Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. június 30., csütörtök
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. június 30., csütörtök

forrás: hirado.hu

A Szűz megjegyezhetné, hogy nem szabad felülnie a látszatnak, a Skorpió szíve azt jelzi, hogy rossz úton jár, a Bak igyekezzen megőrizni a hidegvérét.

Kos (március 21.-április 20.)
Ellenállhatatlan vágyat érez, hogy a hatalmat magához ragadja, és mindent meg is tesz érte. Nem törődik senkivel és semmivel, mert csak ez a cél lebeg a szeme előtt. Pedig nem sok az esélye a győzelemre, mert vannak ellenfelei és nem is kevesen. Ők legalább annyira elszántak és semmiképpen sem szeretnének veszíteni. Együtt jóval erősebbek.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem szeretné a jól bevált életritmusát senki kedvéért sem felborítani, hiszen már annyira megszokta. A változásokat legszívesebben elkerüli, mert nehezen képes a megszokott kerékvágását elhagyni és egy új úton elindulni. Most mégis változnia kellene, mert új szelek fújnak, és akiért hevesebben ver a szíve az nem egy maradi ember. A döntés a kezében van.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Egyelőre még keményen állja a sarat és ügyesen kitér a kedvese keresztkérdései elől. Remekül megfelel minden faggatásának, és még a szeme sem rebben, ha mellé kell beszélnie. Azonban ne bízza el magát, mert bármennyire is csavaros az észjárása könnyen lebukhat. Hiszen ki tudja, hogy a folyamatos gyanakvása majd még mire késztetheti.

Rák (június 22.- július 22.)
Ki sem látszik a munkából annyi a teendője és úgy érzi, hogy a mai napnak sohasem lesz vége. Halálosan fáradtnak érzi magát és szinte jártányi ereje sincs, de ez nem akadályozza meg abban, hogy ha a párja randevúra hívja, hogy ne találkozzon vele. Természetesen akkor már semmi baja sincs, sőt nagyon él és virul, örömében majd kibújik a bőréből.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Miért csodálkozik azon, hogy a kedvese kerüli, mint macska a forró kását, hiszen óriási lendülettel veti magát bele a meghódításába. Természetes, hogy amint lehet gyorsan menekülőre fogja, mert nem szereti, ha bárki birtokolni akarja. Az nem lenne nagy baj, hogy nagyon oda van érte, hanem az a gond, hogy ennek túlságosan erőteljesen nyomatékot is ad.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nem szabad elkeserednie és rémeket látnia, csak azért, mert az ellenfele látványosan magabiztosnak mutatja magát. Ne üljön föl a látszatnak, hiszen ezzel csak a félénkebb embereket akarja elriasztani. Inkább tegyen úgy mintha fél kézzel képes lenni lesöpörni őt az asztalról, mert ezzel a viselkedéssel biztos, hogy nagyon könnyen elbizonytalaníthatja.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nagyon ügyesen képes az éles megjegyzéseivel pontosan oda bökni a kollégáinak, ahová nem kellene. Szinte mértani pontossággal éppen ott bántja meg őket, ahol a legsebezhetőbbek. Pedig mindenkinek meg akar felelni és arra vágyik, hogy mindenki szeresse. Ne higgye, hogy ezzel nagy népszerűségre tehet szert, sőt éppen az ellenkezőjét éri el vele.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A szíve egyre gyakrabban jelzi, hogy nem jó úton jár, hiszen sokkal gyakrabban ver a kelleténél. Időnként még a tüdeje is rendetlenkedik, mert szinte alig kap levegőt. Az agyával is valami gond lehet, mert, ahogy meglátja a szíve csücskét, mindenfélét össze-vissza beszél. Sőt, ami még kellemetlenebb, előfordul, hogy egy hang sem hagyja el a torkát.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nyilas jegyűként hajlamos a csípőjén és a combján a hízásra. Ebben a kellemes nyári időben könnyen megszabadulhat a súlyfeleslegétől. A kellő mennyiségű testmozgás az évei számától függetlenül is rendkívül fontos. Próbálja megállni, hogy ha ideges, szomorú vagy bánatos, akkor étellel vigasztalja magát. Szerelmi csalódáskor mindez nem érvényes.

Bak (december 22.-január 20.)
Még véletlenül se álljon be az áskálódók táborába, mert nem ez a megoldás. Inkább, ha valami bántja vagy valami baja van vele, akkor álljon a sarkára és beszélje meg vele szemtől szemben. Így elkerülheti, hogy a félreértések megmérgezzék a kapcsolatukat, és személyesen jóval könnyebb tisztázni a dolgokat. Mindvégig igyekezzen megőrizni a hidegvérét.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Meggondolatlanul ne ugorjon fejest egy utazásba, hanem legyen körültekintő. Kapkodással számos hibát véthet és igen fontos dolgok elkerülhetik a figyelmét. Ne csak a színes prospektusok képeit nézze, és az alapján döntsön, mert azok könnyen megtéveszthetik. Alaposan mérlegelje az anyagi lehetőségét is, nehogy túlságosan nagy kiadásba verje magát.

Halak (február 20.-március 20.)
Végre fellélegezhet, és már nyugodtan hajthatja álomra a fejét. Úgy érzi, hogy egy mázsás súlytól szabadult meg, ami terhét régóta feleslegesen cipeli. A problémát kicsit önmagának is köszönheti, mert túlságosan sokat habozott mielőtt meghozta volna a végleges döntését. Nem hallgatott senkire és nem fogadta meg a mások gyakorlati tanácsát sem.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. március 20., péntek

info

Teherbeesést segítő ikonok

info

Napi horoszkóp – 2017. június 26. hétfő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!