Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. 08. 01.
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. 08. 01.

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Vannak olyan eszközeid, amelyekkel megnyerhetsz egy szócsatát. Vannak olyan eszközeid, amelyekkel megnyerhetsz egy családi vitát. De most mégis el kell gondolkodnod azon, hogy nyerni akarsz-e, vagy inkább a boldogságot választod. Mi a fontosabb neked, az, hogy igazad legyen vagy az, hogy boldog legyél? Ma ezek közül kell majd választanod. Válassz bölcsen!

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Arról álmodsz, hogy egy másik helyen, egy másik időben egy másik életet élsz. Az álmok jó dolgok: Megmutatják, hogy mire vágysz valójában. Megmutatják, hogy mi az, amire valóban szükséged van. Megmutatják, hogy mi az, amit valóban szeretnél csinálni. Neked pedig csak annyi lenne a dolgod, hogy lefordítsd az álmaidat a lehetőségek nyelvére.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Legalább egy lépéssel előbb kell járnod, mint a többiek. Szeretnél megnyerni egy helyzetet, szeretnél megnyerni egy csatát, de ez csak akkor lehetséges, ha te irányítod az eseményeket, nem pedig kullogsz utánuk. Itt az ideje annak, hogy ne csak másold másokat és ne csak kövesd mások szavait, de végre meghatározd a saját irányodat is.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

A munkahelyeden olyan folyamatok zajlanak, amelyekből jobb szeretnél kimaradni. Lehet, hogy nem mindenki olyan őszinte, tiszta és tisztességes ebben a helyzetben, mint te magad. Lehet, hogy valaki sokkal szívesebben választja a zavarosban halászást, és lehet, hogy valaki sokkal szívesebben kelt feszültséget és zavart. Keresd meg a szövetségeseidet ebben a helyzetben!

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Észrevétlenül éred el azokat az álmaidat, amelyek nemrég még csak távoli és beláthatatlan célok voltak. Vedd észre, hogy ezek az álmok már csak karnyújtásnyira vannak tőled. Vedd észre, hogy elég kinyújtanod a karodat, és elég megtenned egy lépést a megfelelő irányban. Persze a lustaságod még ma is megakadályozhat ebben.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Mit kellene megtanulnod? Mit kellene elsajátítanod ahhoz, hogy ügyesebb és eredményesebb legyél? bármi is ez a tudás azt most kellene elsajátítanod. Bármi is az a tudás, amire szükséged van ahhoz, hogy előrébb léphetsz, azt a tudást elkezdheted megtanulni ma. A kedd alkalmas arra, hogy egy tanfolyamot keress magadnak.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Egyik pillanatról a másikra egy ismerősöd megváltozik, te pedig nem igazán tudod, hogy mihez kezdj ezzel a változással. Nem igazán tudod, hogy mi az, ahogy reagálnod kellene. Talán beszélj vele erről? Vagy hallgasd el? Ajánld fel a segítségedet? Vagy mi a legjobb, amit megtehetsz? Egyelőre várj, mert hamarosan újabb változás várható.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Úgy gondolod, hogy túl sokat adsz, és úgy gondolod, hogy túl sokat mutatsz meg magadból másoknak. Kedden szeretnél visszafogottabb lenni, és ez egészen addig sikerül is, amíg valaki nem húz fel rendesen. Kedden koncentrálj arra, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ma koncentrálj arra, hogy a békét válaszd akkor is, ha az a nehezebb út.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Egy pillanat alatt megváltozhat a világ körülötted. Ma elég egy kedves szó ahhoz, hogy felragyogjon a fény az életedben De te is hathatsz ugyanígy mások életére: Elég egy kedves szót mondanod valakinek ahhoz, hogy úgy érezze: Megjelent a fény az alagút végén, és újra van értelme a világnak a számára. Ma épp ezért figyelj oda a szavaidra!

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Érdemes lenne előre tervezned. Pontosabban azt kéne megtervezned, hogy mikor fogsz előre tervezni. Mikor lesz az a nap, amikor megtervezed a szeptembert, a szeptemberi teendőket, az iskolakezdést, és a többi őszi aktualitást. Tudom, messze van még az, de a tervezést már most érdemes lesz elkezdened, ha nem akarsz lemaradni semmiről sem.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Sokféle megoldást keresel és sokféle megoldást szívesen kipróbálsz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyen megleled a megoldást. A megoldás most csavaros, rejtett és úgy tűnik, hogy nem adja magát könnyen. Úgy tűnik, hogy nem lehet csak úgy megoldani a helyzeteket kedden, de érdemes csavaros lépésekben gondolkodnod.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Olyan hatalmas erő van benned, de mégsem vagy hajlandó használni. Valamiért visszafogod magad és nem akarsz beleállni abba a helyzetbe, hogy használd az erődet. Talán nem mered megváltoztatni az életedet? Talán attól félsz, hogy mit szólnak mások? De garantálom neked, hogy nem éri meg mások véleménye miatt feláldoznod a boldogságot.

forrás:

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. Október 28.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2015. május 21., csütörtök

info

Napi horoszkóp – 2016. november 21., hétfő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!