatból, amelyben sikert sikerre halmoztál eddig. Fontos, hogy tudatosítsd magadban: az a sikerszéria csak neked köszönhető. ha pedig máris a kizökkentség illúzióját tapasztalod, tedd fel magadnak a kérdést: Mitől érezném, hogy én vagyok a saját szerencsém kovácsa.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai A családod sokkal több szeretetet adna neked, ha nem akarnád megmondani nekik mindig, hogy mit és hogyan kell tenniük,vagy hogy hogyan illik viselkedni, esetleg, hogy hogyan kell szeretni. Mindenki tud szeretni, de mindenki a saját maga módján teszi ezt – ezt kell megértened és felismerned ma.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai Ha úgy érzed, hogy valaki pikkel rád, akkor tudnod kell, hogy ő valójában csak a legjobbat akarja neked. Annyira félt téged, és olyan nagynak érzi a saját felelősségét, hogy inkább piszkálni kezd téged, és inkább arra akar ösztökélni, hogy fejlődj. Nem jó eszközökkel teszi ezt, de ezt csak te értetheted meg vele.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai Nem kell mindig mindent elmondani, és nem kell mindig mindent kimondani. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy többet hallgass, mint amennyit beszélsz. Különösen jó ötlet, ha egy-egy tanulságot nem te vonsz le, hanem hagyod, hogy azt a többiek maguktól megtegyék. Az is jó ötlet, ha ma a csendet választod a magyarázkodás helyett.

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai Eljött az ideje annak, hogy tisztázz egy gyerekkori tévedést, valamit, amit gyerekfejjel nem értettél meg, hiszen nem is érthetted ezt meg. Ne hibáztasd magad a tévedéseidért, hanem vedd észre, hogy mekkora előrelépés az, ha felismersz egy-egy régi tévedést, és helyreigazítod azt.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai Könnyen lehet, hogy szombaton nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te magad tervezted. Ez természetesen nem is lenne akkora nagy probléma, ha nem akarnád irányítani az eseményeket. A legjobb, amit tehetsz az az, hogy ma elengeded a kontrollmániádat, és hagyod, hogy az események spontánul alakuljanak.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai Néha úgy érzed, hogy senki sem ért meg. Ez egy nagyon-nagyon fontos érzelem. Ez egy olyan érzelem, amelyre fontos figyelned, és amelyet nem szabad elnyomnod magadban. Ez az érzés azt jelzi, hogy a környezetednek szüksége van arra, hogy elmagyarázd nekik az érzéseidet és a vágyaidat.

 

forrás

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. április 3., hétfő

Edit

Napi horoszkóp – 2015. június 6., szombat

info

Napi horoszkóp – 2017. November 02.

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------