Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. szeptember 10., szombat
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 10., szombat

forrás: hirado.hu

A Bika kimerültnek érzi magát, az Ikrek ma véletlenül se élcelődjön, az Oroszlán roppant sértődékeny hangulatában van ma.

Kos (március 21.-április 20.)
Nagy lelkesedéssel vág bele terve kivitelezésébe, de a kedve hamar alább hagy és szíve szerint már hagyná az egészet. Még a velejáró anyagi veszteséget sem venné a szívére, hiszen a kockázat minden üzletben benne van. Sokkal jobban zavarná, ha kiderülne, hogy most gyorsan visszakozót fúj, hisz annyira bizonygatta a kételkedőknek, hogy jó az ötlete.

Bika (április 21.-május 20.)
Elsősorban idegileg érzi kimerültnek magát, ezért vágyik a szabadba, és szívesen töltené a napját a természetben. Nincs ellenére egy csendes vízparton üldögélés sem, bár erre nem sok az esélye.  Hiszen hogyan venné ki magát, ha egyedül elvonulna, s nem szólna senkihez. Abból biztos sértődés lenne, és a nap hátra lévő részét a kibékülés elérésére fordíthatná.

Ikrek (május 21. -június 21.)
Vitatkozás során hajlamos a kritizálásra, de most ezt a fegyverét eszébe se jusson használni. Ügyeljen arra is, hogy még viccből se élcelődjön, mert a párja érzékeny hangulatban van, és nehezen viselné el még a kis szurkálódását is. Kedvességgel, és figyelmességgel, sokkal többre megy, de humorral is könnyedén elkerülheti azt, hogy jól összevesszenek.

Rák (június 22.- július 22.)
Olyan ügyesen csűri-csavarja a szavakat, hogy nem tud senki sem kiigazodni a mondanivalóján. Nagyon meg van elégedve magával, mivel éppen ez a célja. Érzi, hogy kezd égni a lába alatt a talaj, és kiderülhet az igazság. Ám, ha rébuszokban beszél, akkor bízik benne, hogy meg tudja úszni a dolgot. Arra nem gondol, hogy a hírneve csorbát szenvedhet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sértődékeny hangulatban van, emiatt nem könnyű elviselni, mert a legkisebb megjegyzésre is rögtön támadóvá válik. Valójában annak örülne, ha békén hagynák, és egyedül lehetne problémájával. Mégsem mondja el, hogy valójában mi bántja, mert akkor oda a tekintélye, pedig jó lenne megosztani bánatát valakivel. Ha így folytatja, tényleg egyedül marad.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Bátran vágjon bele a terve megvalósításába, a kudarctól nem kell tartania, mert az akadályok elhárulnak az útjából. Még akkor is, ha Jupiter bolygó már elhagyta a Szűz jegyet, hiszen még egy ideig érezteti jótékony hatását. Az ötlet jó, de azért ma inkább pihenjen, és ne csak a célja elérésével foglalkozzon. Inkább töltse az idejét párjával, szeretteivel.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Végre a Jupiter bolygó belépett a jegyébe, így reménykedhet benne, hogy régóta dédelgetett terveit valóra tudja váltani. Szerencse pártfogásába veszi, de ez ne jelentse azt, hogy túllő a célon. Sőt! Megfontoltságra az eddiginél nagyobb szüksége van, mert ha nem érzi a realitás kereteit, anyagi veszteség érheti. A szerelemben ne kapkodjon el semmit.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem szeret kockáztatni, pedig, ha el akarja érni a célját, nem úszhatja meg. Igaz, hogy nagy a tét és nem mehet biztosra, de döntenie kell, hogy mit tegyen. Ezért legyen optimista, és bízzon benne, hogy minden az elképzelése szerint alakul majd. A félelmeit ne hagyja elhatalmasodni, hanem igyekezzen úrrá lenni rajtuk. Bátraké a szerencse, tartja a mondás.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Sikerül megkötnie egy jövedelmező üzletet, de az örömébe azért üröm is vegyül. Ugyanis ezzel számos ellenséget és irigyet is szerez, sőt egyik másik barátját és ismerősét is elveszítheti. Ne törődjön vele, tegye túl magát rajta, mert úgysem tud mit tenni. A sikert a szorgalmas és becsületes munkájának köszönheti, ezért büszke lehet az elért eredményére.

Bak (december 22.-január 20.)
Bármennyire is fáradt és magányra vágyik, ne hagyja ki, hogy találkozzon a kedvesével. Mind a kettőjüknek szükségük van kikapcsolódásra, egy kellemes vacsorára és romantikus együttlétre. Vegyen erőt magán, mert csak felkelni a fotelból és elindulni nehéz. Amikor majd megpillantja, akkor már áldani fogja az eszét, hogy mégis hagyta magát rábeszélni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Fűti a szenvedély, emiatt könnyen olyan kis kalandba is belesodródhat, amit később nagyon megbánhat. Szeretetre, szerelemre vágyik, és tartozni valakihez, de a mindenáron való kötődés igénye kiszolgáltatottá teszi. Engedje, hogy a józan ész kerekedjen felül az érzelmein, mert így biztosan nem éri csalódás. Szerencse hogy erre minden esélye meg van.

Halak (február 20. – március 20.)
Kiemelkedő figyelmet fordít az egyik kollégájára, igen szimpatikusnak találja, így szívesen van a közelében. A munka ürügyén igyekszik minél több időt tölteni a társaságában. Úgy érzi, hogy a szimpátia kölcsönös és nagy lendülettel próbálja a hálóját kivetni rá. Lelkesedésében nem elég körültekintő, pedig ebből akár komoly kellemetlensége is lehet.

 

Hasonló hírek

Beszéljünk az elhunyt szerettünkkel!

Edit

Napi horoszkóp – 2017. május 12. péntek

Edit

Napi horoszkóp: 2015. november 14., szombat

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!