Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Napi horoszkóp – 2016. március 28., hétfő
horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. március 28., hétfő

Hirdetés

forrás: hirado.hu

A Szűz most újra a fellegekben jár, a Mérleg rég nem látott rokonával tölti a napját, a Nyilast hirtelen fellobbanó vágya könnyelmű kalandba sodorhatja.

Kos (március 21.-április 20.)
Már maga sem tudja, hogy mikor volt része ilyen bőséges vendéglátásban, emiatt kissé elveti a sulykot. Nem szeretné megbántania a vendéglátóit, azért még akkor is elfogadja a kínálást, amikor már a gyomra nagyon tiltakozik. Abban reménykedik, hogy minden nagyobb probléma nélkül túléli a lakomát, de igen hamar megtapasztalja, hogy tévedett.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem akarja tudomásul venni, hogy vannak olyan ünnepek, amikor azokat a rokonokat is vendégül kell látni, akik valami oknál fogva nem talál szimpatikusnak. Hiába a győzködés és a szép szó, nem használ semmi, mert már előre elhatározza, hogy azért is hűvösen fog viselkedni. Kár volt vitát provokálnia, mert a rokona nem izgatja magát, lepereg róla minden.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Megfogadja magának, hogy ellenáll a kínálgatásnak, mert tudja, ha túllő a célon, akkor másnap reggel már bánhatja a gyöngeségét. Fogadalmát egy darabig nagyon erősen tartja, de ahogy telik az idő és nő a hangulat, úgy kezd fogyni az akaratereje is. A józan esze azt súgja, hogy legyen határozott és álljon a sarkára, de a kisördög csábítása jóval erősebb.

Rák (június 22.-július 22.)
Igen fő a feje, mert nem számít ennyi váratlan látogatóra. Azt sem tudja, hogy mitévő legyen, hisz pótolni a hiányt már nem áll módjában. Nem szereti üres kézzel fogadni a vendégeket, mert mindig szeret kitenni magáért. Mielőtt végleg elkeseredne, egy váratlan ötlettől vezérelve, gyorsan készít olyan ételeket, ami nem igényel hosszadalmas előkészületet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Minden a terve szerint alakul és ez elégedettséggel tölti el. Igyekezett meglepetést szerezni a szeretteinek és örömmel tapasztalja, hogy mindenki nagyon jól érzi magát. Szereti kényelemben érezni magát, és áldja az eszét, hogy milyen jól kitalálta, hogy együtt legyen a család. Elhatározza, hogy máskor is elutaznak, de kikéri az ő véleményüket is.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A fellegekben jár, mindent rózsaszín szemüvegen keresztül szemlél, pedig különösebb oka nincs rá. A bolygók túlzott pozitív hatása az oka, emiatt hajlamos a túlzásokra. Legjobb, ha óvatosan bánik a pénzzel, s csak a legszükségesebbet veszi meg. Különben mire észbe kap, akár komoly adósságot is csinálhat. Most ne adjon pénzt kölcsön és ne is kérjen.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Együtt tölti a napját a rég nem látott rokonaival. Ritka pillanat, hogy így együtt a család, mert mindenki igen elfoglalt. De az ünnep szerencsére összehozza azokkal, akik nagyon közel állnak a szívéhez. Persze akadnak nézeteltérések, mint minden családban, de mindenki arra törekszik, hogy ezeket az értékes órákat vitával ne mérgezze meg.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Bármihez is kezd, balul sül el, emiatt úgy érzi, hogy fordítva ül a lovon. Rendkívül elkeseríti, hogy önhibáján kívül ennyit kell küzdenie. Legszívesebben mindent abbahagyna, és úgy gondolja, hogy lesz, ami lesz, nem törődik vele. Végül egy kis pihenő után elhatározza, hogy azért sem hagyja, hogy a sors vagy a körülmények borsot törjenek az orra alá.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A hirtelen fellobbanó vágya meggondolatlan kalandba sodorhatja, aminek a következményét az elején még nem látja. Meg van győződve róla, hogy nem érdemes kihagynia ezt a nagyszerű lehetőséget, mert baja nem lehet belőle. A szívét nem égetheti meg, mert bele sem viszi a viszonyba, viszont sajnos a józanságát is otthon felejtette. Kár, mert Ámor már intézkedett.

Bak (december 22.-január 20.)
Túlságosan kemény önmagával, emiatt nem ismer lehetetlent. Ha elhatározza, hogy melyik útra lép, akkor arról senki és semmi nem tántoríthatja el. Sajnos ugyan ilyen mereven ragaszkodik az elképzeléseihez, emiatt folyamatos a feszültség az otthonában. Nem veszi figyelembe, hogy ha engedékenyebb lenne, azzal biztos sokkal többre menne.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Lelki bánatára szeretne gyógyírt találni, de sem a baráti beszélgetés, sem a problémák elfojtása nem segít. Alig várja, hogy megszabaduljon tőle, de már tisztán látja, hogy ez nem egyszerű dolog. Néha egész jól érzi magát, míg a következő pillanat mély elkeseredés veszi kezdetét, amin nem képes úrrá lenni. Azon töri a fejét, hogy talán a búfelejtő alkohol segíthet.

Halak (február 20.-március 20.)
Elhatározza, hogy végleg búcsút vesz a kedvesétől, mert úgy érzi, hogy nem képesek közös nevezőre jutni. Mind a ketten kötik az ebet a karóhoz, és a világ minden kincséért sem engednének az elképzelésükből. Ma végleg betelt a pohár és úgy dönt, nem fog tovább kínlódni a kapcsolatában. Persze, ahogy a mérge elszáll, egész másképp gondolja.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: