Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. március 10., csütörtök
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. március 10., csütörtök

forrás: hirado.hu

Az Oroszlán most mellékszereplőnek érzi magát, a Szűz mindenképpen használja ki kreativitását a mai napon, a Bak keze alatt csal úgy ég a munka.

Kos (március 21.-április 20.)
Gondolja át kétszer is, hogy mit mond, mert ha meggondolatlanul improvizál, annak később biztosan megissza a levét. Azonban, ha a megfelelő helyen a megfelelően időben jól boldogul a kommunikáció útvesztőjében, akkor még a saját malmára is hajthatja a vizet. Ám, ha mellébeszél vagy éles, esetleg pikírt megjegyzéseket tesz, akkor most sok jóra nem számíthat.

Bika (április 21.-május 20.)
Sajnos, amire most annyira vágyik nem fog azonnal teljesülni. Jobb, ha beletörődik, hogy csak délibábot kerget, és az energiáját pazarolja vele. Legyen türelemmel, és várja ki a megfelelő időpontot, de ha eljön az ideje, amikor a terve megvalósítható, akkor ne tétovázzon, hanem lépjen. Igaz ez nem könnyű feladat, de kapkodással és erőltetéssel mindent elronthat.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Túlságosan is idealizálja párját, ezért nem lát tisztán a kapcsolatukban. Sajnos nem veszi észre még az ordító hibáit sem, mivel nagyon elfogult vele szemben. A környezetében már akad, aki csak finomabban, de van, aki már keményebben igyekszik felhívni a figyelmét arra, hogy nem lesz jó vége, ha nem veszi le a rózsaszín szemüvegét. Egyelőre nem tudja, mert a szerelem elvakítja.

Rák (június 22.- július 22.)
Magánéleti problémái nem oldódnak meg maguktól, ezért ne üljön ölbe tett kézzel, hanem cselekedjen. A legfontosabb, hogy megfogalmazza magában, hogy mivel elégedetlen, s hogy van-e reális alapja a neheztelésének, vagy csak felnagyítja a dolgokat. Csak ez után üljön le a párjával és mondja el neki a gondjait.  Ügyeljen a megfelelő szavakra és a stílusra is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Mellékszereplőnek érzi magát, amit ebben az esetben nagyon nehezen visel el. Megszokta, hogy a legtöbbször a központban áll, és magához ragadhatja a kezdeményezést. Igényli, hogy mindenki körülrajongja, és hogy a figyelem központjában állhasson. Rendkívül nehezményezi, hogy nem mutathatja meg igazi énjét, pedig valakinek szeretne tetszeni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A mai nap kedvez minden olyan kezdeményezésnek, amivel a karrierjét építheti. Használja ki a kreativitását és a javaslatait ne fojtsa magába. A jegyében járó Jupiter bolygó egyengeti az útját, de ahhoz az is szükséges, hogy higgyen benne, hogy jó az, amit csinál. A hite már fél siker, a másik fele pedig a szorgalma és a másokkal való együttműködései képessége.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Olyan ügyesen éri el a célját, hogy senkit sem bánt meg vagy tol félre az útjából. Remekül ért ahhoz, hogy kivel hogyan jusson közös nevezőre, és képes a saját hullámhosszára hangolni bárkit a környezetében. Ehhez nincs szüksége manipulációra, csak csáberejére, ami nem más, mint a kedvessége és szerénysége. Irigyelik is sokan e tulajdonságaiért.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Biztos benne, hogy hamarosan megtalálja az ideális párját, akivel kiegészítik egymást, és nem is téved sokat. Amennyiben egyedülálló már nem kell sokat várnia, hogy az életében betoppanjon a “nagy ő”. Csáberejét csak tovább fokozza a jegyében járó Mars bolygó, így a kisugárzása miatt sem kell aggódnia. Viszont legyen visszafogott, mert e bolygó erőszakossá is teheti.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nyugtalan és számos félelem gyötri, amiért nem képes kikapcsolódni. Attól tart, hogy a vetélytársai összefognak, és így akár képesek lesznek nagyobb előnyre is szert tenni. Bizonyítékai nincsenek, csak megérzései és sejtései, amit a jóakarói ültetnek el a fülébe. Már nem is tudja, hogy kinek is higgyen, és ez a bizonytalanság az, ami egyre jobban kikezdi az idegeit.

Bak (december 22.-január 20.)
Ég a keze alatt a munka és élvezi, amit csinál, de közben nem veszi észre, hogy mások helyett is dolgozik. Nagy lendületével és lelkesedésével elveszíti a határokat, és túllő a célon, amit a kollégái igen ügyesen kihasználnak. Úgy tesznek, mintha kevésbé értenének a feladathoz, és hagyják, hogy a munka dandárját elvégezze. Addig is jókat pletykálnak másokról.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kollégája epés megjegyzését kár a szívére venni, hiszen, ha nem inge, akkor ne vegye magára. Engedje el a füle mellett a célzásait, higgye el, hogy ezzel tudja a legjobban megvédeni magát. Hagyja rá, nem érdemes felidegesíteni magát és elrontania a napját. Főleg ne rongálja emiatt az idegeit, mert a mentális állapota hosszú távon erősen kihat az egészségére.

Halak (február 20.-március 20.
Újra sikerül visszaszerezni kedvese szívét, de most már komolyan megfogadja, hogy mindent megtesz azért, hogy soha többé ne kelljen félnie, hogy elveszítheti. Idáig kissé könnyedén vette a kapcsolatát és túlságosan bízott a vonzerejében. El sem tudta képzelni, hogy valaha is meglazulhat a kötelékük, ezért nem is nagyon törte magát, hogy valamit is tegyen érte.

 

Hasonló hírek

Melyik nap leszel a legszerencsésebb 2016-ban? Ez a japán horoszkóp megmondja!

Edit

Napi horoszkóp – 2016. június 3., péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2016. március 21., hétfő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------