Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Napi horoszkóp – 2016. március 18., péntek
horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. március 18., péntek

Hirdetés

forrás: hirado.hu

A Rák most roppant ügyesen bánik a szavakkal, az Oroszlán új terveken töri a fejét, a Nyilas egyelőre nem ugrik fejest az ismeretlenbe.

Kos (március 21.-április 20.)
Óvakodjon az öntörvényű viselkedéstől, ne menjen fejjel a falnak, mert sok kellemetlensége származhat belőle. Olyan hibákat követhet el, amelyek majdnem vagy csak nagyon nehezen javíthatók ki. Érdemes előbb gondolkodni és csak utána cselekednie, mert ezzel sok bajt elkerülhet. Semmi nem lehet annyira sürgős, hogy ne érne meg némi töprengést.

Bika (április 21.-május 20.)
Harc nélkül nem fog győzni, bármennyire is ebben reménykedik. Kompromisszummal sajnos ebben az esetben nem megy semmire, csak akkor győz, ha felveszi a kesztyűt. A cél érdekében nincs más választása, és ha nem lép, akkor a kényelemszeretete miatt sok kárt szenvedhet. Szedje össze a meglévő összes fegyverét legyen az szó vagy erős érvek, és győzni fog.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ügyesen vegye rá a párját, ha nem szeretne ma este is otthon ülni. Vegye figyelembe, hogy van, aki szívesen marad az otthonában, a hosszú és fárasztó nap után. Fogadja el, ha ellenkezik, de kössenek kompromisszumot, hogy egy másik nap neki kell engednie. A másik lehetőség, hogy elmegy egyedül, de ez hosszútávon nem vezet jóra, ezért inkább ne erőltesse.

Rák (június 22.-július 22.)
Olyan ügyesen bánik a szavakkal, hogy még azt is eléri, amiről még nem is álmodott. Váratlan sikere elbizakodottá teheti, de nem legyen túlságosan biztos a dolgában, mert a magasból igen nagyot lehet esni. Sajnos éppen erre várnak az irigyei, ezért ne szerezze meg nekik ezt az örömöt.  Csak apránként igya ki a győzelem serlegét, így számos konfliktust elkerül.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Új terven töri a fejét, de ne élje bele túlságosan magát a sikerbe, mert igen nagy kockázattal jár. Átmenetileg elégedjen meg azzal, ami van, így elkerülheti az anyagi veszteségeket. Igaz, ha kivár, akkor nem is nyer semmit, de ez még mindig előnyösebb, mint egy veszteséget elkönyvelni. Biztosra veheti, hogy kicsit később, majd nem győzi fogadni a gratulációkat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Merjen kockáztatni, akkor sikerrel jár, és elér mindent, amit csak eltervez. Legyen ez munka, vagy egy távlati terv esetleg egy komoly szerelem. Használja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy a Jupiter bolygó a saját jegyében tartózkodik még. Igaz, hogy ez a bolygó nem olyan, mint az aranyhal, hogy minden vágyát azonnal teljesíti, de ha tesz érte, akkor számíthat rá.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Ne legyen nagyravágyó, elégedjen meg kevesebbel is, és akkor nem mérgezi meg a keserűség az életét. A sikerért meg kell dolgoznia, nem hullik most csak úgy az ölébe, még akkor sem, ha Mérleg jegy a második legszerencsésebb jegy az állatövi jegyek közül. Szerénységgel és visszafogottsággal, most sokkal többre megy, és hosszú távon is jóval kifizetődőbb.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A Vénusz bolygó növeli a csáberejét, de ez ne jelentse azt, hogy könnyelműen egyéjszakás kalandokba keveredjen. Több veszéllyel is számolnia kell, ha mégis enged a csábításnak. Szívének semmiképp nem tesz jót, ha könnyen vásárra viszi, mert komoly sebet kaphat, akár egy jelentéktelennek tűnő viszonyban is. Legnagyobb veszély a viszonzatlan érzelem lesz.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Valami izgalmas dologba szeretnék belevonni, de ameddig nem lát tisztán, addig esze ágában se legyen fejest ugrani. Nyilas jegyűként kissé hajlamos a könnyelműségre, ami rendszerint lelkesedéssel párosul. Szép dolog a kalandszellem, de a veszélyekkel mindig számolnia kell, mert akkor később biztosan nem fog fájni a feje. Gondolja át és utána döntsön.

Bak (december 22.-január 20.)
Most a gyorsaságon van a hangsúly, erre fokozottan kell ügyelnie. Ám ez ne jelentsen kapkodást, csak egyfajta merészséget. Sok tétovázásra nincs idő, ezért jól gondolja meg, hogy egyáltalában bele vág-e. Viszont, ha mégis elindul az úton, akkor a jó időzítés sem mellékes szempont. Tudatos szervezéssel, és magabiztossággal végül learathatja munkája gyümölcsét.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Bizonyos dolgokban nem értenek egyet a párjával, de ennek ellenére ne érezze úgy, hogy nem illenek össze. Tökéletes kapcsolat nincs, vagyis talán a mesében, de arról is csak az esküvőig szól a mese. Természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen horderejű kérdésben nem egyezik a véleményük. Ám apró-cseprő dolgokból nem jó nagy ügyet kreálnia.

Halak (február 20.-március 20.)
Nagy reményeket fűz a tavasz megérkezéséhez, mert szíve mélyén alig várja, hogy megismerkedjen valakivel. A tavasz a szerelem hónapja, ezért nagy az esélye, hogy az életébe betoppanjon, akiről idáig oly sokat álmodozott. A kapcsolatok az égben köttetnek, ezért még Ámor sem tudja biztosítani a a tartósságukatt, ha nem tesznek meg érte mindent.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: