Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. április 30. vasárnap
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. április 30. vasárnap

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Valaki szeretne veled beszélni a családból, és abban bízik, hogy megértésre, szeretetre és támogatásra talál nálad. Ezt pedig akkor kapja meg, ha nem akarod kioktatni arról, hogy mit és hogyan kellett volna csinálnia. Könnyen lehet, hogy ebben a beszélgetésben neked nem lesz szükséged szavakra, elég lesz a megértő hallgatást gyakorolnod.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy ma az ételek élvezete jelenti a számodra a legnagyobb örömet. Lehet hogy ma egy napra érdemes felfüggesztened a fogyókúrádat, és érdemes megengedned magadnak, hogy finom falatokat egyél. Az evés nem bűnös élvezet. Sőt! Jó társaságban, különleges finomságokkal valódi lélekgyógyító élménnyé is válhat a számodra.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek. Jó, persze egy ilyen helyzet nem maradhat örökre észrevétlen, és ma már fel is ismered, hogy ki az, aki egyre fontosabb lett a számodra az elmúlt időszakban. Érdemes lenne vele is megbeszélned azt, hogy milyen mély és erős érzelmeket táplálsz az irányában, hiszen neki fontos tudnia ezt.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Azt gondolod, hogy te vagy felelős az összes családtagod személyes boldogságáért. Ez azonban szerencsére nem igaz. Szerencsére, hiszen a családtagjaid olyan sokfélék, és olyan sokféle módon lehetnének boldogok. te csak abban segíthetsz nekik, hogy ezt felismerjék. Te csak abban segíthetsz nekik, hogy felismerjék: A boldogságuk útját csak ők maguk lelhetik meg.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Vedd észre, hogy az élet igen erősen terel egy irányban. Van egy lépés, amit félsz megtenni (talán épp azért, mert attól tartasz, hogy a szeretteid nem értenék meg) és ezért folyton halogatod. Figyeld meg, hogy milyen sok esemény, és milyen sok körülmény terel arrafelé, hogy megtedd ezt a lépést. Könnyen lehet, hogy nem érdemes tovább halogatnod.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Szívesen átszerveznéd a családi programok rendjét vasárnap, de attól félsz, hogy ebből családi vita keveredne. Hidd el: Ha elmondod az érveidet, ha elmagyarázod, hogy szerinted miért kellene máshogy csinálni, mint ahogy azt eddig szoktátok, akkor sokkal könnyebben megy a változtatások elfogadása, mint azt gondoltad volna.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Egy családi összejövetelen könnyedén elszólhatod magad, és könnyedén elmondhatsz olyasmit is, ami a legkevésbé sem szerettél volna elmondani. Lehet, hogy ezért ma érdemesebb lenne egy kicsit jobban figyelni a szavaidra. Lehet, hogy ma érdemesebb lenne egy kicsit többet hallgatni, vagy a teljesen veszélytelen témák felé terelni a beszélgetéseket.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Szívesen töltöd az idődet a gyerekekkel, de az nem elég, ha csak egy helyen vagytok. Ma kommunikálj a gyerekekkel, beszélgess velük, hallgasd meg őket, és valóban figyelj oda arra, amit mondanak. Talán azt hiszed, hogy sokkal fontosabb dolgod is van, mint mesékről és popsztárokról beszélgetni. De van-e fontosabb dolgod, mint a gyerekekre figyelni?

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Egy jó könyv segít abban, hogy rendszerezd a gondolataidat, és hogy sokkal könnyebben boldogulj májusban, mint ahogy azt áprilisban tetted. ehhez még csak arra sincs szükség, hogy ez egy tanácsadó, vagy spirituális könyv legyen. Egyszerűen csak olvasnod kellene hogy a fantáziád végre megmozduljon. Ehhez pedig egy jó regény is ideális.

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Nem ez a legjobb alkalom, hogy megvívj egy csatát. Különösen rossz ötlet most a barátnőiddel harcolni. Ahhoz, hogy ezt a vitát megnyerd sokkal több információra van szükséged. Ahhoz pedig, hogy ezt a vitát békésen rendezd még sokkal-sokkal többre. először szerezd meg a szükséges információkat, és csak ezután kezdj bele a helyzet rendezésébe.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Nem is hiszed el, hogy milyen sztorikkal állnak elő a rokonok vasárnap. Ma a vasárnapi ebéd és a vacsora is olyan lesz, mintha egy pletykahíradót hallgatnál: Sorra mesélik a családtagjaid a vadabbnál vadabb történeteket. Nem az a kérdés, hogy melyik történet igaz, és melyik nem, hanem az, hogy mit tudsz tanulni mások történeteiből.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Mostanában kezdesz kifogyni a tetterőből. vasárnapra valószínűleg már teljesen erőtlennek érzed magad, és könnyen lehet, hogy úgy véled, képtelen vagy cselekedni. Ez azonban csak egy illúzió. Amikor elfogy a lendületed, amikor elfogy az erőd, akkor érdemes végiggondolnod, hogy vajon jó irányban mentél-e. Lehet, hogy azért nincs erőd a továbbhaladáshoz, mert nem is kell arrafelé haladnod.

 

forrás

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. július 17., vasárnap

Edit

Napi horoszkóp – 2016. október 28., péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2017. Október 02.

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------