Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. 05. 02.
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. 05. 02.

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Nem lehet minden helyzetet pénzzel megoldani, és talán nem is kell minden helyzetet pénzzel megoldani. Úgy tűnik, hogy sokkal többször döntesz az egyszerűbb és a drágább megoldások mellett, mint ahányszor az indokolt lenne. Könnyen lehet, hogy ma a legfontosabb ügyeidet és a legfontosabb helyzeteket elintézheted minden pénz vagy kiadás nélkül is.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Talán ott van a környezetedben valaki, aki mindenben akadályoz és folyamatosan bosszant téged. Kedden megértheted, hogy nem kell ezzel az emberrel harcolnod, mert a harc nem oldana meg semmit. Valójában csak annyi a dolgod, hogy figyelmen kívül hagyod a trükközéseit és a támadásait. Ha megvonod tőle a figyelmedet, azzal az erejét is elveszed tőle.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Nagyon fontos a számodra az emberekben rólad kialakult kép. Gyakran hiszed azt, hogy ezt a képet mások alakítják, pedig ez nem igaz. Ezt a képet te magad alakítod, azzal, amit mondasz és amit teszel. Ha mások meg is próbálják felülírni ezt a valóságot, azt csak ideig-óráig tehetik meg. Nem kell azon aggódnod, hogy mások meghamisíthatják a valódi személyiségedet.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Érdemes lenne megértened, hogy a világ egy hatalmas játszótér, egy olyan játszótér, amelyet a saját szórakoztatásodra hoztak létre. Nem az a kérdés, hogy mit kell megtanulnod, hanem az a kérdés, hogy mitől éreznéd jól magadat. Ma érdemes elgondolkodnod azon, hogy mi az a tevékenység, amitől igazán boldog és felszabadult tudnál lenni.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Szeretnél tisztán látni egy helyzetben, és szeretnéd pontosan tudni, hogy kiket tudhatsz a támogatóid, és kiket tudhatsz az ellenségeid között. Kedden szerencsére tisztázhatod ezeket a helyzeteket. Kedden tisztázhatod, hogy kik a támogatóid, és kik az ellenségeid. Kedden kiderülhet a számodra, hogy kik azok, akik mindig melletted állnak majd.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Frissült erővel vágsz bele a munkába, és ez könnyen jelentheti azt, hogy főnöki dicséretet is kivívsz magadnak. Persze az lehet, hogy a főnököd most úgy érzi egy kis extra feladattal, némi plusz munkával dicsérhet meg a legegyszerűbben. Mondj igent ezekre a plusz feladatokra, mert a végén valamilyen módon plusz pénzt is kapsz majd értük.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Mindig meg akarsz felelni azoknak az elvárásoknak, amelyekről azt gondolod, hogy valósak. Kedden érdemes megvizsgálnod, hogy ezek valóban valóságosak-e. Érdemes megvizsgálnod, hogy ezek az elvárások nem csak a te fejedben léteznek-e. Könnyen lehet, hogy eddig olyasminek akartál megfelelni, amit senki sem várt el tőled, és ezért volt olyan sok dolgod.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Elbizonytalanodsz abban, hogy milyen módszert válassz egy szakmai kérdésben. Lehet, hogy ma a munkádban nem a jól bevált munkafogásokat kellene használnod, hanem valami teljesen újat és teljesen szokatlant kellene kipróbálnod. Könnyen lehet, hogy a ritkán használt munkamódszerekben ma több az erő, mint a rutinban és a megszokásban.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Egy befejezetlen munkádat kellene folytatnod, méghozzá olyan formában, ahogy az eddig nem ment volna. Talán pont azért kellett félbehagynod ezt a projektet, hogy megváltozhasson a látásmódod, vagy még több tudásra tegyél szert. Vedd észre, hogy most mennyivel könnyebben folytatod ezt a munkát, mint ahogyan azt eddig tetted volna.ú

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Fontos, hogy mosolyogj, és őrizd meg a nyugalmadat kedden. Jó, talán szívesen idegeskednél, de a feszültség még soha egyetlen helyzetet sem oldott meg. Sokkal jobb lenne, ha az idegeskedés helyett a nyugalmat választanád. A nyugalom szemszögéből ugyanis látszik a megoldás lehetősége. Ez csak egy lehetőség, de a semminél jóval több!

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Talán egy kicsit nehezebben tartod be a határidőket ma, mint más napokon. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem éri meg próbálkoznod. Lehet, hogy a próbálkozás közben veszel észre egy olyan kiskaput, amely valóban meggyorsítja azt, hogy elkészülj a megadott határidőre. Ma egyébként is érdemes néhány kiskaput kihasználnod az életben.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Ideje belevágnod valami újba. Vagy talán az is elég, ha megújítod a régi, megszokott és mára unalmassá vált dolgokat magad körül. A kedd az újítás napja a számodra, az a nap, amikor friss energiákra, friss ötletekre van szükséged ahhoz, hogy továbbmehess a megkezdett úton. Ma bátran újíts meg mindent, amire ráuntál, és minden olyasmit is, ami már csak akadályt jelent a számodra.

Forrás:

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. 08. 06.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2015. június 11., csütörtök

info

Napi horoszkóp – 2016. február 22., hétfő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------