Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Napi horoszkóp – 2016. március 20., vasárnap
horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. március 20., vasárnap

Hirdetés

forrás: hirado.hu

A Rákot alaposan megbántották, a lelki sebeit most evéssel próbálja meg gyógyítani. Az Oroszlán egyfolytában elégedetlen a párjával, a Szűz makacsul ragaszkodik vélt igazához.

Kos (március 21.-április 20.)
Nagy lépést tett előre, mert legalább már gondolatban eljátszik azzal, lehetőséggel, hogy lemond a káros szenvedélyéről, de sajnos egyelőre tovább nem jutott. Tudja, hogy ezzel nem csak az egészségének tenne jót, hanem a pénztárcájának is, mert amit megspórolna, azt sokkal hasznosabb dolgokra is elkölthetné. Itt az idő, hogy gondolatait tettekre váltsa!

Bika (április 21.-május 20.)
Nehezen viseli a magányt, és vágyik egy megértő társra, aki boldogságot hoz az életébe. Egy új kapcsolat újdonsága nagyon jót tesz az egójának, ezért elhatározza, hogy mindent megtesz. Azonban szomorúan veszi tudomásul, hogy ez a vágya azonnal nem teljesül. Ne adja fel, mert a sors hamarosan útjába sodorja azt, akivel boldog lesz.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Minden őrültségben benne van, és bolondozik, mint egy gyerek, de nem baj, mert éppen erre van szüksége a párjának, hogy felvidítsa. Olyan ügyesen kihozza a hangulati mélypontjából, hogy végül olyan dolgokra is rá tudja venni, amitől idáig mereven elzárkózott. Remekül telik a napjuk, és a nyomott hangulata már a múlté. Könnyedsége nagy segítség.

Rák (június 22.-július 22.)
Megbántották, s hogy ellensúlyozza, a kelleténél többet eszik, pedig tisztában vele, hogy ezzel nagy butaságot követ el. Sajnos a dolgok így alakultak, ezen már nem tud változtatni, törődjön bele. Ahelyett, hogy evéssel vigasztalná magát, inkább sportoljon, hogy megint kapós lehessen. Igaz kényelmesebb bekapni egy csokoládét, mint például úszni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Párja mindenben a kedvét keresi, mégis egyfolytában elégedetlen vele. Ennek hangot is ad, és mivel semmi sem jó, amit csinál, ezért gyakran kötözködik vele. Nem törődik az érzékenységével és azzal sem, hogy megjegyzéseivel vérig sérti. Igazából nem is vele van baja, hanem saját maga nem találja helyét a világban. Nézzen magába, hogy valójában mi bántja.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A bolygók túlzásokra hajlamosítják, emiatt nehezen képes belátni, hogy hibázott. Tisztában van vele, hogy jobb volna engedni, de makacsul ragaszkodik a vélt igazához. Ebben a helyzetben nem érzi a realitás kereteit, így nem is gondol bele, hogy mennyire megbántja vele a szeretteit.  Később persze majd sajnálja, hogy még a kedvese hangulatát is elrontotta.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A vereséget ne könyvelje el veszteségnek, mert most alul maradt a csatában. Okosan teszi, ha túlteszi magát rajta, hiszen lesz még alkalma rá, hogy győzedelmeskedjen. Bár ebben az esetben a győzelem nem biztos, hogy boldogsággal is jár, ezért inkább most borítson rá fátylat. Higgye el, hogy a békesség sokszor többet ér egy kérész életű győzelemnél.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Induljon jól a napja, kedveskedjen valami csekélységgel a családtagjainak. Már ismeri őket annyira, hogy mivel szerezhet nekik örömet. Jól tudja, hogy hogyan lehetne levenni a lábáról a párját, ezért ne fukarkodjon megadni neki azt, amire vágyik. Higgye el, hogy a jóság és a szeretet hosszútávon kifizetődik, még akkor is, ha azonnal ezt nem tapasztalja.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Már nagyon bánja, hogy olyan könnyedén búcsút intett az ismerősének. Nem mintha nem dobogtatta volna meg a szívét, de úgy gondolta, hogy egy kicsit próbára teszi. Azonban ezzel túlságosan megbántotta, már bármit is tesz vagy mond, nem képes visszaszerezni. Tisztában van vele, hogy minden ujjára ismét akad valaki, de meg sem közelíti őt.

Bak (december 22.-január 20.)
Nagy lendülettel lát neki a munkájának, és az sem zavarja, hogy a mai napját a feladatai elvégzésére áldozza. Érdekes megbízást kap, amiben annyira elmerül, hogy szinte  tudomást sem vesz a külvilágról. Igaz, néha eszébe jut, hogy jobb dolga is akadna, mint a folyamatos munka, de azután elhessegeti a gondolatait, mert akkor figyelme elkalandozik.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Eseménydúsan telik a napja, egy percig sem unatkozik. Olyan ügyesen megszervezte a programjait, hogy szinte levegővételhez sem jut. Érzi, hogy csak akkor képes a lelki egyensúlyát fenntartani, ha barátokkal veszi körül magát, akik felvidítják. Kívülállónak fel sem tűnik, hogy a lelke romokban hever, mert olyan ügyesen játssza a “minden rendben van” állapotát.

Halak (február 20. -március 20.)
Őszinte együttérzésével sokat tud segíteni másoknak, azoknak, akik valami ok miatt rászorulnak. Mély humanizmus, és emberideál rejtőzik a lelke mélyén, de óvakodjon attól, hogy a segítőszándékát kihasználják. Nem akarja, vagy nem veszi észre, hogy az új ismerőse mindenféle ürüggyel arra törekszik, hogy a szívén át a pénztárcájához kerüljön közelebb.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: