Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. április 11., kedd
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. április 11., kedd

A Kos kezei közül szinte szivárog az idő, a Rák nemet mond egy lehetőségre, a Szűz  ma olyasmiért is bocsánatot kér, amiről nem is tehet.

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Kedden szinte szivárog a kezeid közül az idő. Ma úgy érzed, hogy semmire sincs elég idő, és legalább egy órás időhiányban vagy, azaz hatva perccel többet mutatnak az órák, mint amennyit az időérzéked mond. Sokkal jobb lenne, ha ma számolnál ezzel a csúszással, és eleve úgy intéznéd, hogy mindenki egy órával később számítson rád és a munkádra, mint más napokon.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Türelemmel kellene várnod, de képtelen vagy a türelemre kedden. Ma kereshetnél egy olyan elfoglaltságot, amely leköti a figyelmedet, és amely megakadályozza azt, hogy türelmetlenül hívogass másokat. Mit szólnál valamilyen szórakoztató tevékenységhez? Mit szólnál ahhoz, ha elmennél a barátnőiddel egy beszélgetős, sétálós, kávézós és híreket megbeszélős programra?

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Attól félsz, hogy valamit elrontottál. Tudnod kell, hogy minden helyzet kijavítható, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy bevalld: Nem sikerült úgy, ahogyan tervezted. Ma nyugodtan mondd el másoknak, ha szerinted elrontottál valamit, és nyugodtan kérj tanácsot, ha úgy érzed, hogy arra van szükséged. A legfontosabb, hogy tudd beismerni azt, ha hibáztál.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Örömmel mondasz nemet egy lehetőségre kedden. Persze ehhez az is kell, hogy megértsd: jogod van ahhoz, hogy nemet mondj. Nem kell mindenre rábólintanod és nem kell mindent elfogadnod. Nem kell mindig azt tenned, amiről mások szeretnék, hogy megtedd. Könnyen lehet, hogy ma azzal segítesz magadnak a legjobban, ha szemrebbenés nélkül mondasz nemet.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Nagyon is energikus vagy kedden. Úgy érezheted, mintha az eddigi napokat egyfajta hibernációban töltötted volna, amelyből most ébredtél, és amely után tele vagy energiával, tettvággyal és persze feladatokkal is. Ma talán pont a feladatok pörgetnek fel, és talán pont attól kerülsz lendületbe, hogy sok-sok feladatod és megoldandó ügyed lesz kedden.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Nem kell mindenért bocsánatot kérned. Na jó, bocsánatot kérni valójában nagyon fontos és nagyon hasznos spirituális munka. Ma azonban hajlamos vagy arra, hogy olyasmiért is bocsánatot kérj, amiről nem is tehetsz. Hajlamos vagy arra, hogy bocsánatot kérj azokért a dolgokért is, amelyekről te nem tehetsz. Ez pedig talán egy kicsit túlzás lenne, nem gondolod?

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Remek ötleted van arra nézvést, hogy miket tudnál tenni egy fontos helyzetben. Ma azonban talán nem a cselekvést kellene választanod. Ma talán azt kellene választanod, hogy egy szakemberhez fordulsz. ma talán azt kellene választanod, hogy hagyod, hogy azok küzdjenek meg helyetted a feladatokkal, akiknek ez a tanult szakmájuk, és akiknek ez könnyedén megy.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Nem baj, ha úgy érzed, hogy nem sikerült valami kedden. Ma mindenből tanulhatsz, ami nem sikerül. Azáltal, hogy valami nem úgy alakul ahogyan azt eltervezted egy nagyon erős visszajelzést kapsz: Nem jó eszközöket választottál a céljaid eléréséhez. Érdemes lenne most az eszközeidet megváltoztatni, és más módon haladni a céljaid megvalósítása felé.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Szívesen lemondanál valamiről, amiről úgy véled, hogy nincsen rá szükséged. Valójában azonban nem lenne szabad lemondanod erről. Akár lehetőségről, akár egy tárgyról, vagy egy kapcsolatról van szó nem lenne szabad elengedned most ezt! Sőt! ragaszkodj azokhoz az emberekhez, tárgyakhoz és lehetőségekhez, amelyek a tieid, mert nem véletlenül kaptad ezeket az élettől.

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Valaki szeretne rád ijeszteni, és azt szeretné, ha benned a félelmek munkálkodnának. A félelmek hatása alatt ugyanis nem tudsz bölcs döntést hozni, és ilyenkor jóval könnyebben hibázol. Ha tehát hagyod, hogy valaki a félelmeidre hasson, akkor valójában a teljes irányítást átengeded neki. Ezt pedig nem kellene megtenned, hiszen ő nem akar jót neked.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy kedden is a hobbiddal törődj. Nem kellene a hétköznapokból száműznöd azokat a tevékenységeket, amelyek jókedvet és boldogságot csempésznek az életedbe. hiszen pont ezek azok a tevékenységek, amelyek segíthetnek abban, hogy valóban jól érezd magad, és amelyek segítenek feloldani a hét közbeni stresszt benned.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy lásd magad előtt azt, amit el akarsz érni. ma egyszerűen képzeld el mindazt, amit meg akarsz valósítani. Ha kell, le is rajzolhatod a terveidet, pontosabban azok megvalósulását. Mindegy, hogy mennyire kezdetleges a kép, az a lényeg, hogy lásd a szemeddel azt, amit el akarsz érni – ez ugyanis sokat segít abban, hogy megvalósítsd a céljaidat!

 

forrás

Hasonló hírek

Figyelj oda! November 3. tízmilliószoros nap!

info

Napi horoszkóp – 2015. március 27., péntek

info

Napi horoszkóp – 2015. október 20., kedd

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------