Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. május. 12., csütörtök
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. május. 12., csütörtök

forrás: hirado.hu

A Kos nehezen képes megértetni magát családtagjaival, az Oroszlán rengeteget dolgozik, a Halak büszke magára és elhiszi, hogy a szervezés a kisujjában van.

Kos (március 21. – április 20.)
Nehezen képes megértetni magát családtagjaival, mert nem fejezi ki magát világosan Csak célozgat ahelyett, hogy nyíltan beszélne, még akkor is, ha ez vitához vezet. A vita sokszor építő jellegű is lehet, mert felszínre hoz olyan dolgokat, amit nem beszélnek meg. Jobb minél hamarabb tisztázni a félreértéseket, és akkor senkiben sem marad tüske. 

Bika (április 21. – május 20.)
Nagy terveket dédelget, de ahhoz, hogy meg is valósuljanak még nincs meg a kellő anyagi fedezete. Szívesen kérne kölcsön vagy venne fel hitelt, de ez nem a legjobb ötlet, de nehezen látja be. Annyira beleéli magát az új lehetőségbe, hogy elveszíti a realitás érzékét. Képes akár szeretteivel is vérre menő vitába bocsátkozni, csak hogy meggyőzhesse őket. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Bár rendkívül elfárad a nap végére, mégis szívesen meghallgatja a családtagjai beszámolóját. Szeret beszélgetni, kíváncsi természetű, így nem esik nehezére másokra is figyelni. Örül, ha kikérik a tanácsát, mert gyorsan megtalálja a helyes megoldást. Még az sem zavarja, hogy a saját gondjaira már nem marad idő, pedig mennyire szeretné elmondani. 

Rák (június 22. – július 22.)
Igyekszik nagytakarítás tartani az életében, s megszabadulni azoktól a holmiktól, amit idáig gyűjtögetett. Fokozatosan kezdi leépíteni azokat a fölösleges dolgokat is, ami rengeteg idejét rabolják. el. Érzi, hogy itt van az ideje, hogy ne csak a mások szekerét tolja, hanem saját igényeit is figyelembe vegye. Már sokkal jobban érzi magát a bőrében. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rengeteget dolgozik, és intézi az ügyes-bajos dolgait és még este az otthonában sem tud kikapcsolódni. Fontos, hogy a gondjait hagyja az ajtón kívül és megpróbáljon lazítani. A szervezetének nem csak fizikailag van szüksége pihenésre, hanem idegileg is. A problémák és a gondok egész biztos megvárják holnap is, ezért inkább élvezze a szerettei társaságát. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Az egyik kollégája el akarja hárítani magától a felelősséget, de ne hagyja magát. Miért vállalna el olyan hibát, amit el sem követett? Főleg azért sem, mert már rendszert csinál az illető belőle. Nem kell a hátát tartani olyan emberért, aki gátlástalanul átgázolna bárkin. Ügyeljen arra, hogy ne tudjon a háta mögött valótlan dolgokat állítani, és bajba sodorni.  

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Igyekszik összekapni magát, mert már több hibát nem akar elkövetni. Éppen elég könnyelműen viselkedett, amikor figyelmen kívül hagyta a párja kéréseit. Már bánja, hogy kissé elvetette a sulykot, és reméli, hogy kettőjük között minden újra olyan lesz, mint régen. Szívesen még azt is elismeri, hogy időnként belebújt a kisördög, és nem hagyta nyugodni. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egyik barátja az ígérgetés nagy mestere, de már nem hisz neki. Annyiszor sikerült csőbe húznia, hogy a saját kárán megtanulta, hogy nem kell komolyan venni. Persze volt olyan időszak az életében, amikor elhitte, hogy megváltozik, de az idő bebizonyította, hogy a kutyából nem lesz szalonna. Szomorú, de tudomásul kell vennie, hogy a barátságnak már vége. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Anyagi gondjai akadhatnak, ha nagyobb lábon él, mint amit megengedhet magának. Az élet nagyfokú szeretete jellemzi, nem sajnálja a pénzt szórakozásra vagy élvezetekre. Még akkor sem képes megszorítani a nadrágszíját, ha már tudja, hogy a nagyvonalúságából baja származik. Okosan tenné, ha megfogadná, hogy nem szórja a pénzt számolatlanul. 

Bak (december 22. – január 20.)
Teljes erőbedobással dolgozik, munkatempója jótékony hatással van a kollégaira is. Míg máskor nehezteltek érte, mert úgy érezték, hogy túlhajszolja őket, most örömmel csatlakoznak. Józan, gyakorlatias ötleteit szívesen veszik és alkalmazzák a nagyobb teljesítmény érdekében. Népszerűsége egyre növekszik, amit nem mindenki vesz jó néven.

 Vízöntő (január 21. – február 19.)
A látszat ellenére az ösztönei azt súgják, hogy legyen óvatos az illetővel. Látszólag semmi nem indokolja, hogy három lépést tartson tőle, mert rendkívül kedves és készséges. Talán ez a túlzott nyájassága az, ami miatt kételkedik az őszinteségében. Úgy gondolja, hogy jobb félni, mint megijedni, és véleményét pedig később is megváltoztathatja. 

Halak (február 20. – március 20.)
Büszke magára és elhiszi, hogy a szervezés a kisujjában van. Biztos a dolgában, mert még nem bukott le és a párja nem vett észre semmit sem. Abban bízik, hogy a szerencse kegyeltje marad, s nem fog bajba kerülni. Pedig, ha ebben bízik, akkor nagyot téved, mert egy idő után semmi sem maradhat titokban. Hisz addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. április 9., csütörtök

info

Nan-falu rejtélye, ahol a test felszívódik

info

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 19., hétfő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!