Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. 07. 27.
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. 07. 27.

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Már megint pontosan ott tartasz, ahol egy vagy két hete tartottál. Már megint pontosan ugyanabban a helyzetben vagy, és úgy érzed, hogy innen már nem is fogsz szabadulni. Vedd észre: Másodjára (vagy sokadjára) már sokkal könnyebb megoldanod ezt a helyzetet, és már nem olyan ismeretlen számodra az az út, amelyen el kellene indulnod.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Olyan sok mondanivalód van csütörtökön. Egyedül csak az bosszant fel, hogy kevesen hallgatnak meg. Úgy érzed, hogy a szavaidat sokakhoz el kellene juttatnod és úgy gondolod, hogy mindenkinek tudnia kellene azt, amit elmondasz. Ne felejtsd el: Nem az számít, hogy hányan hallgatnak, hanem valójában az a fontos, hogy mennyire értenek meg.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Megint szükséged lesz egy nagyobb adag erőre és lendületre. Meg kellene tanulnod a saját ritmusodat, meg kellene tanulnod, hogy mikor van szükséged több energiára, és mikor engedheted meg magadnak, hogy többet pihenj. Ha követed a ritmusodat, akkor inden sokkal könnyebb lesz, és ritkábban fogy el az erőd is.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Be kellene látnod, hogy nem akarsz valamit. Be kellene látnod, hogy azt, ami nem megy nem kell erőltetni. Talán most pont azért nem sikerülnek a dolgok, mert valójában nem akarsz velük foglalkozni. Talán az, ha valahol sikertelen vagy annak a jele, hogy nem kell ott próbálkoznod. Nem azt mondom, hogy add fel, csak azt, hogy gondold át valóban akarod-e.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Engedd meg magadnak a hibázás lehetőségét. Engedd meg magadnak azt a jogot, hogy elronthatod a dolgokat. Azzal, ha mindenben a tökéletesre törekedsz csak azt éred el, hogy semmit sem teszel, mert arra vársz, hogy végre tudd tökéletesen csinálni a dolgokat. A tökéletesnél azonban sokkal jobb a kész. A tökéletesnél sokkal jobb az, amit befejezel.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Mindig is érdekelt hogy meddig mehetsz el egy vitában. Úgy tűnik, hogy ma megtapasztalhatod ezt és ma megtapasztalhatod azt, hogy hogyan lehet kulturáltan vitázni. Nem az a baj, ha valaki nem ért egyet veled, hanem az a baj, ha nem tudja ezt kulturáltan megfogalmazni. Persze a vitakultúra fejleszthető, és itt az ideje hogy megtaníts másokat is vitázni.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Nem kellene olyan komolyan venned azt, amit mások mondanak. Ha megfigyeled, sokszor ők maguk sem veszik komolyan a saját szavaikat. Ha megfigyeled egyre többen vannak körülötted, akik bort isznak, de vizet prédikálnak. Azzal, hogy ragaszkodsz az elveidhez és őszinte vagy olyasmit teszel amire manapság nagy szükség van.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Csütörtökön szükséged van arra, hogy érezd: A szerelmed melletted áll és mindenben támogat. Ma szükséged van arra, hogy érzed: Erős támogató közeg vesz körül téged. Ebben a támogató közegben meg mered álmodni a megoldást, ebben a támogató közegben meg mered tenni azt a lépést, amelyre szükséged van.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

A legjobb amit tehetsz az az, hogy tanulsz. Itt az ideje annak, hogy válassz magadnak egy tanfolyamot, válassz magadnak egy képzést, vagy csak menj el egy ingyenes előadásra. Ma gyarapítsd a tudásodat, mert a tudás az a befektetés, ami hamarosan sokszorosan megtérül majd az életedben. A tudásoddal jobb életet teremthetsz magadnak és a családodnak is.

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Olyan sokat figyelsz arra, hogy mit mondanak mások, hogy szinte el is felejted a saját véleményedet. Emlékezz vissza azokra az időkre, amikor nem kellett mindenkivel megbeszélned a dolgokat és nem kellett elolvasnod száz kommentet ahhoz, hogy tudd: Mit gondolsz valójában. Ideje lenne visszatérned a saját véleményedhez és ahhoz, hogy önmagad gondolatait képviseled.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Csütörtökön arra lesz szükséged, hogy az ellőtted álló feladatokra koncentrálj. Ma arra kell figyelned, hogy ne kalandozzon el a figyelmed se a jövőbe, se a múltba. Arra kell figyelned, hogy ne akarj se a múlt miatt döntéseket hozni, se pedig a jövőtől való félelmek miatt dönteni. Egyszerűen csak a jelenre, a most pillanatára kellene figyelned.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Pontosan tudod, hogy mi lenne a megoldás egy barátnőd életében, de nem mered mondani neki ezt. Érdemes lenne megkérdezned, hogy ő hallani akarja-e a tanácsaidat Lehet, hogy meg fogsz lepődni a válaszon. Talán azt hitted, hogy semmi sem érdekli őt, és mégis kíváncsi a véleményedre. Könnyen lehet, hogy ő most csak arra vár, hogy segíts neki végre.

forrás:

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. Október 25.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2017. április 29. szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 12., szombat

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------