Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. november 27., vasárnap
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. november 27., vasárnap

forrás: hirado.hu

A Rák boldog és kiegyensúlyozott, mert a vártnál is jobban alakul a programja, a Nyilas ajándékokat vásárolna karácsonyra, a Kos komoly pszichikai nyomásnak van kitéve.

Kos (március 21.-április 20.)
Ne eméssze magát, hanem a bánatát nyugodtan ossza meg a párjával, mert biztos támaszra találhat nála. Komoly pszichikai nyomásnak van kitéve, amit nehezen tud egyedül feldolgozni. Nem találja a kiutat, ezért ne féljen és őszintén elmondani a félelmeit. Ne higgye, hogy minden helyzetben erősnek kell lennie, akkor is szereti, ha kicsit gyengének mutatkozik.

Bika (április 21.-május 20.)
Legyen óvatos, és fölöslegesen ne ragaszkodjon azokhoz az emberekhez, akik csak érdekből keresik a társaságát. Hízelkedéssel próbálnak beférkőzni a bizalmába és az ünnepekre hivatkozva szeretnének kölcsönkérni. Könnyen csalódás érheti, mert nagy a valószínűsége, hogy egy jó ideig nem látja viszont a pénzét, de az is előfordulhat, hogy majd bottal ütheti a nyomát. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Humorával, és a nagyvonalúságával sokat tehet azért, hogy az egyik rokonával javuljon a kapcsolata. Ássa el a csatabárdot és ne csak a rossz tulajdonságát vegye figyelembe. Higgye el, hogy egy csekély ajándékkal és kedves szavakkal még helyrehozhat mindent. Saját lelkének tesz jót vele, ha kibékül, és család többi tagjáról nem is beszélve, akiknek semmi bajuk vele. 

Rák (június 22. – július 22.)
Boldog és kiegyensúlyozott, mert a vártnál is jobban alakul a programja. A félelmei pillanatok alatt szertefoszlanak, mert végre a kedvesével együtt tölthetik az egész napot. Az öröme csak fokozódik, mert az vágyai viszonzásra találnak. A békés és a szerelmes órákat a Vénusz bolygó jótékony hatásának köszönheti, és végre szerelmüket az égiek is párfogásukba veszik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A szakítás egyáltalán nem egyszerű, de most eszébe sem jut szomorkodni, mert már régóta nem tette boldoggá a viszonya. Lehet, hogy többet várt a másik féltől, mint az nyújtani tudott, de ha már így alakult, akkor a szíve újra nyitott egy új kapcsolatra. Nem bánná, ha egy jó tündér az útjába sodorna valakit, aki feledtetni tudná a régit és begyógyítaná a fájó szívét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Túlságosan határozott akar lenni és azonnal lekapja a tíz körmükről a családtagjait, ha valamit nem úgy csinálnak, mint ahogyan azt elképzeli. Természetesen a megfelelő időben kell a szigorúság, a tekintély a családban is, de fontos, hogy megfelelő hangnemben beszéljen. Egy harmonikus légkörű otthonban a felmerülő konfliktusokat is sokkal könnyebb kezelni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Felnagyítja a dolgokat és olyan dolgokat képzel a párja szavai mögé, aminek, már semmi köze a valósághoz. Nem jó, ha makacskodik, és csak a saját szemszögéből akarja látni a dolgokat, mert azzal nagyon sokat árt magának. Jó lenne, ha reálisan újra átgondolná az eseményeket, és nem kötné az ebet a karóhoz. Lépjen túl az egészen és töltsék együtt ezt a szép napot.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Szinte lubickol a boldogságban, mert a kedvesével mindenben a legnagyobb rendben, már rég volt ilyen nagy összhang kettőjük között. Igaz az elmúlt időszak hullámvölgyei megmutatta, hogy milyen rossz lenne nélküle, ezért már nagyon vigyáz arra, hogy a kis problémából fölöslegesen ne csináljon nagyot. Egyszer már megégette magát, többször nem szeretné. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Még messze a karácsonyi ünnepek, de már kedve lenne elindulni kicsit körülnézni, hogy milyen ajándékot vegyen. Egyenlőre még nem készített költségvetést, hogy kinek és mit vásároljon, mert a kívánság listát sem kapta meg a szeretteitől. Különféle meglepetéseken töri a fejét, de túlzásokba nem szeretne esni, mert a pénztárcája teljesítőképessége véges. 

Bak (december 22. – január 20.)
Köszöntések és a vendégeskedés napja a mai, és alig várta, hogy találkozhasson a rokonaival és barátaival, de most valahogy elmegy a kedve az egésztől. Vágyik rá, hogy túl legyen vendéglátással együtt járó nehézségeken és végre pihenhessen egy keveset. Kénytelen beismerni, hogy elszámította magát, mert nem mérte fel, hogy mennyi embert hívjon meg. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kénytelen új haditervet kidolgozni a kiszemeltje meghódítására, mert sajnos az eddig jól bevált fegyvereivel nem ment semmire. Esze ágában sincs feladni vagy visszakozót fújni, mert meggyőződése, hogy nincsen lehetetlen. Szinte megszállottként szeretné elcsábítani, és a nagy igyekezetében nem veszi észre, hogy ebben az esetben erőszakkal nem érhet el semmit. 

Halak (február 20. – március 20.)
Tisztában van vele, hogy csak úgy tud boldogulni, ha felveszi a kesztyűt és nem hátrál meg. Igazából semmi kedve a harchoz, de kénytelen belemenni, pedig egyik porcikája sem kívánja. Már bánja, hogy mások is tudnak a problémájáról, így nem tudja elkerülni a konfliktust, mert kénytelen volt megfogadni, hogy nem hátrál meg. Tudja, az ígéret szép szó…

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. 08. 10.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2017. július 05. szerda

Edit

Napi horoszkóp – 2017. április 9., vasárnap

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!