Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. 08. 17.
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. 08. 17.

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Valaki bocsánatot kér tőled, és talán átfut a fejeden, hogy arra is használhatod ezt a pillanatot, hogy teljesen legyőzd őt. Ha ezt gondolod, akkor még nem érted a bocsánatkérés lényegét (és a megbocsátástól is fájdalmasan messze vagy). A megbocsátás nem kegyesen adott kegy, hanem a béke és a tiszta lap tudatos választása.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Sokan sokféleképpen próbálnak elmagyarázni neked valamit, te pedig csak arra tudsz gondolni, hogy ez így nem fog működni. Csak arra tudsz gondolni, hogy ez a sokféle szempont csak összezavar. Csütörtökön mindenképp hagyj magadnak időt arra, hogy leülepedjenek benned a dolgok.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Nem lenne szabad tabukban gondolkodnod. Nem lenne szabad egyetlen témát sem tabukánt kezelned, és nem lenne szabad egyetlen tevékenységre sem tabuként tekintened. Könnyen lehet, hogy most pont arra van szükséged, amitől ilyen mereven elzárod magad, és amire gondolni sem vagy hajlandó.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Egy kicsit nagyobb rendetlenséget csinálsz magad körül a szokásosnál. Egy kicsit többet foglalkozol azzal, hogy szétszórd a tárgyakat és összekeverd a szigorú rendszereket. Ennek a rendetlenséggyáros tevékenységednek meg is lesz az eredménye: sikeresen összezavarsz néhány embert.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Végre megengedheted magadnak, hogy kreatív legyél. Végre megengedheted magadnak, hogy ne csak ismételd az unalomig ismert fogásokat és mondatokat, hanem valami teljesen újat tegyél. Végre megengedheted magadnak azt, hogy a művészi alkotóképességedet is megmutasd az embereknek.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Végre megtalálsz valamit, amit régen elhagytál. Lehet, hogy egy rég elgurult ékszered kerül elő, de arra is van esély, hogy egy érzést, egy érzelmet találsz meg magadban újra. Ennek az újra megtalált dolognak hála most sokkal nyugodtabban fekszel le aludni és az álmod is békésebb lesz.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Ha szeretnéd javítani az időgazdálkodásodat vedd észre, hogy tömbösítened kellene a teendőidet. A legtöbb időd ugyanis nem azzal megy el, amíg megcsinálsz valamit, hanem azzal, amíg előkészülsz, előpakolsz, és amíg levezetsz és elpakolsz. ha egyszer nekifogsz valaminek, abból csinálj jó sokat.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Szereted a kihívásokat és szereted a küzdelmet. Szeretsz versengeni, és csütörtökön mindet meg is teszel azért, hogy egy versenyben bebizonyítsd, hogy te vagy a legjobb. Ha pedig nincs semmilyen versenyhelyzet sem, akkor te magad leszel a verseny szervezője és döntőbírója is egy személyben.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Olyan helyzet okoz neked fejtörést, amelyről tudod, hogy a barátaid egyszerűen és lazán megoldották volna. Olyan helyzetben vannak nehézségeid, amelyet mások szinte kiráznak a kisujjukból. Tudod ez mit jelent? Azt, hogy ideje segítséget kérned valakitől, aki ezt a helyzetet könnyedén megoldja majd.

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Az bosszant fel a legjobban, amikor azt látod, hogy nem vesz komolyan a beszélgetőpartnered. Amikor azt érzed, hogy csak azért hagy rád valamit, hogy békén hagyd akkor aztán igazán ideges leszel. Ha azt akarod, hogy komolyan vegyen a beszélgetőpartnered, akkor ne emeld fel a hangod és ne veszítsd el a türelmedet.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Olyan régóta vágysz arra, hogy megkapj egy lehetőséget, hogy talán most, amikor megkapod észre sem veszed. Talán fel sem tűnik, hogy végre kinyílik az az ajtó, ami előtt olyan hosszasan és olyan régóta álltál. Lehet, hogy egy barátnőd veszi észre helyetted ezt a lehetőséget és lehet, hogy ő figyelmeztet rá téged.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Sokkal lazábban kellene venned azt a problémát, amelyet meg akarsz oldani csütörtökön. Amíg ezt egy hatalmas áthatolhatatlan falnak, vagy egy megmászhatatlan hegynek, esetleg egy megoldhatatlan matekpéldának látod, addig nincs esélyed arra, hogy meglásd és megvalósítsd a valódi megoldást.

forrás:

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. június 18., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2017. március 10., péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2016. április 11., hétfő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------