Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. szeptember 20., kedd
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 20., kedd

forrás: hirado.hu

Kimondottan jól alakulnak a Kos dolgai, az Oroszlán nehéz harc előtt áll, a Mérleg bátran mutassa meg felkészültségét a munkahelyén.

Kos (március 21.-április 20.)
Kimondottan jól alakulnak a dolgai a mai napon. A munkájával kapcsolatos gondjai is megoldódnak, végre fellélegezhet. Pénzügyi téren sem lesz oka panaszra, mert a Jupiter bolygó ügyel arra, hogy a pénztárcája megteljen. A könnyelmű költekezéstől óvakodnia kell, mert a szorgalmas munkával megszerzett pénzének csak bottal ütheti a nyomát.

Bika (április 21.-május 20.)
Kap egy nagy esélyt a sorstól, amelyet érdemes kihasználnia. Okosan kell döntenie és nem szabad halogatnia egyetlen fontos lépését sem. A bolygóállások kedveznek az újrakezdéshez, legyen szó szerelemről vagy egy terve megvalósításáról. Igaz, hogy csak a káposzta jó felmelegítve, de ha egy fontos kapcsolatról van szó érdemes a szívére hallgatni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Kapcsolata kifejezetten jó irányba halad, ezért nincs miért aggódnia. Nem kell rémeket látnia, hessegesse el a negatív gondolatait, ne hagyja magát általuk befolyásolni. Minden gondolatnak teremtő ereje van, így rossz irányt vehet szerelmük, ha felüti a fejét a féltékenység vagy a gyanakvás. Általában könnyedén tudja venni a dolgokat, tegye most is ezt.

Rák (június 22.-július 22.)
Megpróbálják rávenni, hogy nyíltan álljon ki valaki mellett, akivel nincs is érdeke szövetkezni. Szeretne semleges maradni, ezért ne hagyja magát semmi ürüggyel befolyásolni. Csak a józan eszére hallgasson, és gondoljon a következményekre is. Teljesen természetes, hogy nem ugrik fejest és nem dönt azonnal, még akkor sem, ha másoknak egészen más a véleményük.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nem könnyű az a harc, amit meg kell vívnia, de ez egy pillanatig se ingassa meg az elhatározásában. Igaz, hogy a kudarc nagyon érzékenyen érintené, de sajnos kockázat nélkül nincs üzlet. Természetesen, ha az ügy nem ér meg annyit, hogy komoly kockázatot vállaljon, akkor jobb, ha bele se megy a küzdelembe. Fontos célért viszont érdemes küzdenie.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ügyeljen arra, hogy ne mellébeszéléssel próbálja megoldani az ügyet. A Neptunusz bolygó miatt olyan dolgokat állíthat, aminek fele sem igaz. Kerülje a könnyebbik út választását is, mert azzal csak a gondjai számát szaporítja.  Főleg a párjával legyen őszinte, mert könnyen olyan lavinát indíthat el, ami akár a kettőjük viszonyát is komolyan veszélyeztetheti.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A munkahelyén ne húzódjon háttérbe, inkább bátran mutassa meg a felkészültségét. Ne rémüljön meg attól a nagy nyomástól, amit el kell viselni, hisz teher alatt nő a pálma, tartja a mondás. Szüksége van sikerre és elismerésre, mint minden embernek, de ha minden marad a régiben, s nem cselekszik, akkor esetleg érdemes lenne egy új munkahely után néznie.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem kell az illető minden szavát elhinni, mert a fele sem igaz annak, amit állít. Csak a saját malmára akarja hajtani a vizet, és arra törekszik, hogy jó színben tüntesse fel magát. Mindenáron szeretné elérni a célját, és ehhez minden eszközt képes bevetni. Egyáltalán nem zavarja, hogy kiderül az igazság, és akkor elveszítheti a szavahihetőségét mindenki előtt.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nehezebben boldogul a feladatával, mint amire számított. Emiatt  hadilábon áll az idővel és nagy a valószínűsége annak, hogy a versenyfutásban az idő lesz a győztes. Fölösleges hibáztatnia magát, mert azzal nem jut előbbre, csak hátráltatja magát. A lényeges, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy csak kiváló munkát adjon ki a keze közül.

Bak (december 22.-január 20.)
Bár jónak tűnik az ajánlat, de mégse fogadja el, mert annyit nem nyer általa, hogy mindent feladjon érte. Viszont, ha költözni szeretne és megfelelő az ingatlan, amit kinézett, akkor bátran vágjon bele. Egy külföldi munka is kilátásban van, és ha kellő körültekintéssel jár el, akkor anyagilag nem járna rosszul vele. A külföldi utazás során sok új ismeretre tehet szert.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Fölösleges morfondíroznia a dolgon, amíg nem biztos semmi. Inkább foglalja el magát és keressen olyan tevékenységet, ami hosszú távon leköti. Aggodalmaskodásra semmi oka sincs, mert az égiek a segítségére lesznek. Sajnos, azonban nem azonnal lesz túl az egészen, de most úgyis csak a végeredmény számít. Abban pedig biztos nem fog csalódni.

Halak (február 20.-március 20.)
Éljen a lehetőséggel, ne szalassza el, mert ilyen remek alkalom nem mindig adódik. Lehet, hogy első látásra nem tűnik annyira kedvezőnek, de ez csak a látszat. Vegye számba, hogy mit nyerhet vele, de azon is érdemes elgondolkodnia, hogy mennyi munkával érheti most el. Amennyiben elvégzi a számításokat hamar belátja, hogy csak nyerhet, ha belevág.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. július 24., vasárnap

Edit

Mit hoz 2017? Nagy, éves szerelmi horoszkóp, ebből megtudod a jövőd

Mazsi

Napi horoszkóp – 2017. július 10.

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!