Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. 05. 02.
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. 05. 02.

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Nem lehet minden helyzetet pénzzel megoldani, és talán nem is kell minden helyzetet pénzzel megoldani. Úgy tűnik, hogy sokkal többször döntesz az egyszerűbb és a drágább megoldások mellett, mint ahányszor az indokolt lenne. Könnyen lehet, hogy ma a legfontosabb ügyeidet és a legfontosabb helyzeteket elintézheted minden pénz vagy kiadás nélkül is.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Talán ott van a környezetedben valaki, aki mindenben akadályoz és folyamatosan bosszant téged. Kedden megértheted, hogy nem kell ezzel az emberrel harcolnod, mert a harc nem oldana meg semmit. Valójában csak annyi a dolgod, hogy figyelmen kívül hagyod a trükközéseit és a támadásait. Ha megvonod tőle a figyelmedet, azzal az erejét is elveszed tőle.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Nagyon fontos a számodra az emberekben rólad kialakult kép. Gyakran hiszed azt, hogy ezt a képet mások alakítják, pedig ez nem igaz. Ezt a képet te magad alakítod, azzal, amit mondasz és amit teszel. Ha mások meg is próbálják felülírni ezt a valóságot, azt csak ideig-óráig tehetik meg. Nem kell azon aggódnod, hogy mások meghamisíthatják a valódi személyiségedet.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Érdemes lenne megértened, hogy a világ egy hatalmas játszótér, egy olyan játszótér, amelyet a saját szórakoztatásodra hoztak létre. Nem az a kérdés, hogy mit kell megtanulnod, hanem az a kérdés, hogy mitől éreznéd jól magadat. Ma érdemes elgondolkodnod azon, hogy mi az a tevékenység, amitől igazán boldog és felszabadult tudnál lenni.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Szeretnél tisztán látni egy helyzetben, és szeretnéd pontosan tudni, hogy kiket tudhatsz a támogatóid, és kiket tudhatsz az ellenségeid között. Kedden szerencsére tisztázhatod ezeket a helyzeteket. Kedden tisztázhatod, hogy kik a támogatóid, és kik az ellenségeid. Kedden kiderülhet a számodra, hogy kik azok, akik mindig melletted állnak majd.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Frissült erővel vágsz bele a munkába, és ez könnyen jelentheti azt, hogy főnöki dicséretet is kivívsz magadnak. Persze az lehet, hogy a főnököd most úgy érzi egy kis extra feladattal, némi plusz munkával dicsérhet meg a legegyszerűbben. Mondj igent ezekre a plusz feladatokra, mert a végén valamilyen módon plusz pénzt is kapsz majd értük.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Mindig meg akarsz felelni azoknak az elvárásoknak, amelyekről azt gondolod, hogy valósak. Kedden érdemes megvizsgálnod, hogy ezek valóban valóságosak-e. Érdemes megvizsgálnod, hogy ezek az elvárások nem csak a te fejedben léteznek-e. Könnyen lehet, hogy eddig olyasminek akartál megfelelni, amit senki sem várt el tőled, és ezért volt olyan sok dolgod.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Elbizonytalanodsz abban, hogy milyen módszert válassz egy szakmai kérdésben. Lehet, hogy ma a munkádban nem a jól bevált munkafogásokat kellene használnod, hanem valami teljesen újat és teljesen szokatlant kellene kipróbálnod. Könnyen lehet, hogy a ritkán használt munkamódszerekben ma több az erő, mint a rutinban és a megszokásban.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Egy befejezetlen munkádat kellene folytatnod, méghozzá olyan formában, ahogy az eddig nem ment volna. Talán pont azért kellett félbehagynod ezt a projektet, hogy megváltozhasson a látásmódod, vagy még több tudásra tegyél szert. Vedd észre, hogy most mennyivel könnyebben folytatod ezt a munkát, mint ahogyan azt eddig tetted volna.ú

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Fontos, hogy mosolyogj, és őrizd meg a nyugalmadat kedden. Jó, talán szívesen idegeskednél, de a feszültség még soha egyetlen helyzetet sem oldott meg. Sokkal jobb lenne, ha az idegeskedés helyett a nyugalmat választanád. A nyugalom szemszögéből ugyanis látszik a megoldás lehetősége. Ez csak egy lehetőség, de a semminél jóval több!

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Talán egy kicsit nehezebben tartod be a határidőket ma, mint más napokon. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem éri meg próbálkoznod. Lehet, hogy a próbálkozás közben veszel észre egy olyan kiskaput, amely valóban meggyorsítja azt, hogy elkészülj a megadott határidőre. Ma egyébként is érdemes néhány kiskaput kihasználnod az életben.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Ideje belevágnod valami újba. Vagy talán az is elég, ha megújítod a régi, megszokott és mára unalmassá vált dolgokat magad körül. A kedd az újítás napja a számodra, az a nap, amikor friss energiákra, friss ötletekre van szükséged ahhoz, hogy továbbmehess a megkezdett úton. Ma bátran újíts meg mindent, amire ráuntál, és minden olyasmit is, ami már csak akadályt jelent a számodra.

Forrás:

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 7., szerda

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. március 28., hétfő

Edit

Napi horoszkóp – 2016. május 22., vasárnap

Edit