Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2017. 04. 12.
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2017. 04. 12.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Van valami szokatlanul felemelő a számodra a szerdában. Úgy érzed, hogy ma remek ötleteid támadnak, és ma megjelenik a fény az alagút végén. Talán csak az bizonytalanít el, hogy azt amit kitaláltál még senki sem csinálta meg. De lehet, hogy neked nem is kellene senkit sem másolnod. Lehet, hogy ma direkt a szokatlan és kreatív megoldások a jók.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

A legnagyobb hibát azzal követed el szerdán, ha önmagadból indulsz ki. Nem lenne szabad azt hinned, hogy mindenki olyan, mint te. Nem lenne szabad azt várnod az emberektől, hogy úgy reagáljanak egy-egy helyzetben, ahogyan azt te tennéd. Ehelyett inkább figyeld meg azt, hogy ki milyen egyéniség, és vedd figyelembe mások gondolkodásmódját is.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Néha a legegyszerűbb mondatok a legjobbak. Nem kell mindent túlmagyaráznod szerdán Nem kell olyan sokat beszélned, és nem kell olyan sokat okoskodnod. Ma használj egyszerű szavakat, rövid mondatokat, és kerülj minden bonyolult megfogalmazást. Az egyszerűségben olyan erő van, amely szó szerint megváltoztathatja az egész világodat.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Igazán élvezed azt a tényt, hogy ma könnyedebben haladhatsz egy titkos célod megvalósítása felé. Fontos értened, hogy ez egy titkos cél, olyasmi, amit csak keveseknek mertél elmondani eddig. Talán pont ez a titkosság tesz jót a célodnak. Talán pont az a jó ebben, hogy amíg a célod titkos addig senki sem akar lebeszélni róla, és senki sem akadályoz meg benne.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Valaki kölcsönkér tőled szerdán, és neked érdemes lenne valóban kölcsönadnod neki. Érdemes lenne segítened a barátaidat és szeretteidet egy kis kölcsönnel. Ez a kölcsön nagy segítség annak, akinek adod, és sokkal, de sokkal kevesebb lemondás, mint amennyit neked jelent. Épp ezért most érdemes belemenned ebbe a kölcsönbe akkor is, ha vannak benned kételyek ezzel kapcsolatban.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Igazán megmosolyogtat, amikor észreveszed az életedben a szinkronicitás működését. Könnyen megfigyelheted szerdán ezeknek az egyidejűségeknek a működését: Olyan lesz az egész napod, mintha egy nagy kirakós játék darabkáit rakosgatnád: Azáltal, hogy egy darab a helyére került, rögtön másik három dolog találja meg a helyét az életedben.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Rossz tanácsot adni a legkönnyebb dolog a világon. Hogy őszinték legyünk, rossz tanácsot adni mindenki tud. A nehézséget az jelenti, ha valóban jó tanácsot akarsz adni valakinek. Ma sokan kérnek tőled tanácsot, de csak kevesek kérése érdekel igazán. Azoknak akiknek valóban segíteni akarsz ma nehezen adsz jó tanácsot, ezért aludj egyet a tanácsodra, mielőtt elmondanád.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Észrevetted már, hogy a legkönnyebben a teljesen felesleges és teljesen bugyuta információkat jegyzed meg? De mi van akkor, ha ezek az információk nem is feleslegesek és nem is bugyuták? Mi van akkor, ha valójában arról van szó, hogy te nem tudod, mi az igazán fontos az életedben. Mi lenne, ha végre azzal foglalkoznál, ami valóban érdekel, amit könnyedén megjegyzel?

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Egy pillanatra azt hiheted, hogy valaki elfelejtkezett rólad, de hamarosan rájöhetsz, hogy ez nem így van. Amíg azt hitted, hogy nem figyelnek rád, az emberek talán addig is veled foglalkoztak, neked akartak segíteni, és azon ügyködtek, hogy minden sikerüljön neked. Szerdán hatalmas támogatást és rengeteg segítő energiát tapasztalhatsz meg.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Talán túl sokat beszélsz szerdán. vagy inkább túl sokat mondasz: Ma könnyen kikotyoghatsz olyan dolgokat, amelyeket nem akartál elmondani, vagy amelyeket nem úgy, nem akkor és nem ott akartál elmondani. Lehet, hogy ma érdemes lenne egy kicsit átgondoltabban fogalmaznod. Szerdán érdemes háromig számolnod minden megszólalásod előtt.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Olyan sokféleképpen értelmezheted a mai nap történéseit. Neked azonban mégis fontos valamiért az, hogy egyfajta negatív értelmezést vezess be. Valamiért neked mégis fontos az, hogy úgy véld: A dolgok rossz irányba fordulnak. Pedig ez nem igaz. Az események most egy olyan irányba mutatnak, amelyben rád és minden családtagodra is fejlődés vár.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Eljött az ideje annak, hogy visszaadj valamit abból a sok jóból, amit eddig kaptál az élettől. A visszaadj talán nem is a legpontosabb kifejezés, hiszen senki sem veszi el tőled azt a sok mindent, amit kaptál, hanem lehetőséged lesz arra, hogy továbbadj ezekből a jó dolgokból. Neked csak annyi a dolgod, hogy valaki másnak is adj abból, amid van!

Forrás:

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. június 24., péntek

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. január 22., péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2017. 07. 02.

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------